• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım maşallah değerlerlerin çok yüksek başlamış. 2 embriyo mu transfer edilmişti? Bence sakin ol. İlacını da arttırmış doktor. Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
yok canım tek emrbro tırasnver edıldı ınşallah bısey olmaz kucagıma almak nasıp olur amınn ecmaınn

Canımcım choriomon u da puregon uda kullanmıştım, ben gonal f kullanmadım daha önceki tedavimde puregon kullanmıştım.choriomon çatlatma iğnesi evet, onu vurduktan 36 saat sonra yumiler toplanıyor, inşallah yumiler olgun ve kaliteli çıkarlar,güzelce döllenip kan can olurlar :))
Allah razi olsun sekerpancarim sorularimi hep cevapliyorsun..insallah...Allah hepimize bebisler nasip eylesin

Arkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.

Şu an rüya görüyor gibiyim. İnanmakta zorlanıyorum ve çok endişeliyim. Çok uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. İnşallah yüce Allah tamamına erdirir ve sizlere de kısmet eder.

Benim gibi bu zor yolda yürüyen herkese umut olsun diye biraz kendime gelince daha detaylı yazacağım.
Hayirli olsun cnm..insallah saglikli bir hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin

• Beğen
Reactions: 9ay
kızlar bugun tekrar test yaptırdık ıcımız rahat etmedıgı ıcın sızce artıs nasıl normal hamılelıkmı dıs gebelık veya kımyasal olma ıhtımalı varmı cok korkuyorum tırasnverın 7 gunu bthcg 110.50 cıktı 10.gun bthcg 638.70 cıktı tıransverın 15.. gunu 1364.00 artıs ıyımı bız hesaplayamadık hanı ıkıgunde bır nekadar katlanması gerektıgını
hep olumlu düşün canim..Allahin izniyle saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin insallah

kızlar bugun tekrar test yaptırdık ıcımız rahat etmedıgı ıcın sızce artıs nasıl normal hamılelıkmı dıs gebelık veya kımyasal olma ıhtımalı varmı cok korkuyorum tırasnverın 7 gunu bthcg 110.50 cıktı 10.gun bthcg 638.70 cıktı tıransverın 15.. gunu 1364.00 artıs ıyımı bız hesaplayamadık hanı ıkıgunde bır nekadar katlanması gerektıgını
Bence gayet iyi doktor ne dedi hiç belirti yaşadınmı öz adet olcak gibi

Bence gayet iyi doktor ne dedi hiç belirti yaşadınmı öz adet olcak gibi
adet agrsı gıbı agrıyı hala cekıyorum caım ama adet terıhımde başladı agrım onun harıcı elım ayaım buz gıbıydı başka belırtım olmadı hıc

adet agrsı gıbı agrıyı hala cekıyorum caım ama adet terıhımde başladı agrım onun harıcı elım ayaım buz gıbıydı başka belırtım olmadı hıc
Hayırlısı inşallah iyice heyecan bastı ALLAHIM yardım etsin.

Kızlar transferim yapıldı şu an yatıyorum 1 adet yedi hücreli 1 adette sayamayacağım kadar çok hücreli transfer yaptım herşey süper dedi doktor ultrasonda o Işık Küme'sini görünce Hoşgeldiniz Aşkım dedim be elimi karnıma koydum umarım bebeğim benimle kalır

Arkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.

Şu an rüya görüyor gibiyim. İnanmakta zorlanıyorum ve çok endişeliyim. Çok uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. İnşallah yüce Allah tamamına erdirir ve sizlere de kısmet eder.

Benim gibi bu zor yolda yürüyen herkese umut olsun diye biraz kendime gelince daha detaylı yazacağım.
Tebrik ederim canım...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

• Beğen

gözünaydınnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::21::21::21::21::21::21::21::21::21::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

• Beğen
Kızlar transferim yapıldı şu an yatıyorum 1 adet yedi hücreli 1 adette sayamayacağım kadar çok hücreli transfer yaptım herşey süper dedi doktor ultrasonda o Işık Küme'sini görünce Hoşgeldiniz Aşkım dedim be elimi karnıma koydum umarım bebeğim benimle kalır
hayırlı olsun:nazar: bebiş olsun inşş:anneadayı: mide bulantısından baş dönmesinden gözünü açama :KK48:seni anne yapsın :anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:sorunsuz 9 ay göbüşünde dursun :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

:KK9::KK9::KK9: tebrik edeirm canım Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin:nazar:

Ne güzel bir haber bu canım çok sevindim...
Sağlıkla devam eden keyifli bir gebelik süreci olsun inşallah...
Ailecek gözünüz aydın..
Değerin kaç çıktı?
Diye sormuştum ama düzenliyorum mesajımı öğrendim 250 çıkmış maşallah..

Son düzenleme:
  • Beğen
Ne güzel bir haber bu canım çok sevindim...
Sağlıkla devam eden keyifli bir gebelik süreci olsun inşallah...
Ailecek gözünüz aydın..
Değerin kaç çıktı?
Diye sormuştum ama düzenliyorum mesajımı öğrendim 250 çıkmış maşallah..
bayan editör E egunal dün yazdığım sayfadaki sapık ne oldu o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Back
X