- 6 Şubat 2015
- 143
- 78
- 73
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
yok ben hiçbirsey yıyıp içemyrm bu gunlerde..ama sut yogurt cok onmli..inşallh hiç mide bulantsı yasamssn. cok kotu oluyr.Benim cok sukur mide bulantim olmuyor.. Ama bu kasik agrim cok. Koku hassasiyetim basladI :) sizlerde sut iciyormusunuz? Ben icine nesquik koyarak iciyorum. Herhangi bir sakincasini duymadim ama bir sakincasi yoktur herhalde..
Bende 14 şubatta öğrendim benim üçüncü bebeğim olacak iki oğluşum var ellerinizden öper busefer sağlıklı sıhatli bir kızım olur umarım yinede rabbim bilir kalp atışını henüz görmedim bakalım haftaya gideceğimEkim ayında doğum yapacak Anne adayları hadi burda toplanalım. Kim neler yaşıyor hep beraber paylaşıp birbirimize yardımcı olalım.
Terikler ,Bende 14 şubatta öğrendim benim üçüncü bebeğim olacak iki oğluşum var ellerinizden öper busefer sağlıklı sıhatli bir kızım olur umarım yinede rabbim bilir kalp atışını henüz görmedim bakalım haftaya gideceğim
Bence korma. .Arkadaşlar ya ben biraz önce patatesle karışık maydanoz yedim. Hamile arkadaşlardan af diliyorum canları çekmez inşallah. Ve maydanoz düşük tehlikesi sizce bi sıkıntı olur mu ya çok korkuyorum
O kadar çok yemedim ama yinede çok korktumYok canım azıcık maydanozdan birşey olmaz fakat abartmamak suretiyle maydanoz ve özellikle adaçayından uzak durmaya çalış;eni konu oturup bir bağ falan yenirse belki bir ihtimal problem olabilir
İnşallah ya nasıl korktumBence korma. .
Tamam maydanoz un dusuk yapma ihtimali var ama surekli yersen Bir sefer icin olmaz canim sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?