2015 Ekim Anneleri

Daha cok erken tabi ama benim cildim cok kuru oldugundan hemen catlak olayini cozum aramaya basladim. Ebru sallinin bir formulunu sizlerlede paylasayim.

Hamile Çatlakları İçin Maske - Ebru Şallı:
Bu konuda baska formulleri bilen varmi?

Merhaba güzel anneler bende şuan 7+4 hamileyim inşallah bugün kahverengi leke geliyor diye acil dr a gittim ama bir sıkıntı yokmuş. İnşallah sağlıklı hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sat 27 aralık , transfer 14 ocak , 26 ocak beta hcg 846, 31 ocak beta hcg 7664, 12 yaşında bir oğlum var. Bu çok isteyerek rabbim nasip ederse 2. Evladım olacak. Transferden itibaren kadınlar klubünü takip ediyorum çok güZel bir site hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşallah

Kızlar inanılmaz derecede belim ağrıyor araştırdım moralim bozuldu çok fazla kötü şeyler söyleniyor daha önce ki hamileliklerimde hiç butarz bir ağrım olmamıştı ;ağrısı olanınız varmı resmen kalkamıyorum yerimden ağrıdan

canım bi dr a görün bence internette yazanlar bazen yanıltıcı ve can sıkıcı oluyr..bnm de agrıyrdu bı ara ama ıkı hafta falan sürdü. bazen de mide bulantısı yerıne bel agrısı olabılıyormus. ama en guzeli dr un söylediği olur tabi

Kızlar bel ağrısı için doktora gittim şimdi geldim bebekle alakası yok fıtık varmış rahim büyüdükçe fıtığıntetikşemiş bir merhemle parol verdi çok şükür sevindim :)

Teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim bebeğimle alakalı olmadığını öğrenince mutlunoldum eeeee kalp atışını duyan kese görüp ikiz haberi alanlar varmı aramızda

Merhaba kızlar bende ekim ayında anne olcam Allah nasip ederse, Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bu arada keseyi gördüm ayın ikisinde kalp atışı,için gitcem inşallah duyarım miniğimin kalbini

Merhaba kızlar bende ekim ayında anne olcam Allah nasip ederse, Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bu arada keseyi gördüm ayın ikisinde kalp atışı,için gitcem inşallah duyarım miniğimin kalbini

merhaba bende kısmetse ekim ayında doğum yapacak anne adayıyım.
fakat bir haftadır kahverengi lekelenme yaşıyorum. doktorum dün düşük önleyici iğne yaptı.
ve progestan isimli hapı verdi. benimle aynı durumu paylaşan varmı

Merhaba malesef bende aynı sıkıntıdan muzdaribim çok can sıkıcı perşembe dr gittim rahim içi kanama var dedi pruloton diye haftada 1 gün vurulunacak iğne verdi. Crinone jel kullanıyorum birde günlük. Size vurulan iğne 1 seferlik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…