2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yarı kundak olayına bende varım kollar dışarda olacak şekilde.. bebişler daha rahat uyuyor o şekilde.. kızıma bende hep yarı kundak yaptım ilk 3 ay.. hem tutması kolay oluyordu öyle..

Ben kundak olayına karşıydım taa ki eşimin yeğeni doğana kadar. Yavrum o kadar hareketliydiki eli kolu durmuyordu uyurkende eli kolu sürekli hareket halindeydi nasıl beceriyorsa :) sürekli kendi kendini korkutup uyanıyordu. Kayınpederim kundak diye tutturunca hepimiz karşı çıkmıştık, sanki çok sıkışacak rahat edemeyecek gibi geliyordu ama kundak yapınca o kadar rahat uyumuştu ki :) biz de gidip mycey markasının wrap kundaklarından almıştık bi tane. Bebeği içine koyuyorsun yani ayakları kese içerisinde gibi oluyor, iki yanda kanat gibi parçaları da cırt bantlı olarak o sabit kısma yapıştırılıyor. Tam kundak gibi görünüyor ama elleri serbest ama o minik ellerini yüzüne çıkaramıyor yani :) çok rahat görünüyordu minik onun içerisinde ama 3.ayına kalmadan kendini tümüyle içerisinden çıkarmayı başarmıştı :)) ben kendi bebeğim için de almıştım tavsiye edebilirim sizlere de :)

Canım acildeki doktora gitmiş olmana sevindim desem kaç gündür anlatamıyordum doktorun dedikleri ancak sakinleştirmiş seni sevindim rahatlamış olmana :) Fehmi beye gittiğimde söyliycem cmt gelen hastanızı çok korkutmuşsunuz diye adam sana sıkıntısı yok sadece küçük, dört hafta sonra kontrol edelim demiş gerçi ama :) ne güzel bak 4hafta sonra gidip ben kontrole geldim diyip tekrar detaylı görme şansın olmuş kızını bunu düşün

listenin temiz hali allahtan masaustunde varmıs haala:)

Eklentiler

• bil-anne.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 141
  • bil-banyo1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 139
  • bil-beslenme.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 340
  • bil-gezi.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 111
  • bil-kiyafet.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 140
  • bil-oda.webp
    54 KB · Görüntüleme: 130
  • bil-guvenlik1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 173
  • bil-oyuncak.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 163
  • bil-temizlik.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 183
ben arkonun yüz için güneş koruyucusunu almıştım hiç düşünmedim zararlı mı diye gidince bir bakayım buda iyiymiş ama bütçe bu ara pek sıkıntılı bebişim kısmetiyle gelir inşallah

Normalde bende çok kullanan biri değilim aslında güneş kremi
Şimdi hamilelik vs olunca kozmetik markalarından çok dermokozmetik ürün almak istedim
Hatta ben arkadaşın aldığında vücut spreyi şeklinde olanı çocuk güneş spreyi ile değiştirttim daha temizdir içeriği diye

bebeğin tuzlanmasına ne diyorsunuz kızlar gerçi erken ama doğumdan sonra başımızda kayınvalideler çatışcaz illaki

Daha çok basit ama azımliyim bugünlerde ilerleticem artık evdeyim. Cherrphe diye aratirsan çıkıyor yeşil maviyle yaşam adı :) internet adresi verebiliyor muyuz bilmiyorum biraz detaylıca anlatayım dedim :)
tmm bakayım ben..olsun yavaş yavaş büyür düzene girer iyice

aaaaa neden ki acaba ben suan kendimi çok hazırladım uzun uzun izleyecem bütün organlarını falan inceleyecekler diye 5 dk sürerse oturur ağlarım kalkmam ki masadan...
valla kalbını yakınlastırdı baktı bu dort odası dedı bobreklerıne baktı beyın loblarına ellerıne ayaklarına kemık gelısımı boyu kılosu daha neye bakcak vsss cabuk bıttı:)

canım etrafında joker bebe varsa arada %50 ındırıme gırıo ben ozaman aldım:)

Canım ben aventin biberonunu ve göğüs pompasını aldım . Herkes çok iyi yorum yapmış bende çalışan anneyim benim ihtiyacım olacak. ben jokerden %40 indirimle almıştım ama şuan ne durumda bilmiyorum.

Ya bnmki sırf merak ne yapıo nası bakıo die nomal ultrasonda farkı ne bende her gittiğimde doktorum renkli olarak gösteriyor

bence pek bi farkı yok canım, daha doğrusu tüm organlarını ayrıntılı gösterdiği için tıbbi anlamda farkı ve önemi daha fazladır eminim ki ama görsel açıdan her ay gördüğümüzden farklı değil, sadece bebitolarımız büyüdüğü için yüzü vs daha çok belli oluyor

anlaştık bebişim 1 hafta önceden haber veriyosun c.tesi gidiyoruz bu arada ben aldım bitti herşey hazır bir tek yıkamam kaldı onuda doğum iznine çıkınca yapıcam..
uuuuuuuuuu odasını vs aldığını biliyordum da maşallah hepsini tamamlamışsın temam haber vercem sana beraber gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…