Canını sıkma canım, merkezin neresi, eğer Istanbuldaysan ben doktorumu tavsiye ederim. Olacaksa Rabbim ol dedikten sonra olur zaten, bunlar pozitif olmayınca sebep zannettiğimiz şeyler bizim. İnşallah senin de bu son tedavin olsun bebeklerine kavuş inşallah. burada topikte bir arkadaş vardı aynı doktora gidiyorduk. Ne zamandır belki 1 aydır hiç yazmiyor, seslendik birkaç kez cevapta vermedi, endişelendik onu sordum geçen gidince doktoruma. O da aynı serumu kullanmıştı. Onun da ikizmiş gebeliği, birlikte transfer olduğumuz biriyle tanışmıştim merkezde. O da pozitif cok şukur. Bu ay doktorum 21 transfer yaptik dedi 2 kisinin sadece negatif oldu dedi. Çok sevindim canım duyunca. İnşallah onların da en yakın zamanda olur.Herkes bu yolda çok uğraşıyor. Sanırım doktorum bu ayki transferlerde ilk tedavisi olanlar dışında bu serumu hep kullandı. Sonuç gayet iyi, inşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalim da doğdukları günu de görelim.
Sağol canım Allah razı olsun dualarını eksik etme. İnşallah sende bebeklerine kavuşacagın günleri en yakın zamanda görürsün. Evet benim de 23 nisandı. İnşallah senin de bir sonraki tedavinde olur, belki de bakarsın tedavisiz olur. Rabbim gönlünegöre versin.
Evet canım 23 nisanda oldu. Keselerimizi gördüm çok sükür, inşallah kalp atışını da duyarız. Sen görmedin mi henüz canım keseyi. İnşallah görürsünuz. Rabbim gönlümüze göre versin.