2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allasen belma alışverişe giderken beni de al yanına ölcem sana laf anlatmaktan iyisi mi birlikte gidelim kökten çözelim herşeyi

evet geçen bende göz gezdirdim.küçük bi bölüm ayrılmış sadece..bende başlamak istiyorum bugün yün almayı düşünüyorum yapabilirsem bere patik örmek istiyorum
aynen canım biz kardeşimle çıkmıştık girdik lcw ye bir reyon erkek gerisi kız kardeşim bu dünyada erkeklere yer yok sanırım diyor koton da hiç birşey bulamıyorum dogru düzgün magaza da yok digerleri cok pahalı hatta bir anımı paylaşayım chicco ya gittim bir tane ayakkabı beyendim loafer modeli ama bayıldım babasında var takım olur diye hayal ettim fiyatına bakayım dedim 19.90 bir şaşırdım hemen alayım dedim sonra satış elemanı geldi beyendim felan fiyatı nedir diye sormak geldi içimden allah tan yani oda 119.90 demez mi 18 numara ayakkabıya ne yapacagımı şaşırdım kıyamadım o kadar parayı almadım daha da birşey almak gelmıyor içimden beyendiklerim pahalı çıkıyor

hımm ok anladım..ama normal bi durum..geç döllenme erken döllenme olabiliyor.doktorlar direk sat'ı hesapladığı için ondandır yanii..

Yok artık daha neler.....

temam temam kızma katti soryyyyyyyalnız hepsinden ne kadar alacağımı bilmiyorum. kışa da girecez malum kış-yaz karışık bir şey olacak. Liste hazırlayıp ona göre almak daha mantıklı sanıyorum. Sen nasıl alacaksın kıyafetlerini ?

Bende geçen hafta 3lu ayrıntılı taramaya gittim herseyin baktı Tek tek cd verdi 15gun sonra tekrar gidecez kontrole cd olması çok güzel hep bakıyorum ogluşuma

hımm ok anladım..ama normal bi durum..geç döllenme erken döllenme olabiliyor.doktorlar direk sat'ı hesapladığı için ondandır yanii..

Aynen benimde geç döllenme mesela 10 gün falan var adete göre ile bebişimin arasında şimdi şimdi iştahım yerine geliyor dikkat ediyorum bebeğime faydalı olacak seyleri yiyorum inşallah aradaki fark kapanır.

Kızlar biz arada ne alacaklarımızı konusuyoruz da yeni dogmuş bebege normal atlet özellikle kilot alınır mı ben anneme kimsenin cocugunda görmedim çıtçıtlı giydiriyorlar dedim onlar beceremiyor dedi aklıma takıldı alsam mı bez, bezin üstüne kilot, üstüne çıtlıtlı zıbın

belli başlı şeylerde alınır dikkat edilir marka olsun kaliteli olsun ama bikaç ay sonra giyemeyeceği ayakkabıya vermem ben okadar para

-bebişlerin kulağını tıkayın bu kısmı okurken- anneler her zaman en iyisini bilemeyebilir eskiden çıtçıtlı badi varmışta onlar mı kullanmamış canım kilotun lastiği sıkar bebişi tatlı dille ikna et sen onu çıtçıtlının daha sağlıklı olduğuna

aynen öyle canım daha neleri var insan şaşırıyor

insan dikkat ediyor sağlıklı kaliteli olsun kanserojen madde içermesin falan diye de abartıyorlar yani artık 2 ay bilemedim 3 ay giyecek yere bile basmayacak belki onunla 119 lira yok yani resmen soygun...

belli başlı şeylerde alınır dikkat edilir marka olsun kaliteli olsun ama bikaç ay sonra giyemeyeceği ayakkabıya vermem ben okadar para
bende öyle düşünüyorum küçüktü zaten 6 aylık ken felan giyebilirdi sonrası kalıcak eskimeden yazık olurdu

Ayy nie acaba biz yanlismi yaptik ki yaa

Vallahi nedenini bilmiyorum ama ayrintiliya girmeden ben asi istemiyorum dedi
Bence hemen kullana bilecegi bir kac parca 0-3 ay al devamini bebisin gelisinine gore alirsinzaten bir suru hediye de gelicek. Ben kendi adima oyle yapmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…