2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Ayyy çok sevindim sizin adinizaaaaaa kalbim tekrar carpti. İnşallah doğrudur ve çok iyi ilerlerler amiiiiiiinnnnnn

merhaba arkadaşlar. bende 5 ekimde ilk tüp bebek denemesi için tedaviye başladım. tedavi süreci gayet güzel geçmişti. transferden sonra 12. gün ( yani salı günü) kan testi yaptırdım. beta hcg 45,87 çıktı. doktor arada bir değer gebelik var ama iki gün sonra tekrar kan ver dedi.bugun birkez daha kan verdim. beta hcg 25 e düşmüş :( doktorum biyokimyasal gebelik olabilir dedi. büyük ihtimal tutunamadı ve düşecek. çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş. doktorum ilaçlarımı kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. hala bi umut varmış. ben pek inanmıyrum ama nasip. ilk duyduğumda çok üzüldü ama nasip sonuçta. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat versin isteyen herkese. zor bi tedavi süreci. inş hepinizden olumlu haberler gelir. ben 1-2 ay ara verip ocak gb 2. denemeyi yapmayı planlıyrum. ikinci denemesinde tüp bebeği tutan arkadaşlar , ilk denemden sonra kaç ay ara verdiniz ?

Canım dün 9.gunde yaptı lk 72 cikti bakalım yarın ne olacak dua et çok sağol csnim sen nasilsin
hep dua ediyorum. hepimiz icin. gittikce deyerin yükselicek canim. bak gör. ben allahima sükürler olsun su an iyiyim. fakat ilk 3 ay riskli benim icin. simdiye Kadar hep 9 ile 12.haftata düsük oluyordu

Back
X