2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

İmsi mi hastanenin adı. Hiç duymamıştım. Araştıracağım. Teşekkürler :)
yok canım hastanenin adı değil imsi tüpbebekte kullanılan bi yöntem spermleri normalden dahada büyüterek bakıp seçiyolar içinden sanırım 6ooo gibi daha fazla büyütüyolar buda spermi az olanlarda uyguluyolar ve sen bu yöntemi uygulayan hastane seçmelisin bence canım

A alapello tşk canım cevap için bakalım bizde ne dicekler bi sorun varmı yokmu bende merak ediyorum acaba tüplerin açık olup olmadığını bilebiliyolarmı histereskopiyle

tşk canım cevap için bakalım bizde ne dicekler bi sorun varmı yokmu bende merak ediyorum acaba tüplerin açık olup olmadığını bilebiliyolarmı histereskopiyle
Sanırım ona rahim filmi ile bakılıyor histeroskopide rahim içine bakıyor ve aynı zamanda tedavi de uygulanabiliyor fakat tüpler için sanırım rahim filmi emin olamadım.

Sanırım ona rahim filmi ile bakılıyor histeroskopide rahim içine bakıyor ve aynı zamanda tedavi de uygulanabiliyor fakat tüpler için sanırım rahim filmi emin olamadım.
rahim filmi çektirmiştim ama üstünden 2 yıldan fazla zaman geçti bide kürtaj olmuştum kapalımı acaba falan diye düşünüyorum ama tüpbebektede pek önemli değil bildiğim kadarıyla ama insan merak ediyo işte

Dpğru söylüyorsun canım. Eğer böyle bir yöntem varsa vede her hastane bu yöntemi kullanmıyorsa,sormak lazım.

Ameliyat olmadan önce doktorunla görüş bence bunun neden ve nasıl yapılacagı hakkında detaylı bilgi iste, aslında en başta yapılması gereken birşeymiş bu fakat bazı doktorlar tüp bebek denemesi yapıyor olmazsa o zaman histeroskopi olmasını söylüyormuş hastalarına bu bilgiyi de forumlardan okumuştum. Kimisi önce hist. olsak belki de tutacak tı diyor. Bunun yanı sıra histeroskopi olup doğal yolla hamile kalanlar da varmış :)

Dpğru söylüyorsun canım. Eğer böyle bir yöntem varsa vede her hastane bu yöntemi kullanmıyorsa,sormak lazım.
evet canım bi araştır bide keçiboynuzu kürünü netten araştır eşine içir canım inşallah iyi gelir

evet canım haklısın ben bunu kendim yaptırıcam dr önermedi sölemedi bile ben sadece sebepsiz olunca belki rahimde bişi vardır diye yaptırmak istiyorum

evet canım haklısın ben bunu kendim yaptırıcam dr önermedi sölemedi bile ben sadece sebepsiz olunca belki rahimde bişi vardır diye yaptırmak istiyorum
anladım cnm, o zaman bi dr dan mutlaka görüş al bence yoksa boşu boşuna neden olasın inşallah hiç gerek kalmaz böyle şeylere de bir an önce bebeğine kavuşursun canm

anladım cnm, o zaman bi dr dan mutlaka görüş al bence yoksa boşu boşuna neden olasın inşallah hiç gerek kalmaz böyle şeylere de bir an önce bebeğine kavuşursun canm
inşallah canım cümlemiede nasip etsin rabbim birbirimizi haberdar edelim olurmu gelişmelerden

Kizlar benimde tedavi ekime kaldi.transfer donemim bayrama geldigi icin doktor bir ay erteleyelim dedi.yada donduralim obur aya transfer yapariz dedi ama beklemeyi sectim.ilk denemem olucak benimde.bugun 2.gunumdu ultrasonda polip gordu ve septum var gibi dedi.cuma ofis histereskopi yapicak.anestezis bu islemi yaptiran varmi korku sardi beni

canım hoşgeldin
tedavinde hayırlı olsun histereskopi bu ay bende olucam ama ofis olanı bilmiyorum canım anestezili olucam ama anestezisiz nasıl olur bilemedim fakat artık aletler çok teknolojik olduğu için dr da böle sölediyse acı sıkıntı olmadan geçirirsin inş bu yollarda çektiğimiz sıkıntıların zahmetlerin karşılığını alırız

Merhaba kızlar ben de artık aranızdayım. Eğer bi aksilik olmazsa ekim ayında tüp bebek tedavime başlanacak. Adetimin 2.günü gelmemi söyledi başka da hiçbirşey demedi. Sürekli forumları okuyup bilgi almaya çalışıyorum. Bizim sorun daha yeni ortaya çıktı daha önceki konularda yazmıştım. Eşimde morfoloji bozukluğu var. İlk semen analizinde neredeyse her şeyde sorun vardı. Çok korktum, çok ağladım ama başka biyerde yaptırdığımızda sadece morfolojide sıkıntı çıktı sayı ve ileri hareketlilik normaldi. İnşallah ekim ayında uğraşlarımızın karşılığını alırız. Hepinize geçmiş olsun.

Tedavin hayırlı olsun cnm adetin ikinci günü gittiğinde doktor detaylı biçimde rahim ve içini göreceğinden tedavi için ne gerekiyosa o zaman söyleyecektir. Bol şans :)

Insallah canim bu kadar emeklerimiz bosa cikmaz.bu ay transferi okadar umut etmistim aama malesef gene obur aya kaldik.histereskopi icinde bayiltmaya gerek yok basit bi islem dedi.ama polibi nasil basitse.ayy iyice korku saldi beni.sen neden yaptiricaksin histereskopiyi

inşallah kolay geçer canım zaten dr da öle sölediyse korkma ve bu ay olmamanda da bi hayır vardır histereskopiden sonra hamile kalan baya kişi duydum
bende 5. yılıma girdim canım şimdiye kadar bişi bulunamadı bebekde yok kendim karar verdim yaptırmaya ardından da ekimde tüpbebek yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…