yok canım hastanenin adı değil imsi tüpbebekte kullanılan bi yöntem spermleri normalden dahada büyüterek bakıp seçiyolar içinden sanırım 6ooo gibi daha fazla büyütüyolar buda spermi az olanlarda uyguluyolar ve sen bu yöntemi uygulayan hastane seçmelisin bence canımİmsi mi hastanenin adı. Hiç duymamıştım. Araştıracağım. Teşekkürler :)
Sanırım ona rahim filmi ile bakılıyor histeroskopide rahim içine bakıyor ve aynı zamanda tedavi de uygulanabiliyor fakat tüpler için sanırım rahim filmi emin olamadım.tşk canım cevap için bakalım bizde ne dicekler bi sorun varmı yokmu bende merak ediyorum acaba tüplerin açık olup olmadığını bilebiliyolarmı histereskopiyle
rahim filmi çektirmiştim ama üstünden 2 yıldan fazla zaman geçti bide kürtaj olmuştum kapalımı acaba falan diye düşünüyorum ama tüpbebektede pek önemli değil bildiğim kadarıyla ama insan merak ediyo işteSanırım ona rahim filmi ile bakılıyor histeroskopide rahim içine bakıyor ve aynı zamanda tedavi de uygulanabiliyor fakat tüpler için sanırım rahim filmi emin olamadım.
Dpğru söylüyorsun canım. Eğer böyle bir yöntem varsa vede her hastane bu yöntemi kullanmıyorsa,sormak lazım.yok canım hastanenin adı değil imsi tüpbebekte kullanılan bi yöntem spermleri normalden dahada büyüterek bakıp seçiyolar içinden sanırım 6ooo gibi daha fazla büyütüyolar buda spermi az olanlarda uyguluyolar ve sen bu yöntemi uygulayan hastane seçmelisin bence canım
rahim filmi çektirmiştim ama üstünden 2 yıldan fazla zaman geçti bide kürtaj olmuştum kapalımı acaba falan diye düşünüyorum ama tüpbebektede pek önemli değil bildiğim kadarıyla ama insan merak ediyo işte
evet canım bi araştır bide keçiboynuzu kürünü netten araştır eşine içir canım inşallah iyi gelirDpğru söylüyorsun canım. Eğer böyle bir yöntem varsa vede her hastane bu yöntemi kullanmıyorsa,sormak lazım.
evet canım haklısın ben bunu kendim yaptırıcam dr önermedi sölemedi bile ben sadece sebepsiz olunca belki rahimde bişi vardır diye yaptırmak istiyorumAmeliyat olmadan önce doktorunla görüş bence bunun neden ve nasıl yapılacagı hakkında detaylı bilgi iste, aslında en başta yapılması gereken birşeymiş bu fakat bazı doktorlar tüp bebek denemesi yapıyor olmazsa o zaman histeroskopi olmasını söylüyormuş hastalarına bu bilgiyi de forumlardan okumuştum. Kimisi önce hist. olsak belki de tutacak tı diyor. Bunun yanı sıra histeroskopi olup doğal yolla hamile kalanlar da varmış :)
anladım cnm, o zaman bi dr dan mutlaka görüş al bence yoksa boşu boşuna neden olasın inşallah hiç gerek kalmaz böyle şeylere de bir an önce bebeğine kavuşursun canmevet canım haklısın ben bunu kendim yaptırıcam dr önermedi sölemedi bile ben sadece sebepsiz olunca belki rahimde bişi vardır diye yaptırmak istiyorum
inşallah canım cümlemiede nasip etsin rabbim birbirimizi haberdar edelim olurmu gelişmelerdenanladım cnm, o zaman bi dr dan mutlaka görüş al bence yoksa boşu boşuna neden olasın inşallah hiç gerek kalmaz böyle şeylere de bir an önce bebeğine kavuşursun canm
tabiki buradan haberleşirz, umarım bu topic hepimize uğurlu gelir.inşallah canım cümlemiede nasip etsin rabbim birbirimizi haberdar edelim olurmu gelişmelerden
Evet canım o kürüde duydum. Resmini çektim. Keçiboynuzunuda aldım. İnşallah bu akşam başlıycaz :)evet canım bi araştır bide keçiboynuzu kürünü netten araştır eşine içir canım inşallah iyi gelir
aminnn canım inştabiki buradan haberleşirz, umarım bu topic hepimize uğurlu gelir.
hadi bakalım kolay gelsin canım ozamanEvet canım o kürüde duydum. Resmini çektim. Keçiboynuzunuda aldım. İnşallah bu akşam başlıycaz :)
canım hoşgeldinKizlar benimde tedavi ekime kaldi.transfer donemim bayrama geldigi icin doktor bir ay erteleyelim dedi.yada donduralim obur aya transfer yapariz dedi ama beklemeyi sectim.ilk denemem olucak benimde.bugun 2.gunumdu ultrasonda polip gordu ve septum var gibi dedi.cuma ofis histereskopi yapicak.anestezis bu islemi yaptiran varmi korku sardi beni
Merhaba kızlar ben de artık aranızdayım. Eğer bi aksilik olmazsa ekim ayında tüp bebek tedavime başlanacak. Adetimin 2.günü gelmemi söyledi başka da hiçbirşey demedi. Sürekli forumları okuyup bilgi almaya çalışıyorum. Bizim sorun daha yeni ortaya çıktı daha önceki konularda yazmıştım. Eşimde morfoloji bozukluğu var. İlk semen analizinde neredeyse her şeyde sorun vardı. Çok korktum, çok ağladım ama başka biyerde yaptırdığımızda sadece morfolojide sıkıntı çıktı sayı ve ileri hareketlilik normaldi. İnşallah ekim ayında uğraşlarımızın karşılığını alırız. Hepinize geçmiş olsun.
Insallah canim bu kadar emeklerimiz bosa cikmaz.bu ay transferi okadar umut etmistim aama malesef gene obur aya kaldik.histereskopi icinde bayiltmaya gerek yok basit bi islem dedi.ama polibi nasil basitse.ayy iyice korku saldi beni.sen neden yaptiricaksin histereskopiyicanım hoşgeldin
tedavinde hayırlı olsun histereskopi bu ay bende olucam ama ofis olanı bilmiyorum canım anestezili olucam ama anestezisiz nasıl olur bilemedim fakat artık aletler çok teknolojik olduğu için dr da böle sölediyse acı sıkıntı olmadan geçirirsin inş bu yollarda çektiğimiz sıkıntıların zahmetlerin karşılığını alırız
inşallah kolay geçer canım zaten dr da öle sölediyse korkma ve bu ay olmamanda da bi hayır vardır histereskopiden sonra hamile kalan baya kişi duydumInsallah canim bu kadar emeklerimiz bosa cikmaz.bu ay transferi okadar umut etmistim aama malesef gene obur aya kaldik.histereskopi icinde bayiltmaya gerek yok basit bi islem dedi.ama polibi nasil basitse.ayy iyice korku saldi beni.sen neden yaptiricaksin histereskopiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?