2015 Ekim Anneleri

İlk iş gününmü canım nasıl geçti. Senin bebeğine küm bakıyor. İşe başlamayı hiç istemiyorum iş ortamımı sevmiyorum kızımdan ayrılmak zor gelecek. Çalışmam lazım hem kendm için hem ailemiz için.

Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Çok güzel olmuş.ne güzel düşünmüşsün..Allah Hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsin eşine canım hep birlikte yaşayın inşallah.

Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Çok güzel olmuş canım nice musmutlu hep beraber geçirecek yıllara inşallah =)

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık benim de yarın doğum günüm eşim böyle bir şey hazırlasa bayılırdım:)

Karizmatik sey seni yerlerrr masaAllah

Anneci bi oglus kokusu aliyorum sankikuzum annesine kiyamamis ohh herseyi misafirlere yaptirtmis annem yorulmasin demis

Merhaba kizlar umarım bütün bebekler ve anneleri iyidir. Biz iyiyiz çok şükür ama uyku probleminiz devam ediyo. Gece uykusu iyi olan kizim 3 gecedir nerdeyse her saat başı kalkiyo.
Ben girmeyeli sayfalar baya ilerlemiş. Yapabilirsem bugün hepsini okuyacağım. Haftasonu misafirlikteydik. Dünde kizimdan arta kalan zamanlarda temizlik yapmaya çalıştım. Bende iki tane var zaman nasıl geciyo anlayamıyorum.

İzmirin neresindesiniz cnm biz izmir g.emirdeyiz dun asi gunu bahanesiyle 2 saat disaridaydik ilj defa kizimla basbasa disari ciktim havada gyzel olunca harika bi gun gecirdik bol bol yuruduk bundan sonra kimse tutamaz bizi evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…