canım mrb hoşgeldinMerhaba kızlar ben de artık aranızdayım. Eğer bi aksilik olmazsa ekim ayında tüp bebek tedavime başlanacak. Adetimin 2.günü gelmemi söyledi başka da hiçbirşey demedi. Sürekli forumları okuyup bilgi almaya çalışıyorum. Bizim sorun daha yeni ortaya çıktı daha önceki konularda yazmıştım. Eşimde morfoloji bozukluğu var. İlk semen analizinde neredeyse her şeyde sorun vardı. Çok korktum, çok ağladım ama başka biyerde yaptırdığımızda sadece morfolojide sıkıntı çıktı sayı ve ileri hareketlilik normaldi. İnşallah ekim ayında uğraşlarımızın karşılığını alırız. Hepinize geçmiş olsun.
Insallah dddigin gibi kolay gecer canim.bizimde ekimde 5. Yila giriyo canim.bastan bizede hep sebepsiz dendi sonradan amh in dusuk oldugunu ogrendim.ekimde insallah olumlu sonuc aliriz canim yainşallah kolay geçer canım zaten dr da öle sölediyse korkma ve bu ay olmamanda da bi hayır vardır histereskopiden sonra hamile kalan baya kişi duydum
bende 5. yılıma girdim canım şimdiye kadar bişi bulunamadı bebekde yok kendim karar verdim yaptırmaya ardından da ekimde tüpbebek yaptırcam
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Son gittiğimde rahmime baktı, ayrıca trombofili testi de yaptırdı. İyi ki de yaptırmış çünkü kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum anlaşıldı. Bu şartlarda hamile kalmış olsaydım da, bebek düşük olurmuş. Şimdi hamilelik süresince iğne vurulmam gerekiyor. Geçen sene bu zamanlar rahim filmi de çekilmiştim umarım onu tekrar istemez. Çünkü korkudan anestezili çektirdim zaten neden korksam başıma geliyor:) hepimize kolaylıklar olsun inşallahcanım mrb hoşgeldin
rabbim herşeyin iyisini bilir sıkıntı etme inş bu ay sende bizlerde bebişimize kavuşuruz
adetin 2. günü gittiğinde dr hem vajinal bakıyo hemde kan tahlili alıp bikaç test yaptırıyo çıkan sonuçlara göre ilaçlarını belirliyo canım korkma druna güven inş olurrr
inşallah alırsın canım nasıl anladınız amh düşük olduğunu acaba ilk denemen miydiInsallah dddigin gibi kolay gecer canim.bizimde ekimde 5. Yila giriyo canim.bastan bizede hep sebepsiz dendi sonradan amh in dusuk oldugunu ogrendim.ekimde insallah olumlu sonuc aliriz canim ya
aynen canım yaaaa bende aynen aşırı korkuyodum dr çok ikna etmeye çalışmıştı hiç ağrısız yeni yöntemlerle yapıcaz demişti ama ben yinede korktum gözümde de yaş görünce tamam dedi anestezili olmuştumİnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Son gittiğimde rahmime baktı, ayrıca trombofili testi de yaptırdı. İyi ki de yaptırmış çünkü kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum anlaşıldı. Bu şartlarda hamile kalmış olsaydım da, bebek düşük olurmuş. Şimdi hamilelik süresince iğne vurulmam gerekiyor. Geçen sene bu zamanlar rahim filmi de çekilmiştim umarım onu tekrar istemez. Çünkü korkudan anestezili çektirdim zaten neden korksam başıma geliyor:) hepimize kolaylıklar olsun inşallah
Ya okadar doktor gezdim ben asilama yaptirdim herkes hersey normal deyip durdu.baktim bosuna vakit geciriyorum tup bebege karar verdim universite hastanesine basvurdum hem rapor cikartirim diye.orda daha ilk muayede senin yumurta sayin az gibi amh testini yaptirdinizmi yoo dedim bana herkes normal hersey dedi.testi yaptirdim cok dusuk.tekrar asilamaya bile gerek duymadan hemen tup bebek sirasina aldilar sansimi bile cok az goruyolar ama ben hic umudumu kaybetmedim simdilik.bakalim belkide ilk denemem oldugu icin bukadar umutluyumdur...inşallah alırsın canım nasıl anladınız amh düşük olduğunu acaba ilk denemen miydi
Anestezi kafasıdır oaynen canım yaaaa bende aynen aşırı korkuyodum dr çok ikna etmeye çalışmıştı hiç ağrısız yeni yöntemlerle yapıcaz demişti ama ben yinede korktum gözümde de yaş görünce tamam dedi anestezili olmuştumçıkıncada bidaha olsam anestesizis olurum demişim kafaya bak sen
ama temiz çıkmıştı şükür
bidaha istemez sanırım
bide benim dr olsada olmasada o iğnelerden zaten veriyo transferden sonra her ihtimale karşı canım kan sulandırıcı
hiç kaybetmede zaten canım umudunuYa okadar doktor gezdim ben asilama yaptirdim herkes hersey normal deyip durdu.baktim bosuna vakit geciriyorum tup bebege karar verdim universite hastanesine basvurdum hem rapor cikartirim diye.orda daha ilk muayede senin yumurta sayin az gibi amh testini yaptirdinizmi yoo dedim bana herkes normal hersey dedi.testi yaptirdim cok dusuk.tekrar asilamaya bile gerek duymadan hemen tup bebek sirasina aldilar sansimi bile cok az goruyolar ama ben hic umudumu kaybetmedim simdilik.bakalim belkide ilk denemem oldugu icin bukadar umutluyumdur...
evet canım ikinci denemem olacak benimAnestezi kafasıdır oYoksa şimdi olsa yine anestezili yaptırırdım sanırım.Benim eşimde çıktıktan sonra söylediklerimi telefona kaydetmiş arada açıp gülüyoruz hâlâ şimdi eski başlıklarınıza baktım da sanırım sizin 2. Deneme çünkü öncesinde aralık yazıyordu. Süreç nasıldı?Yaşamış biri olarak bilgi alayım sizden.
