2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

akşam yapma idrar sabah kalkar kalkmaz etkili hem daha 8.günün belli ki bir beta hcg var ama az o yüzden akşam belki çıkmaz üzme kendini git kan testi yaptır idrara geçecek kadar varsa net bir şekilde çıkar ama bence hamilesin idrarda çıktıysa tamamdır kanda kesin vardır :KK70:
Ins canim ya nasil biseymis insan tam sevinemio bozuk mu yanlis mi vala heycandan bayilcam

akşam yapma idrar sabah kalkar kalkmaz etkili hem daha 8.günün belli ki bir beta hcg var ama az o yüzden akşam belki çıkmaz üzme kendini git kan testi yaptır idrara geçecek kadar varsa net bir şekilde çıkar ama bence hamilesin idrarda çıktıysa tamamdır kanda kesin vardır :KK70:
Vala hemen belirdi ins vardir...benim 6.gune kadar hic belirtim yoktu iki gundur kasikta agrim var o kadar

Vala hemen belirdi ins vardir...benim 6.gune kadar hic belirtim yoktu iki gundur kasikta agrim var o kadar
merhabalar öncelikle hayırlı olsun hamileliğin :)
benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve benim de kasik ağrım var özellikle 2-3gündür ve genellikle sağ tarafta senin ağrıların iki taraflı mi oluyor

benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve benim de kasik ağrım var özellikle 2-3gündür ve genellikle sağ tarafta senin ağrıların iki taraflı mi oluyor
Evet cnm genel bi agri tek embriyo ama iki tarafli hic baska belirtim yok ilk gunler agladim olmadi diye tabi kan sonucu bakalim.ne dicek

hiç sıkıntı yapma bence arkadaşım idrar testleri negatif göstermesi durumunda yanıltıcı olabiliyor hani idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var ama idrarda çıkıyorsa çok büyük ihtimal kanda da çıkıyor. ama dediğim gibi daha 8. günün, idrar testini akşam tekrarlayıp olası bir durumda moralini bozma git yaptır kan testini doktorun zaten 2 gün sonra tekrar isteyecek en azından adam gibi sevinirsin bide senin 5. gün embriyosuydu sanırım güzel bir değer çıkacaktır. ben şimdiden hamileliğini kutluyorum :D

hiç sıkıntı yapma bence arkadaşım idrar testleri negatif göstermesi durumunda yanıltıcı olabiliyor hani idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var ama idrarda çıkıyorsa çok büyük ihtimal kanda da çıkıyor. ama dediğim gibi daha 8. günün, idrar testini akşam tekrarlayıp olası bir durumda moralini bozma git yaptır kan testini doktorun zaten 2 gün sonra tekrar isteyecek en azından adam gibi sevinirsin bide senin 5. gün embriyosuydu sanırım güzel bir değer çıkacaktır. ben şimdiden hamileliğini kutluyorum :KK70:
Evet cnm 5.gun embriyosu ins sevinirim cok tesekkur ederim canm Allah buyuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleride ayirmasin

Benimde 9.gun genelde sol kasık ta batma var bazen sağdada ama en çok sol

ben olsaydım idrar testi yapardım, 4 saatlik idrar tutmak yeterli diye biliyorum:

Back
X