benimde geç döllenme yaklaşık bi haftaAynen benimde geç döllenme mesela 10 gün falan var adete göre ile bebişimin arasında şimdi şimdi iştahım yerine geliyor dikkat ediyorum bebeğime faydalı olacak seyleri yiyorum inşallah aradaki fark kapanır.
yani mantıklı olanda o zaten.gerek yokbende öyle düşünüyorum küçüktü zaten 6 aylık ken felan giyebilirdi sonrası kalıcak eskimeden yazık olurdu
benimde geç döllenme yaklaşık bi hafta
ayy inş. katticim yaa..elim karnımda bekliyordum şimdi : ) kahve seviyor benim kuzu anlaşılmıştır : )))))..tmm sık sık beklemeyeyim ara ara oynar diyorsun...oyhhhhhh bulutlardayım şuann...ne güzel hep hisset inşallah.. şimdi sen elin karnında beklersin bi kaçgünde bir oynamasını hissedersen normal cnm panik olma bugün niye oynamadı diye..
-bebişlerin kulağını tıkayın bu kısmı okurken- anneler her zaman en iyisini bilemeyebilireskiden çıtçıtlı badi varmışta onlar mı kullanmamış canım kilotun lastiği sıkar bebişi tatlı dille ikna et sen onu çıtçıtlının hada sağlıklı olduğuna
benimkide şimdi sat ile paralel gibi...bakalım inş hep böyle devam ederlerBenim iki haftaydı başlarda en son gittiğimde 4 gün öne gelmişti kapatıyor arayı yavaş yavaş bebişim..
ooo benim annem yok kundaga sarıcam onu yapıcam bunu yapıcam onu giydircem pek hevesli ama kimisinin hoşuna gitmıyor ya aksine benim hoşuma gidiyor biz seneye tayinciyiz başka şehre taşınıcaz babam seneye cocugu bırakır gdersiniz diyor
aaa o hapşuruk bende de var deli gibi hemde neden acabaKızlar merhaba,
Bu hafta sonu temizliği biraz abarttım e 2 gündür bel ağrısından zor oturup kalkıyorumbirde komşumuz ben camları silerken ve yukarı uzanınca yapma öyle bebek emzikten düşer dedi. Bebeğin emzikten düşmesi ne demek yaw?? Bilen var mı ne anlama geldiğini? Dün yürürken sanki karnım daha bi aşağı düşmüş gibi kasıklarımda ağrım oluyordu birde ben hamileliğimden beri günde en az 30 kere hapşırıyorum ve 2 gündür hapşırırken kasıklarımda ağrı oluyor. Bu hamilelik bana temizlik konusunda iç yaramadı heryeri temizlemek istiyorum heryer pis gibi geliyor bana
Cherrphe sen de gel katıl bizeeee. valla bu forumda hem eğleniyoruz hem sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Malum ben paniğim zaten her konuda
benım ayrıntılı 5 dk flan anca surducanım ben önceki hamileliğimden anlatayım.normal ultrasondan çok farkı yok.sadece uzun sürüye 30 40 dk civarı.organlarına ayrıntılı şekilde bakıyo.beslendiği kordonlar nasıl.yarık dudak var mı.parmaklar tam mı böbrek ciğer vs. yani başka bişey yok.birde cd vermişlerdi bana 5dk filan videosu vardı.
yarı kundak olayına bende varım kollar dışarda olacak şekilde.. bebişler daha rahat uyuyor o şekilde.. kızıma bende hep yarı kundak yaptım ilk 3 ay.. hem tutması kolay oluyordu öyle..ooo benim annem yok kundaga sarıcam onu yapıcam bunu yapıcam onu giydircem pek hevesli ama kimisinin hoşuna gitmıyor ya aksine benim hoşuma gidiyor biz seneye tayinciyiz başka şehre taşınıcaz babam seneye cocugu bırakır gdersiniz diyor
canım ben gittim, videosu fln da var, başlarda biçok arkadaşıma da gösterdim ama sonra eşim çocuğumuza nazar değicek, benim iznim yok göstermene dedio yüzden yükleyemiyorum buraya, birisi video paylaşsın diye yazdığını görünce cvp yazmadan geçemedim
neden ki bnm dr 40 dk sürecek dedi 5 dk çok acımasızca olmuş yaaabenım ayrıntılı 5 dk flan anca surdu
benım ayrıntılı 5 dk flan anca surdu
ben arkonun yüz için güneş koruyucusunu almıştım hiç düşünmedim zararlı mı diye gidince bir bakayım buda iyiymiş ama bütçe bu ara pek sıkıntılı bebişim kısmetiyle gelir inşallahBende aynısından aldım haftasonu :)) Güzel günlerde kullanalım inş:)
Yok gene benim panik durumum. Bebeğimin kilosunu çok dert yapınca acile gidip başka bir doktora da danışalım dedik. Karı-koca panik atak olduğumuz için. Doktor besmele çekti yemin ederimbelmaakca kuzum hayırdır doktorama gittin.kaçırmışım ben..bi sıkıntı yok değilmi
aaa o hapşuruk bende de var deli gibi hemde neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?