- 6 Şubat 2015
- 143
- 78
- 73
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
yO kadar çok yemedim ama yinede çok korktum
Yok canım ya keyfine bak birşeycikler olmaz meleğine:)
İnşallah ya inşallaahh. Hepimize bebeklerimizin kokusunu almak nasip olsun inşallah en kısa zamandaYok canım ya keyfine bak birşeycikler olmaz meleğine:)
Hayir yaaSizler ne durumdasınız kızlar ? Mucizesinin kalp atışlarını duyan var mı
canım bi dr a görün bence internette yazanlar bazen yanıltıcı ve can sıkıcı oluyr..bnm de agrıyrdu bı ara ama ıkı hafta falan sürdü. bazen de mide bulantısı yerıne bel agrısı olabılıyormus. ama en guzeli dr un söylediği olur tabiKızlar inanılmaz derecede belim ağrıyor araştırdım moralim bozuldu çok fazla kötü şeyler söyleniyordaha önce ki hamileliklerimde hiç butarz bir ağrım olmamıştı ;ağrısı olanınız varmı resmen kalkamıyorum yerimden ağrıdan
Kızlar bel ağrısı için doktora gittim şimdi geldim bebekle alakası yok fıtık varmış rahim büyüdükçe fıtığıntetikşemiş bir merhemle parol verdi çok şükür sevindim :)
Merhaba malesef bende aynı sıkıntıdan muzdaribim çok can sıkıcı perşembe dr gittim rahim içi kanama var dedi pruloton diye haftada 1 gün vurulunacak iğne verdi. Crinone jel kullanıyorum birde günlük. Size vurulan iğne 1 seferlik mi?merhaba bende kısmetse ekim ayında doğum yapacak anne adayıyım.
fakat bir haftadır kahverengi lekelenme yaşıyorum. doktorum dün düşük önleyici iğne yaptı.
ve progestan isimli hapı verdi. benimle aynı durumu paylaşan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?