Hamileliktendir canım benimde ağzımda ekşi bir tat var.Selam kızlar bulantısı olanlar bol bol camdan baksin hava alsin ne derece rahatlatır bilemem ama iyi geliyormus
bende bugün ilk defa bu kadar halsizim sürekli bir uyku hali ama uyuyamiyorum da birde yediklerim afedersiniz eksi eksi bogazima geliyor ya usuttum ya da hamilelikten bilemiyorum
Benimde cuma günü 176 çıktı yarin bidaha gidecegim...SAT 14 ocakmi?Merhaba hanımlar kan testi sonucum 29.955 çıktı sanırım hamileyim ama 4hafta+4 günlük olmam gerekiyor. bu sonuç normal mi bana biraz fazla geldi?
Evet günde bitane tok karnına dedi bana dktr..kızlar doktorum folik asit iç dedi ama marka belirtmedi bende folidoce kullanıyorum günde 1 kere içilebiliniyor diye olur demi
yok 15 ocakBenimde cuma günü 176 çıktı yarin bidaha gidecegim...SAT 14 ocakmi?
15 ocak ise 4+1 olmuyor mu?yok 15 ocak
Anladım benimde 14 ocak ayni sayılırız ultrasonla baktimi dktr benim kesem gözükmedi...yok 15 ocak
4+3 oluyor galiba15 ocak ise 4+1 olmuyor mu?
Ya aslında 2 hamileligim oğlum 9 yasında unutmusum herşeyi gozukmeyince canım sıkıldı..çok erken kızlar 5 haftanın sonlarına doğru kese görünüomuş demişti doktorum bana
o değişik tat sabah kalkınca çok berbat oluyor bende canim sen benden iki hafta ondesin nerdeyse tabi sende daha ilerledi belirtilerHamileliktendir canım benimde ağzımda ekşi bir tat var.
Evet benimde 14 ocak 4+4oluyor..internette var hesaplama ...onu tam çözemedim benimde sat 13 ocak bende 4+5 mi oluyorum
bu teste göre çok yeni hamilelik yarından sonra testi tekrarlamalisin iki kat artması lazım...hayırlı olsun canımMerhaba hanımlar kan testi sonucum 29.955 çıktı sanırım hamileyim ama 4hafta+4 günlük olmam gerekiyor. bu sonuç normal mi bana biraz fazla geldi?
O bana hep oluyo reflü gibiSelam kızlar bulantısı olanlar bol bol camdan baksin hava alsin ne derece rahatlatır bilemem ama iyi geliyormus
bende bugün ilk defa bu kadar halsizim sürekli bir uyku hali ama uyuyamiyorum da birde yediklerim afedersiniz eksi eksi bogazima geliyor ya usuttum ya da hamilelikten bilemiyorum
yok hafta olarak sayılıyor15 ocak ise 4+1 olmuyor mu?
4+4 oluyor perşembe 4. hafta perşembe günü bitti bugünde 4. gün bilmiyorum yanlış hesaplamıyorumdur heralde :)4+3 oluyor galiba
çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun bebeklerimizi hemen kucağımıza almayı nasip etsin Allah :)bu teste göre çok yeni hamilelik yarından sonra testi tekrarlamalisin iki kat artması lazım...hayırlı olsun canım
internette nerde link verir misin. ben yanlış hesaplıyorum galibaEvet benimde 14 ocak 4+4oluyor..internette var hesaplama ...
yok daha baktırmadım çarşamba gidicem bakalım gözükecek mi merak ediyorumAnladım benimde 14 ocak ayni sayılırız ultrasonla baktimi dktr benim kesem gözükmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?