- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
haftaya biçoğumuzun maratonu başlıyo canımmm herkese hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşşştabiki canım hayırlısı haftaya ankaradayız büyük ihtimalle ilk muayene inşallah hayırlı olur bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya biçoğumuzun maratonu başlıyo canımmm herkese hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşşştabiki canım hayırlısı haftaya ankaradayız büyük ihtimalle ilk muayene inşallah hayırlı olur bakalım
Canim Cizik olayını sormadım ya aklimdada vardi aslinda ama unutmusum bi parca almis biyopsiye gonderdi sanirim bu çizik atmak demek deil mi zaten bi yara olusturdu yani.1750 lira verdim operasyona.benim biyopsi pzrtesi çıkacak insaala h benimde temiz çıkar.iyiki yaptırmışsın canım rahme çizikde atıldımı bende ayın 19unda yaptırdım temiz çıktı bide ne kadara yaptırdın acaba
canım benim 12 yada 17 arası nasip olursahosbulduk canım ınsaallahh.. adet gunlerınız ne zaman hayırlısıyla bı aksılık olmazsa
ınsallah canım benımde 25-27 arası felen normalde hep 25ı ogleden sonra baslar dakıktır yanı ama bu ay heyecandan stresten nolur bılemıyorum :/canım benim 12 yada 17 arası nasip olursa
yok canım hiç değil anestezi veriyolar normal muayeneden daha kolay hiçbişi görmüyo duymuyosun çıkıncada bilgi verdiklerinde seviniyosun işte şu kadar yumurtan var denilince :)yumurta toplama ıslemı cok mu zor : (
Ben olmustum ama benim doktor yinede transfer yapti. Ben de embriyoları baska hastaneye taşıttım. Kısmetse burda devam edicem.aynen öle canım kısmet işi bu rarda ben 18e zor dayandım baya bi kendime gelemedim sen iyi dayanmışsın canım dr ohss olmandan korktum demişti
adet baslayıncakı gun ıgneye başlıyorlar sanırım demi cnmyok canım hiç değil anestezi veriyolar normal muayeneden daha kolay hiçbişi görmüyo duymuyosun çıkıncada bilgi verdiklerinde seviniyosun işte şu kadar yumurtan var denilince :)
inşallah temiz çıkar canım sonucun söleyince atıyolar sanırım ben sölemiştim oda tüp öncesi atılır dedi bende ekimde zaten tüpe başlıcam diince tamam dediCanim Cizik olayını sormadım ya aklimdada vardi aslinda ama unutmusum bi parca almis biyopsiye gonderdi sanirim bu çizik atmak demek deil mi zaten bi yara olusturdu yani.1750 lira verdim operasyona.benim biyopsi pzrtesi çıkacak insaala h benimde temiz çıkar.
Amin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün .kesınlıkle cnm Allah OL dediği anda ımkansız mumkun oluyor.. ınsallah hepımıze nasıp etsın Rabbım
bakarsın hiç gelmez ne dersinnn ne süper olur ama tüp öncesi normal gebelikınsallah canım benımde 25-27 arası felen normalde hep 25ı ogleden sonra baslar dakıktır yanı ama bu ay heyecandan stresten nolur bılemıyorum :/
Ikinci gün başlıyorsunadet baslayıncakı gun ıgneye başlıyorlar sanırım demi cnm
en iyisini yapmışsın bence canım o halde neden transfer yaptıysaaaBen olmustum ama benim doktor yinede transfer yapti. Ben de embriyoları baska hastaneye taşıttım. Kısmetse burda devam edicem.
adetin 2 yada 3. günü gidiyosun canım kan tahlilinden hormon sonuçlarına göre iğne dozunu ayarlıyo dradet baslayıncakı gun ıgneye başlıyorlar sanırım demi cnm
nasıl mutlu ettın suanda anlatamam gulumsememı görmen lazımdı : ) Allah razı olsun inşallah canımm Rabbım yeterkı OL desın ..bakarsın hiç gelmez ne dersinnn ne süper olur ama tüp öncesi normal gebelik
banada iki tane ilaç vermişti canım sanırım senin sölediklerinden estrofemde rahmi kalınlaştırmak için veriyiliyo yanlış bilmiyosam donmuş tedavisine mi başladınicecreamm bide sana ilac verdimi perasyondan sonra. Bana bi antibiytik bi tane enfeksiyon giderci bi ilac bide estrofem verdi.onları kullaniom günde 2 kez.ve birisi inanılmaz baş dönmesi ve bulantı yapıyor? Sen ne durumdasn
aynen canım rabbim ol desin hepimizin yavruları olsun inşallahnasıl mutlu ettın suanda anlatamam gulumsememı görmen lazımdı : ) Allah razı olsun inşallah canımm Rabbım yeterkı OL desın ..
O zaman bu konuda cok fazla bilgim yoktu doktor ne derse yapıyordum. Ama şimdi araştırma dan yapmıyorum.en iyisini yapmışsın bence canım o halde neden transfer yaptıysaaa
evet canım bu drlar hep bizi araştırmaya itiyolar malesefkiiiO zaman bu konuda cok fazla bilgim yoktu doktor ne derse yapıyordum. Ama şimdi araştırma dan yapmıyorum.