Çok güzel anlattın hemde çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum aslında o yüzden de gerginim biraz Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bir şey daha sorsam bu yumurta toplama işlemi de sanırım anestezili yaplıyormuş ondan sonrasında ağrı oluyor mu peki?evet canım ikinci denemem olacak benim
süreç öncelikle adetin 2 yada3. günü gidiyosun dr vajinal bakıyo bide kan tahlili alıyo bu tahlilde gerekli gördüğü tahlilleri yapıyo onların sonucuna göre yumurta büyütme iğnesinin dozunu falan ayarlayıp sana anlatıyo hemşireler yada doktorun ondan sonra bi kaç günde bir çağırıyo yumurta gelişimine bakıyo gerekli gördükçe kan tahlilini tekrarlıyo e2 falan bakıyodu sanırım daha sonra gelişimlerine göre sana ne zaman yumurta toplananacağına dair gün veriyo toplanınca ben uyandıktan sonra sölemişlerdi şu kadar yumurta toplandı diye sonrasında da bi takım ilaçlar veriyo dr jel progestan iğneler vs. onlarıda anlatıyolar zaten ve yumurta toplandıktan ertesi gün bilgi veriyolar tabi toplandığı zaman eşinde sperm veriyo işte kaçı döllendi kaçının durumu iyi falan gibi bölece hergün arayıp bilgi veriyolar sana transferde embriyologlar ne zaman uygun görürse 3. yada 5. gün trandferi için çağırıyolar seni alıyosun minnoşları göbüşüne artık gerisi rabbimin bileceği iş canım
ayrıca zaten bu kadar uzuuuuun yazdım ama bi başlayınca kendini işin ortasında buluyosun çarçabuk geçiyo zaman anlamıyosun bile sedace sonuç bekleme süreci biraz meraktan geçmiyo okadar
inşallah anlatabilmişimdir
hiç korkma canım bende senin gibiydim her kontrole korka korka giderdim şimdi ne olacak diye ama inanki başlayınca göreceksin hiç korktuğun gibi olmayacak bi umutla ya bismillah diyip başla inşallahÇok güzel anlattın hemde çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum aslında o yüzden de gerginim biraz Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bir şey daha sorsam bu yumurta toplama işlemi de sanırım anestezili yaplıyormuş ondan sonrasında ağrı oluyor mu peki?
Canim yarin histereskopi olucam iste.bu ay tam transfer donemi bayrama geldigi icin doktorda izinli oldugu icin iptal ettik.buyuk ihtimal ekimin 4 u gibi falan adet olucam ozaman baslicaz tedaviyehiç kaybetmede zaten canım umudunu
ne zaman başlıyosun tarih olarak
İnşallah bakalım başlayacağız bizde. Doktora temmuz sonu gittik, 2 ay zaman verdi. çünkü morfoloji değişiklik gösterebiliyormuş belki kendiliğinden olur o yüzden hemen tüp bebeğe geçmeyelim dedi. Gönlümüzden geçen öyledi tabiki Ama artık beklemek istemiyorum yaş da geçiyor tüp bebwk kesin çözüm olmasa da sanki bir adım daha yaklaştırıyor bebişlerimize:) peki sizin o 18 yumurtanın kaçı işleme alındı?hiç korkma canım bende senin gibiydim her kontrole korka korka giderdim şimdi ne olacak diye ama inanki başlayınca göreceksin hiç korktuğun gibi olmayacak bi umutla ya bismillah diyip başla inşallah
yumurta toplama işlemi anestezili oluyo canım ama şöle bi durum var bünyeden bünyeye değişir gibime geliyo bide yumurta sayısına göre benim 18 yumurta toplanmıştı karnımda çok ağrılar olmuştu bide 3. gün transferi olmuştu o yüzden bir hafta kadar ağrım oldu fakat herkesde durum farklı olabilir zaten durulmayacak bi ağrı değildi ama daha az toplananlarda aynı gün hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edenleri daha çok duydum canım zaten çok ağrı olunca parol almana izin veriyolar içini ferah tut güzel geçecek inş
Selam kızlar ben de ekimde tup bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum inşaallah hepimiz hakkında hayırlısı olur ve beklediğimiz bebis lere kavuşur uz. Çok zor beklemek her ay olmayınca hüsrana uğramak ama umarım bu son ay olur bizler için. Hangi merkezlerde yapturacaksiniz burdan haberleselwim tedavi başlayınca daMerhaba,
bende ekimde tüp bebek tedavisine dokuz eylül ün. başlayacağım. Yıllardır uğraşıyoruz, inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?