2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok teşekkür ederim :)

hiç onu dert etme canım..geç döllenme vs gibi bir sürü durum var...bende çok paniğim normalde..her gittiğimde elim yüreğimde ama panik yapacak durum yok...sağlıklı doğsunlarda yeterki.....evet bir iki üççç pozitif düşünüyoruz ımmmmhhhhhhhhhhhhhhh

sağ tarafımda bildiğin bi hareketlenme varr......................yoksa yokksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanolur evet bebeğin hareketidir o diyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Miskim benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.

O hapsuruk bende de var ben dr a sordum allerjik dedi hamilelikte genellikle artiyor dedi. Cok rahatsiz oluyorsan ilac yazabiliRim dedi ben gerek gormedim. Drunuza soRun isterseniz sizde
annem doktor gibi kadın o zaman allerjik diyordu o da
ben gebelikle ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim.

sağ tarafımda bildiğin bi hareketlenme varr......................yoksa yokksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanolur evet bebeğin hareketidir o diyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet evet,kuzun işde o bende cumartesi akşamı hissettim ilk defa,karnımı içten biri okşadı sanki.meleklerimiz onlar yaa

ben 0-3, 3-6, 6-9 a kadar aldım.. zıbınları uzun kollu aldım.0-1 ay hıc almadım tecrubelı bı arkadasım dedı alma dıe zaten yenı dogan takımı okadar cok gelıokı sagdan soldan hıc gerek olcagını sanmıyorum 0-1 aya..okadar cok sey aldımkı anlatsam bı dert gostersem bı dert tulumlarda aldım 0-3, 3-6, 6-9 ayaklı uzun kollu.zıbınların altına ayaklı ayaksız penye sortlar aldım :) az sonra resmını atım bugunde aldım 2 tane :) elımde cok guzel bı lıste vardı istersen bida paylasırım

canım kılot gıymıolarmıs atlette sonucta zıbın hepsının yerıne gecıo bence :)

Canım avent'in yenidoğan natural biberon seti var.. kutusu pembe renkli, biberonlar şeffaf renkli.. ben onu kestirdim gözüme alıcam.. sonuçta biberon illaki gerekicek.. Bir de hayırlısıyla bebişlerimiz doğduğunda hayatımızı kolaylaştıracak 2 dk ya bile ihtiyacımız olucak.. o yüzden avent'in biberon ısıtıcısı ve biberon sterilizatörünü de alıcam..

o listeyi bende istiyorummmm

aynen bızde seneye tayıncıyız.eskiden tayın oldugum yerde yapıcam cocuk derdım ama sımdı ıyıkı yapmısımda ılk aylarında barı yanlarında olurlar dıe dusunuyorum senın esındemı askerı personel yoksa..

Daha çok basit ama azımliyim bugünlerde ilerleticem artık evdeyim. Cherrphe diye aratirsan çıkıyor yeşil maviyle yaşam adı :) internet adresi verebiliyor muyuz bilmiyorum biraz detaylıca anlatayım dedim :)
senin blogun mu var..adı ne bende bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…