2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sen yokken biz vardık arkadaşım, farkındaysan yazdığım şey sana değil, benim buradaki eski arkadaşlarımaydı, evet doğru bildin bu yoldan geçtim ben de. O yüzden loğusalık depresyonu ne? Veya bu gibi şeylerden haberin olmadığı için devamını bile yazmıyorum. Zaten tüp bebek süreci yeterince sıkıntılı o yüzden burda ağır konuşturma beni, üzülen sen olursun.

Evet canım 9 haftalık, tam bi süpriz bebe. Çikolata kistleri gerçekten tüp bebekte önemliymiş onu anladım ben :KK43:

Ben de ilki olsun diye neler çektim. Sizin de canınızı sıkmak istemem şimdi o yüzden bi şey yazmıyorum.

Hahaha yok kız gidicem tabi, aldım bile elbisemi :KK70:

Canımmm şimdi gördüm hamileymişsin :) cinsiyeti ne? Hayırlı olsun, öpüyorum çok teşekkür ederim :*
Senin sevıyene inipde kendımı yoramam..brnm ne bılıp bılmedgmı bi allah bilir...bukadar basit cümlelere verecek cevabım yok..evet loğusalık nedir bılmem ama insanlık nedir iyi bilirim..senjn burda oturup mahalle kavgası yapacak halımde yok....

Senin sevıyene inipde kendımı yoramam..brnm ne bılıp bılmedgmı bi allah bilir...bukadar basit cümlelere verecek cevabım yok..evet loğusalık nedir bılmem ama insanlık nedir iyi bilirim..senjn burda oturup mahalle kavgası yapacak halımde yok....

Evet çok belli gerçekten :) basit cümle kurmam senin IQ seviyen içindi canım... Hayatında başarılar

Evet çok belli gerçekten :) basit cümle kurmam senin IQ seviyen içindi canım... Hayatında başarılar
Senin kurdugun cümleler tam mahalle kavgası ağzı..
suanda hamile oldgun için sana değil bebeğine olan saygımdan uzatmıyacağım...ama eger sen benim IQ seviyeme yükseldiğinde tekrar konusruz istersen ozaman daha denk olmus oluruz...sanada başarılar...

Senin kurdugun cümleler tam mahalle kavgası ağzı..

suanda hamile oldgun için sana değil bebeğine olan saygımdan uzatmıyacağım...ama eger sen benim IQ seviyeme yükseldiğinde tekrar konusruz istersen ozaman daha denk olmus oluruz...sanada başarılar...

Seviyeyi amma da düşürdün he :) Güya cevap vermiyomuş, çok eğleniyorum ben sen kudurdukça :))
Senin gibilerden çok gördüm ben, kısa kes, git işine

flyingmom flyingmom
Gercekten vicdanım el vermiyo biliomusn hamile oldgun için..umarım saglıkla bebegını kucagına alırsın....

Bu arada eğlenmene gercekten sevindim..çünkü gercekten üzülmüştüm seninle atıştığım için..sonucta ıkı canlısın allah korusun..şimdi içim daha rahat.. şunuda bil en başından beri kötü bişey demedim ben sana sadece duyarlı olman gerektgnı dıle getrdm ama bi anda saldrdn..hormonlarından olsa gerek....neyse gercekten cok uzadı...rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin ..iyi geceler

Bu biraz farklı bı kist cnm yapısıklk yapıo.bende iyi bi dr buldm amelıyat oldm ona zaten sımdı beklemedeyım ocak sonunu beklıyoruz bakalm
Merhaba cnm seni eskilerden tanıdım 2 yıl oldu sanırım benim o dönem tüp bebek negatif sonuclandı simdi tekrar başladım tedaviye bugun kontrol var gidicem birazdan. uzun süre gelmedim buralara çok moralim bozuluyordu tedavi listemiz vardı yanılmıyorsam sende vardın. ben şifremi bile unutmustum mail yoluyla bulabildim. seninde tedavin hayırlı olsun cnm insallah bu sefer pozitifi görürürüz Alah yardımcımız olsun :dua:

Merhaba cnm seni eskilerden tanıdım 2 yıl oldu sanırım benim o dönem tüp bebek negatif sonuclandı simdi tekrar başladım tedaviye bugun kontrol var gidicem birazdan. uzun süre gelmedim buralara çok moralim bozuluyordu tedavi listemiz vardı yanılmıyorsam sende vardın. ben şifremi bile unutmustum mail yoluyla bulabildim. seninde tedavin hayırlı olsun cnm insallah bu sefer pozitifi görürürüz Alah yardımcımız olsun :dua:
Cnm mrb..evet o zamanlar denedik olmadı inşallah bu sefer nasip olur.evet listemiz vardı..bende bı yıl ara verdim ameliyat oldm çikolata kistim vardı..haberleselim cnm..benmde şimdi belli oldı cumartesi opu var..senın kacıncı günün?

Cnm mrb..evet o zamanlar denedik olmadı inşallah bu sefer nasip olur.evet listemiz vardı..bende bı yıl ara verdim ameliyat oldm çikolata kistim vardı..haberleselim cnm..benmde şimdi belli oldı cumartesi opu var..senın kacıncı günün?
Şimdi geldim doktordan p.tesi opu var biz yine aynı beklicez galiba :) haftasonuna doğru transfer planlıyor doktorum bakalım. Benim iğnelerin 6. Günü cnm 2 gün daha dvd edicem ctesi tekrar doktora gidicem gelişmeleri yaz cnm haberleselim

Ben de ilki olsun diye neler çektim. Sizin de canınızı sıkmak istemem şimdi o yüzden bi şey yazmıyorum. Banaa bunu yazmışın onu demek istedim

Back
X