2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Canim yarin histereskopi olucam iste.bu ay tam transfer donemi bayrama geldigi icin doktorda izinli oldugu icin iptal ettik.buyuk ihtimal ekimin 4 u gibi falan adet olucam ozaman baslicaz tedaviye
ksr bakma canım geç cevap verdim pc bozulmuştu yazamadım yeni yaptırdık
bende cumartesi histereskopi oldum çok şükür dr temiz dedi sen ne yaptın inşallah bi sorun çıkmamıştır

canım ben gonal f kullandım o sölediklerini hiç kullanmadım pek bilgim yok

evet canım haberleşelim tedavi süreçlerimizi yazalım sonuçlarımızıda yazalım ben ekim adetyle başlıcam 2. denememe

hayırlı olsun canım tedavin inş sonu bebişli olur

Günaydın arkadaşlar biz de 15 ekimde ege üni. de dosya açtıracağız acaba dosya açıldıktan ne kadar sonra tedaviye geçilir bilginiz var mı?
hiç bi bilgim yok canım ben özelde yaptırıcam eğer bu da olmazsa rapor almak için uğraşıcaz

ksr bakma canım geç cevap verdim pc bozulmuştu yazamadım yeni yaptırdık
bende cumartesi histereskopi oldum çok şükür dr temiz dedi sen ne yaptın inşallah bi sorun çıkmamıştır
Canim bende yaptirdim histereskopi.bende perde polip ve hafif yapisikliklar cikti.yok yok anliycagin.bayramdan sonra anestezili histereskopiyle temizliceklermis.benim.anlamadigim bunca.zaman okadar doktor gezdim niye hickimse farketmedi bunlari.

Ah kızlar be Allah isteyen herkese versin. Bizde %100 baş anomalisi var yani morfoloji sıfır, hızlı ileri hareketli son testte sıfırlandı, sayı da 2.5 ten 1.5 milyona düştü 15 günde. Baş anomalisi beni çok korkutuyor. %100 baş anomali olup da tüp bebekle gebe kalan birine hiç rastlamadım forumlarda...

ekim ayında tek ben yaptırıcam sanırım kızlar kimsecikler yok
Canım bende varım benim ilk denenem, sorun sebebsiz infertilite ,3 asilama negatif bir normal hamilelik ve kese oluşmadı simdi hastalandım ve igneye basliycam ekimin başında transfer olur diye düşünüyorum ama tek.embryo koyulacak o kafamı çok karıştırıyor tutmazsa diye fransadayim ilk.oldu için tek koycak lar hayırlısı inşallah inş bu topikte hamileleiklerimizi soyleriz

Mrb arkadaşlar ben de 4. Deneme olacak pco hastasıyım elimde sorun yok ama Can'ım çok sıkkın korkuyorum yine olmayacak diye Pendik yüzyıl Dr Handan namlıya gidiyorum bu sefer bilen varmı

Merhabalar. Ben ilk denememi Haziran- Temmuz 2015 de yaptım. Ankara Memorial da. İlk denemem erken düşükle sonuçlandı. Bizimde sorunumuz hareketli spermin azlığı. Ekimde 2. Tüp bebek düşünüyoruz. Ancak kararsız kaldım eşimin son ziyaret ettiği ürolag ilaçların doğru verildiği ve sperminin çok olduğu ve bir süre normal denememizi önermiş. Ama eşim endişeli ya daha kötüye giderse diye. Ayrıca Memorial da dondurulmuş sperlerimiz var. Bu ay adetim bayrama denk gelecek diye gitmeyi düşünmedim ancak hala adetim olmadı ekim adetimde sarkacak bu gidişle. Bakalım niyer Ekim 2015. Nasip olursa bende bu ay başlayacağım. Allah dileyen isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Menegonu soran arkadaş tüp bebek tedavisinde erkeğe ve bayana yazılan bir vitamin bu ve ayrıca en iyi ilaçlardan.

Canım ben de kasım-aralık 2014 te ilk denememi ankara memorial de yaptırdım bir yıl ara verdim şimdi ikinciyi düşünüyorum merkezden de arayıp duruyolar. Eşim yine memorial diyo ama ben kararsızım sen ne düşünüyosun merkez ve doktor hakkında senin süreç nasıl geçti bAhsedebilir misin biraz canım

Valla benim ailem Ankara da. Babama söylemiştik araştır diye o araştırdı bende internetten baktım bir burası bir de Novaart Çok cezbetti beni ancak Doktor Aygül hoca hakkında video- araştırma v.s inceledik buraya karar verdik.

