yarı kundak olayına bende varım kollar dışarda olacak şekilde.. bebişler daha rahat uyuyor o şekilde.. kızıma bende hep yarı kundak yaptım ilk 3 ay.. hem tutması kolay oluyordu öyle..
okkk hemen paylasıyroum uzerınde benım karalamalarım var ama ıdare edın artık :)canım listeni paylaşırsan çok sevinirim internetten bakıyorum ama güzel liste bulamadım
ilk hissettiğimde bende ağlamıştımevett yyaaa bildiğin ağladımm hüngürt foşurtttt
Yok gene benim panik durumum. Bebeğimin kilosunu çok dert yapınca acile gidip başka bir doktora da danışalım dedik. Karı-koca panik atak olduğumuz için. Doktor besmele çekti yemin ederim9 ayı nasıl tamamlayacağız dedi.Kilo kapanır dert etmeyin normal dedi. Kapanmazsa da minyon bir bebek olacağı anlamına gelir dedi. Allah dert keder vermesin dedi. Asıl korktuğum doğum sonrası ne yapacaksın dedi , bebek ağlar sende ağlarsın dedi haklı yani. Kattiden özel ders alacağız artık olumlu düşün olumlu düşün diye. Pozitif bakacağım artık öyle dedim kendi kendime.
ben arkonun yüz için güneş koruyucusunu almıştım hiç düşünmedim zararlı mı diye gidince bir bakayım buda iyiymiş ama bütçe bu ara pek sıkıntılı bebişim kısmetiyle gelir inşallah
ayyyyy umut aşıladın bana şimdiBenim iki haftaydı başlarda en son gittiğimde 4 gün öne gelmişti kapatıyor arayı yavaş yavaş bebişim..
aynen benımde hep renklıydı 4 5 boyutlu ultrosonların farkı ne bende merak eedıomYa bnmki sırf merak ne yapıo nası bakıo die nomal ultrasonda farkı ne bende her gittiğimde doktorum renkli olarak gösteriyor
tmm bakayım ben..olsun yavaş yavaş büyür düzene girer iyiceDaha çok basit ama azımliyim bugünlerde ilerleticem artık evdeyim. Cherrphe diye aratirsan çıkıyor yeşil maviyle yaşam adı :) internet adresi verebiliyor muyuz bilmiyorum biraz detaylıca anlatayım dedim :)
valla kalbını yakınlastırdı baktı bu dort odası dedı bobreklerıne baktı beyın loblarına ellerıne ayaklarına kemık gelısımı boyu kılosu daha neye bakcak vsss cabuk bıttı:)aaaaa neden ki acaba ben suan kendimi çok hazırladım uzun uzun izleyecem bütün organlarını falan inceleyecekler diye 5 dk sürerse oturur ağlarım kalkmam ki masadan...
teşekkür ederiz canımlistenin temiz hali allahtan masaustunde varmıs haala:)
canım etrafında joker bebe varsa arada %50 ındırıme gırıo ben ozaman aldım:)biberon alan var mı kızlar hepsi buradada aventin süt saklama kaplarında indirim varmış biberon ve süt sağma makinasıyla uyumluymuş yorumlar da çok güzel şeyler yazmışlar sizin bu konuda fikriniz ne acaba avent te biraz pahalı ama üç dört ay çalışmayı düşünüyorum acaba o kadar abartıya kaçmasam mı ki
bebeğin tuzlanmasına ne diyorsunuz kızlar gerçi erken ama doğumdan sonra başımızda kayınvalideler çatışcaz illaki
ayyyyy umut aşıladın bana şimdi
Canım ben aventin biberonunu ve göğüs pompasını aldım . Herkes çok iyi yorum yapmış bende çalışan anneyim benim ihtiyacım olacak. ben jokerden %40 indirimle almıştım ama şuan ne durumda bilmiyorum.biberon alan var mı kızlar hepsi buradada aventin süt saklama kaplarında indirim varmış biberon ve süt sağma makinasıyla uyumluymuş yorumlar da çok güzel şeyler yazmışlar sizin bu konuda fikriniz ne acaba avent te biraz pahalı ama üç dört ay çalışmayı düşünüyorum acaba o kadar abartıya kaçmasam mı ki
ben biraz gelenekçiyim sanırım. annemle kayınvalide tuzlamasa bilee illa tuzlatırım sanırımbebeğin tuzlanmasına ne diyorsunuz kızlar gerçi erken ama doğumdan sonra başımızda kayınvalideler çatışcaz illaki
Ya bnmki sırf merak ne yapıo nası bakıo die nomal ultrasonda farkı ne bende her gittiğimde doktorum renkli olarak gösteriyor
uuuuuuuuuu odasını vs aldığını biliyordum daanlaştık bebişim 1 hafta önceden haber veriyosun c.tesi gidiyoruzbu arada ben aldım bitti herşey hazır bir tek yıkamam kaldı onuda doğum iznine çıkınca yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?