2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Merhaba hanımlar!
Ben çok şaşkınım yeni yıla Cem'e kardeş haberiyle girdim.
Eşimle kavga ettik çünkü Cem büyürken çok zorlandım, yıprandım :KK43:
2.'yi istediğimden emin değilim, aldıracaksan boşanırsın diyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Temmuzda kuzenimin düğünü var 8 aylık mı gidicem? :KK43:
ne günlerdi ne kadar zor zamanlardı değilmi cemi beklediğin bak şimdi kardeş geliyormuş hemde süpriz:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: yapmış boş ver kız gitme düğüne :KK48:otur evde cemin kardeşini bekle :KK60:

Arkadaşlar ben tüp bebeğe başliycam ve çok korkuyorum üç tane yumurtam oluşmuş birinde hiç yok ilaç kullanıyorum lütfen Allah rızası için yardım edin[/QU

3 yumurta varsa bence endişe edecek bir durum yok

Arkadaslar merhaba,
Uzun suredir ugramadim bu topiğe.. cok sukur 2015te ilk denemede hamile kaldim ve 2016da kendi d.gunumde kizimi kucagima aldim. Rabbim işte hikmetinden sual olunmaz kizim 4.5 aylikkken hamile kaldim yeniden.
Lutfen umudunuzu yitirmeyin anladim ki bu işin en baş etkeni stresmiş. Nasil olsa bebegime kavustum diyip tadini cikarirken hic kafamda hamilelik yoktu ve yeniden hamile kaldim. Akliniza gelmeyince başiniza geliyor..
Demesi kolay.. yasamasi zor bir sürec ama bu yoldan bende gectim ve lutfen stresss stress stresss diyenleri kulak ardı etmeyin. Dusunmeden elbette olmuyor ancak en az seviyede dusunmeye calisin.
Rabbim hepimizin kucaklarini evlat kokusuyla doldursun

Arkadaslar merhaba,
Uzun suredir ugramadim bu topiğe.. cok sukur 2015te ilk denemede hamile kaldim ve 2016da kendi d.gunumde kizimi kucagima aldim. Rabbim işte hikmetinden sual olunmaz kizim 4.5 aylikkken hamile kaldim yeniden.
Lutfen umudunuzu yitirmeyin anladim ki bu işin en baş etkeni stresmiş. Nasil olsa bebegime kavustum diyip tadini cikarirken hic kafamda hamilelik yoktu ve yeniden hamile kaldim. Akliniza gelmeyince başiniza geliyor..
Demesi kolay.. yasamasi zor bir sürec ama bu yoldan bende gectim ve lutfen stresss stress stresss diyenleri kulak ardı etmeyin. Dusunmeden elbette olmuyor ancak en az seviyede dusunmeye calisin.
Aminnnn inşallah

Merhaba hanımlar!
Ben çok şaşkınım yeni yıla Cem'e kardeş haberiyle girdim.
Eşimle kavga ettik çünkü Cem büyürken çok zorlandım, yıprandım :KK43:
2.'yi istediğimden emin değilim, aldıracaksan boşanırsın diyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Temmuzda kuzenimin düğünü var 8 aylık mı gidicem? :KK43:
Aman Allahmm uçan paşaya uçan kardeş gelcek demek çoook sevindim canm ya☺️ Maşallah size zor süreçler sonrası oyle dusunmen normal canm skma canını ama cem kuzuya kardeş cok yakısır inan iyi ki olmuş dersin☺️

Arkadaslar merhaba,
Çok sevindim canım yaa bu bebişin cinsiyeti belli mi hayırlı olsun canım inşallah

afkadaşlar merhaba umut olsun diye yazıyorum...2015 yılında tüp bebek denemem iki yumurtam oluşması nedeniyle sonlanmıştı (4 sene olmadı diye denemiştik) sonraki ay diğer tedavime başlayacakken hamile oldugumu öğrendim çok şükür 15 aylık oglum... anca yazabildim bazı kucuk saglık sorunları devam ediyor
her neyse isteyen herkese dilerim nasip olur arkadaslar... herşey gönlünüze göre olsun

afkadaşlar merhaba umut olsun diye yazıyorum...2015 yılında tüp bebek denemem iki yumurtam oluşması nedeniyle sonlanmıştı (4 sene olmadı diye denemiştik) sonraki ay diğer tedavime başlayacakken hamile oldugumu öğrendim çok şükür 15 aylık oglum... anca yazabildim bazı kucuk saglık sorunları devam ediyor
her neyse isteyen herkese dilerim nasip olur arkadaslar... herşey gönlünüze göre olsun
Çok teşekkürler çok güzel birsey yazdin Allah anda şifa versin

