2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok bilgim yok bu konuda ama ben olsam kuyumcuda bozdururum hem altın yüksek şuan evdede kesinlikle saklanmamalı iki gün önce annemlerin komşusuna Hırsız gitmiş 450 gr altın 6 bin lira para almış çok üzüldüm valla Allah korusun

Cnm neden hamileyken kendini bu kadar yoruyorsun ..inan çok kızdım sana
Sakın bidaha ağır temizlik yapma ..ya Allah korusun sonra pişman olacağın şeyler yapma ,kötüleşmen dahamı iyi ,

Belma lütfen böyle evhamlanma ,ufak olsa nolucak sağlığı yerinde olsunda ..kilolu bebek hem doğumda nekadar zarar veriyor rahim ağzına vajınaya biliyormusnun ..
Kafaya taka ağın son şeyi kafana takmışsın ..inşirah süresini okumanı tavsiye ederim ..anlamığyla birlikte ..o seni rahatlatır inş

yapma yawwwaman kızmı yok benim oğluma elimi sallasam ellisi...bi gelsin belki ikna ederim belmayı
Vayy arkadaşlar aramızda kaynana adayları geziyor yalnız :)ben daha doğmamış bebeğe giysi almayı kabullenememişken bu çöpçatanlık meselesi ağır geldi şimdi

Şimdi gerek yok ona daha sonra onlar dedi.. Kimseye yapılmıyormuş burda, Tr de niye yapılıyor anlamadım
Cnm tr yede okadar saçma uygulamalar varki ...ben bazen kazara yaşadığımızı düşünüyorum ..burası böyle işte ,gözünün seveyim ülkemin ama bazı şeyler varki bazen çileden çıkmamak mümkün değil

banada oyle gelıo nıeyse kuyumcular esnaf zıhnıyet ya kazıklancakmısım gıbı gelıo :)

Mutlaka bulursun canım, dörtyoldan cumhuriyet caddesine girince sağda hemen pastalanda gelmeden. Tatlı bir bayan vardı ve bana oldukça yardımcı olup anlatmıştı.
Bu aralarda çok aktif yazmasamda evet bir blog yazmaya çalışıyorum. Bilmiyorum buradan isim verebiliyor muyuz ama googleda cherrphe yazarsan çıkıyor yeşil maviyle yaşam diye :) mutlu haftalar

"yesil_erik_, post: 40565991, member: 653962"]Cok memnun oldum canım, bursalı olarak 5-6 kişi varız sanırım. Evet benim de aklıma cumhuriyet caddesi geldi, henüz gitmedim ama gidip bakmayı düsünüyorum, dediğin dükkanı da hic görmedim ama gidince bulurum sanırım, zaten dümdüz bi cadde Ne güzell blogta mı yazıyorsun, hangi blok olduğunu söylersen takip etmek isterim acıkcası, hem bu sabun- taş vs yaparken de yardımcı oluruz birbirimize [/QUOTE]
Mutlaja

bankadakı kız kuyumcular ıscılık dusuyor bızde oyle bısı yok dedı.ben butun altınlarımı altın hesabına yatırmayı dusunuyorum bız ewlendıgımızde altının gramı 97ydı su anda 103 oldu.sadece ıkı tane setım var bozdurmaya kıyamam gerisinin hepsını bozdurcam:) zengın olayım azıcık yahuu..oglan anası olcam yokmu kızını bana veren

evt cnm bende gdyrm boyle asiri sıkışmş oluyrm ama azck yapyrm sonta cikyrm yarm saat gecmeden bile gittgm oluyoo.bide cnm benim asiri gazim oluyo napcam bilmyrm karnim davul gibi oluyo.gece kac kez kalkip tuvalete gdyrm gazdan
Bide canım ayaklarımızı sıcak tutmak lazım

Ay o iğrenç gazdan bende de oluyor zaman zaman
Süt te yapıyor bence ya ben kaç günden beri gece boğazım kuruyor sanırım oksurukten boğulacak gibi oluyorum su içiyorum kaç defa kalkıyorum hele bugün kasiklarim ağrıdı çok korktum boğazım kuruyunca gıcık oluyor napacam bilmiyorum bolbol su içiyorum

Benim kizimda 2.600 gram dogdu canim.simdi yasitlarindan iri masallah:))

Tamam canım teşekkürler yol tarifi için, bu hafta içi iş çıkışı gidip bakmayı düşünüyorum. Bişeyler alırsam fln yazarım buradan, sizlerle de fikir alışverişinde bulunuruz.. Evet google da aratınca buldum bloğunu, henüz pek okumadım ama özellikle ismine bayıldım, bursalı birine yakışan bi blog ismi olmuş :)

Anne gibisi yok canım

belmaakca canım bebeğinin küçük olmasını çok kafana takma bence, seni çok iyi anlıyorum çünkü bana da detaylı ultrason sonrası bebeğin birkaç gün küçük olduğunu söyledi doktor ama 1 hafta ileri ya da geri olması çok sorun değilmiş, tabi ki ben de çok üzüldüm, çok ağladım ama düşündüm ki stres onu daha çok üzecek belki de gelişimini yavaşlatacak, sen de ne kendini ne bebeğini üz canım. Elimizden geldiğince sağlıklı besleniyoruz, gerisini tevekkül edip Allah'a bırakmak en doğrusu. Sevgiler..

Yahu giden brisi bi video paylaşsında bizimde merakımız gitsin nası oluyormuş bu ayrıntılı ultrason

canım ben gittim, videosu fln da var, başlarda biçok arkadaşıma da gösterdim ama sonra eşim çocuğumuza nazar değicek, benim iznim yok göstermene dedi o yüzden yükleyemiyorum buraya, birisi video paylaşsın diye yazdığını görünce cvp yazmadan geçemedim

canım ben önceki hamileliğimden anlatayım.normal ultrasondan çok farkı yok.sadece uzun sürüye 30 40 dk civarı.organlarına ayrıntılı şekilde bakıyo.beslendiği kordonlar nasıl.yarık dudak var mı.parmaklar tam mı böbrek ciğer vs. yani başka bişey yok.birde cd vermişlerdi bana 5dk filan videosu vardı.

eşim bikaç ay önce altınları bozdurup dolar yapalım demişti dinlememiştim pişman oldum altın şuan yüksek ama bikaç ay daha bekle bence daha da yüksele bilir malum düğün sezonu açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…