2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
puhahaaaaa aynen yaaaabide ben netten bebek eşyası almadım hiç..normalde kendime falan yaparım ama..bebek için görmek dokunmak istiyorum kumaşı vs. nasıl..bu arada karaca h.da dehşet güzel kaliteli şeyler var
aynen cnm bende netten almam bakarım fikrim olur ama mağazasına gider alırım.. evet karaca çok güzel ben kendim de kullanıyorum çok memnunum..

Ben herhalde ancak yazın alırım. Aslında indirimler var şu an ama acele etmek istemiyorum.

ne güzeeelll yakınmış sana cnm.. iş çıkışına ne kaldı bekle biraz daha
ya iş cıkıs arkadas goturuo :) onu ekersem otobuse talım erken cıkayımda gıderken ordan alsın barı benı ya arada sacma sapan bi arac alt gecıdı var ondan dolayı ıkı adımlık yer için dunya dolanyon..

herhalde öyle oldu canım da yandı baya bi karış morluk war cnm insan bi tuhaf oluyor. birde koldan denemedik acır diye korkuyoz eşim vururyor zaten ben normalde iğneden nefret ederdim ya nasip de buda varmış.aynen can sağlığı olsun da gerisi kolay ayrıntılı ultrasyondada kesin bişey demezlerse sarılar yeşiller alırız bizde Allah bizim gibi iğnelerle ilaçlarla bebeğini bekleyen tüm annelere bol sabır versin gerçekten zor ama elimize alacaksak sıkıntı yok tabi

baya göbekten yaptık.istemsiz geriyordum kendimi..bebeğe bişey olur diye korktum.çok sıkıyorum elimi ayağımı..koldan daha rahat gibi..başlarda baya zoruma gittide..yavaş yavaş alışıyor insan..bebeğimizin sağlığı için .vurdurmazsak Allah korusun...sağlık herşeyden önemli

Merhaba kızlar ..
Bizim bugün kontrolümüz vardı. Allaha şükür herşey yolunda 270 gr. olmuş oğluş.
Ancak benim akıntım çok oluyordu daha önce bahsetmiştim. Doktorum iki kullanımlık fitil verdş gyno diye bi fitil. Sizde de akıntı problemi var mı. Kokusuz seffaf bazen acık sarı oluyor.. ??

Canim tup bebekmi oldu

kızlar süpersiniz indirim yazısını görünce gitmeye üşendim netten baktım bu battaniyeyi canlı gören var mı 19.90 güzel görünüyor sipariş vereyim ona göre netten

Eklentiler

• M005593_large.webp
    35 KB · Görüntüleme: 140
ewet bugün bende bi kolları sıvayıp deneyim cnm çok teşekkür ederim çok iyi oldu

Canim tup bebekmi oldu
kesinlikle bin şükür...Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda..amin inşş
Canm tup bebeklemi hamile kaldiniz

Karıları tembihlemişse yazık naapsınlar ama adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…