Kimin duanın kabul olacağını bilemeyiz bu dünyada istediğim tek birşey var anne olmak sevdiğim adama ailme çocuk nasip etmek birşey çok istersen gerçekten olmuyormuş çok sey yasadim duydum sabır dedim ağladım şimdi yeniden tedaviye başladım çok korkuyorm ne olur duanizj eksik etmeyin Allahım banda nasip eder inşallah anlatılmaz içimdeki duygu his karma karışık çok büyük bir acı Allah sevdiğine dert verirmiş kimseye kaldıramayacak yük vermesin ins

Kimin duanın kabul olacağını bilemeyiz bu dünyada istediğim tek birşey var anne olmak sevdiğim adama ailme çocuk nasip etmek birşey çok istersen gerçekten olmuyormuş çok sey yasadim duydum sabır dedim ağladım şimdi yeniden tedaviye başladım çok korkuyorm ne olur duanizj eksik etmeyin Allahım banda nasip eder inşallah anlatılmaz içimdeki duygu his karma karışık çok büyük bir acı Allah sevdiğine dert verirmiş kimseye kaldıramayacak yük vermesin ins
Canim, dualarim seninle ve tum bekleynlerle sonucta bende bu yoldan gectim...
Hayirlissiyla tez zamanda herkesin kucagi dolsun yalniz nolur kafaya takma. Bakk biz cocuk oldu diye rahatladik ve dogumdan sonraki 2.iliskimizde tekrar hamile kaldim ben yaaa ... cok zorlaniyorum hatta ilk zmnlar isyan ediyordum sonra tedavi sureclerim geldi aklima simdi sukurle 2.dogumu bekliyorum..

Canim, dualarim seninle ve tum bekleynlerle sonucta bende bu yoldan gectim...
Hayirlissiyla tez zamanda herkesin kucagi dolsun yalniz nolur kafaya takma. Bakk biz cocuk oldu diye rahatladik ve dogumdan sonraki 2.iliskimizde tekrar hamile kaldim ben yaaa ... cok zorlaniyorum hatta ilk zmnlar isyan ediyordum sonra tedavi sureclerim geldi aklima simdi sukurle 2.dogumu bekliyorum..
İns çok hayırlı sağlıklı doğum olsun çok kafaya takıyorum sitres çok

Yazmayım dedim ama dayanamadım..Bi arkadas yukarıda 8aylık hamıleyken kuzenın dugunune nasıl gidecegını dert etmiş..aldırmaktan bahsetmiş..keske bunu burda yazmayıp ıcınde tutsaydı yada baska bır topikte paylaşsaydı..bu başlık altında ne zorluklarla hamıle kalanlar var defalarca tüp bebek deneyip olumsuz sonuc alanlar var bebegını kaybedenler var kendısıde bu topikte olduguna göre demekki bu yollardan geçmiş..biraz daha özenli olsa ve yaşadıklarnı unutmasa keşke....insanoğlu işte...

Sen yokken biz vardık arkadaşım, farkındaysan yazdığım şey sana değil, benim buradaki eski arkadaşlarımaydı, evet doğru bildin bu yoldan geçtim ben de. O yüzden loğusalık depresyonu ne? Veya bu gibi şeylerden haberin olmadığı için devamını bile yazmıyorum. Zaten tüp bebek süreci yeterince sıkıntılı o yüzden burda ağır konuşturma beni, üzülen sen olursun.

Ayyy ben sooook...maşallah arkadaşım..bak Rabbim ilkini ne zorluklarla verdi.2.yi istemeden.demek ki biz ne yapsak da o ol demeyince olmuyormuş...sağlıkla hayırla doğur inşallah..Rabbim cem paşaya sağlıklı hayırlı biz kız kardeş nasip eder inşallah

Evet canım 9 haftalık, tam bi süpriz bebe. Çikolata kistleri gerçekten tüp bebekte önemliymiş onu anladım ben :(

Çocuk aldırmak çok günah. Biz olsun diye neler çekiyoruz kardeş sanki içimde ateş yanıyor o yüzden elindekninn değerini bil

Ben de ilki olsun diye neler çektim. Sizin de canınızı sıkmak istemem şimdi o yüzden bi şey yazmıyorum.

ne günlerdi ne kadar zor zamanlardı değilmi cemi beklediğin bak şimdi kardeş geliyormuş hemde süpriz:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: yapmış boş ver kız gitme düğüne :KK48:otur evde cemin kardeşini bekle :KK60:

Hahaha yok kız gidicem tabi, aldım bile elbisemi :D

Aman Allahmm uçan paşaya uçan kardeş gelcek demek çoook sevindim canm ya☺️ Maşallah size zor süreçler sonrası oyle dusunmen normal canm skma canını ama cem kuzuya kardeş cok yakısır inan iyi ki olmuş dersin☺️

Canımmm şimdi gördüm hamileymişsin :) cinsiyeti ne? Hayırlı olsun, öpüyorum çok teşekkür ederim :*

Back
X