Ben kontrol için gittiğimde döngümün 21. günündeydim tahliller ve alttan kontrol yapıldı bana tam zamanı dedi ve ilaç yazdılar. İğne olarak Lucrin kullandım yanında Estrafem, Tedesteron ve bir ilaç daha vardı onu kullandım isimleri yanlış yazmış olabilirim. Sonra adetimin 6. günü gittim( başka ilde olduğum için telefonla hemşireyle muhatap oldum bazen doktorum beni aradı. adetin 3. günü menogon kullandırdı 3-4 gün boyunca ) kontrol ettiler yumurtalar 13 taneydi ancak bir hafta sonra toplamada 8 adet ancak 6 tane iyi kalitede yumurta toplandı aynı gün eşime mikro tese uyguladılar.
Altı yumurtadan sadece bir tanesi ilerlerdi diğerleri öldü. Telefonla bilgi verdi 3 gün sonra doktorum bir ay daha bekleyip yumurtala toplamayı önerdi eşimden aldıkları fazla spermler dondurulmuştu. Bende kısmettir dedim bu tek embriyoyu transfer edilmesini istedim. O gün akşam çağırdılar transfer oldu doktor beklenenden daha iyi geçtiğini ancak tek olduğu için tutma ihtimalinin % 30-40 olduğunu söyledi. 1 hafta Ankara da kaldıktan sonra memlekete geldim ve çalıştım. Hissettim tuttuğunu ancak 12. gün bir terslik oldu kanamam başladı aradım hemşireyi bana aspirini kesmemi söyledi o gün içme dedi ancak ben çoktan içmiştim. Maalesef ertesi gün burada bir doktora gittim güvendiğim. Maalesef Bozulmuş dedi. Tüm ilaçları bıraktırdılar. Sonra doktorum Aygül hoca aradı işte bir sürü şey söyledi sonra kendini hazır ettiğin bir zaman adetin 2. veya 3. günü gel dedi. Yumurta toplama 27 haziran transfer 30 Hazirandı.. O gün bugün cesaret edemiyorum. Bir kaç olumsuz şey oldu beğenmediğim ancak doktorla alakalı değildi. Tüp bebek yaptırırsam yine Memorıal'a gideceğim sanırım.

Çok uzun oldu ama süreç buydu benim. Arada eşimle bu mevzu yüzünden birbirimizi üzdük en son dün ne zaman gidelim ne yapalım dediğimde bir daha bu konu hakkında konuşmayalım adetin olunca söylersin gitmek istiyorsan gideriz dedi. Ve kapandı konu. Şuan adetim 4-5 gün geçti idrar enf için antibiyotik kullanıyorum o etki etti sanırım ilaçı bırakayım mı bırakmayayım mı kararsız kaldım. Ve bu sürece tekrar girip girmemekte kararsızım.

Selam ekim sonu gibi benim de ilk tup bebek denemem olacak. Umarim ugurlu bir ay olur hepimiz icin ve guzel haberler veririz.
Bizim sebepsiz infertilite bi senedir bebek dusunuyoruz ama maalesef olumlu bi sonuc alamadik. Istanbul Engin Oral la baslayacagim ve acaip heyecanliyim kizlar. Yani neredeyse bi ay kala boyleysem ilaclara basladigimda hormonlarinda degismesiyle ne halde olucam kimbilir. Zira bir negatif asilamam var ve ilaclar beni psikolojik olarak cok etkilemis ti

Merhaba kizlar. Bende ekim sonu kisnetse baslicam tedaviye.benim 1 basarili ancak 8.haftda dusukle sonuclanan asilamam birde basarisiz asilamam var. 13 aydir ugrasiyoruz nasip olmadi.sebepsiz diyor doktorlar. Onumuzdeki hafta bende histereskopi olucam.biraz korkuyorum.insallah temiz cikarsa baska bi aksilikte olmazsa ekim sonu baslicaz insaalah.hayirli bi ay olmasini dilerim hepimiz için

İlaçlar bence hassaslaştırıyor. Ben çok hassastım ama hemen toparladım. Hiç strese girme hayırlısı olsun senin için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…