Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 9.gun kan verdim 72 cikti heyecandan oluomm
Yok kan verdim canim.Mucize idrarda baktın mı yoksa?
Sağol canim Rabbim herkese nasip etsin insallahAyy çok sevindim :))))hayırlı olsun hadi bana da dua et mucize
Sağol canim insallah yükselir soktayimHadi gözün aydın canım![]()
Kızlar 7. Günüm sabah bende test yaptım pozitif kan vermeye korkuyorum ilaçlar etkilermi
caniiimmmm, yarin senin günün... ay cok heycanliyim yaaa.......Kızlar yarın 9.gun keşke öğrenebilmek mümkün olsa valla delircem
MUcize öğrendi canom pozitif mis cuma tekrar test yapacaklar mis önceki sayfalara var :))caniiimmmm, yarin senin günün... ay cok heycanliyim yaaa.......
hadiiii süppeerrrrrr yaaaaMUcize öğrendi canom pozitif mis cuma tekrar test yapacaklar mis önceki sayfalara var :))
Canım dün 9.gunde yaptı lk 72 cikti bakalım yarın ne olacak dua et çok sağol csnim sen nasilsincaniiimmmm, yarin senin günün... ay cok heycanliyim yaaa.......
Öyle dusunme inşaallah güzel olcsk bende katlanmış mj diye bakcam heyecan ve korku bitmeyecek yaniYarın test yapacam ya çok heyecanlıyım ve çok Korkuyorum yine negatif olacak diye
İnşallah ikimizde yarın güzel haberler alırızÖyle dusunme inşaallah güzel olcsk bende katlanmış mj diye bakcam heyecan ve korku bitmeyecek yani
İnşallah canimİnşallah ikimizde yarın güzel haberler alırız
hep dua ediyorum. hepimiz icin. gittikce deyerin yükselicek canim. bak gör. ben allahima sükürler olsun su an iyiyim. fakat ilk 3 ay riskli benim icin. simdiye Kadar hep 9 ile 12.haftata düsük oluyorduCanım dün 9.gunde yaptı lk 72 cikti bakalım yarın ne olacak dua et çok sağol csnim sen nasilsin