aynen cnm bende netten almam bakarım fikrim olur ama mağazasına gider alırım.. evet karaca çok güzel ben kendim de kullanıyorum çok memnunum..puhahaaaaa aynen yaaaabide ben netten bebek eşyası almadım hiç..normalde kendime falan yaparım ama..bebek için görmek dokunmak istiyorum kumaşı vs. nasıl..bu arada karaca h.da dehşet güzel kaliteli şeyler var
Ben herhalde ancak yazın alırım. Aslında indirimler var şu an ama acele etmek istemiyorum.merhaba.. Naptın buldun mu araba? Ben hafta sonu almaya gidecektim ama arkadaşım doğum yaptı cuma günü yanında kalacak kimse olmadığı için bebeğin doğma anından beri yanındaydım daha bugün onlar evine çıktı bende evime gelebildim araba işide haftaya veya mechul bir zamana kaldı..Netten araştırmaya devam.
herkes gördüğüne okuduğuna falan maşallah desin...değmez inşş....kızlar ekrandan tü tü tüüüü diye tükürün lütfen bende totomu kaşıyım
ya iş cıkıs arkadas goturuo :) onu ekersem otobuse talımne güzeeelll yakınmış sana cnm.. iş çıkışına ne kaldı bekle biraz daha
dur muslukları açmayalım..ama tribimizden de geri kalmayalım
maşallah katticim maşallahkızlar ekrandan tü tü tüüüü diye tükürün lütfen bende totomu kaşıyım
herhalde öyle oldu canım da yandı baya bi karış morluk war cnm insan bi tuhaf oluyor. birde koldan denemedik acır diye korkuyoz eşim vururyor zaten ben normalde iğneden nefret ederdim ya nasip de buda varmış.aynen can sağlığı olsun da gerisi kolay ayrıntılı ultrasyondada kesin bişey demezlerse sarılar yeşiller alırız bizdekılcal damara denk gelmiştir...bi ara benim nokta nokta morluk dolmuştu.şimdi olmuyor.koldan yapıyoruz artık biz..sağlıklı olsunda inşş..her iki cinsiyetin giyebileceği kullanabileceği şeyler al çok hevesleniyorsan
Ben demek bu yüzden hep kız istiyormuşum bilinç altıma işlemiş .mağzanın birine gidip masaya yumruğumu vurup bu sene biz çoğunluktayız erkek analarıyız biz demek istiyorum
baya göbekten yaptık.istemsiz geriyordum kendimi..bebeğe bişey olur diye korktum.çok sıkıyorum elimi ayağımı..koldan daha rahat gibi..başlarda baya zoruma gittide..yavaş yavaş alışıyor insan..bebeğimizin sağlığı için .vurdurmazsak Allah korusun...sağlık herşeyden önemliherhalde öyle oldu canım da yandı baya bi karış morluk war cnm insan bi tuhaf oluyor. birde koldan denemedik acır diye korkuyoz eşim vururyor zaten ben normalde iğneden nefret ederdim ya nasip de buda varmış.aynen can sağlığı olsun da gerisi kolay ayrıntılı ultrasyondada kesin bişey demezlerse sarılar yeşiller alırız bizdeAllah bizim gibi iğnelerle ilaçlarla bebeğini bekleyen tüm annelere bol sabır versin gerçekten zor ama elimize alacaksak sıkıntı yok tabi
Canim tup bebekmi olduO bekleyişi çok iyi biliyorum tedaviler ve üst üste gelen negatifler.. Hastane köşelerinde içimden ağlıyordum hep Rabbim nasip etti şükür.. İsteyen herkese nasip etsin Allahım inşaAllah. Biz de sağlıkla kucağımıza alırım dilerim Allahtan..
Dediğin gibi bir ay kıyafet bi ay bakım ürünleri felan daha iyi olur..
ewet bugün bende bi kolları sıvayıp deneyim cnm çok teşekkür ederim çok iyi oldubaya göbekten yaptık.istemsiz geriyordum kendimi..bebeğe bişey olur diye korktum.çok sıkıyorum elimi ayağımı..koldan daha rahat gibi..başlarda baya zoruma gittide..yavaş yavaş alışıyor insan..bebeğimizin sağlığı için .vurdurmazsak Allah korusun...sağlık herşeyden önemli
Canim tup bebekmi olduO bekleyişi çok iyi biliyorum tedaviler ve üst üste gelen negatifler.. Hastane köşelerinde içimden ağlıyordum hep Rabbim nasip etti şükür.. İsteyen herkese nasip etsin Allahım inşaAllah. Biz de sağlıkla kucağımıza alırım dilerim Allahtan..
Dediğin gibi bir ay kıyafet bi ay bakım ürünleri felan daha iyi olur..
Canm tup bebeklemi hamile kaldinizkesinlikle bin şükür...Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda..amin inşş
joker de indirim var diyodun ondan başka indirim olan yerler var mı?Ben herhalde ancak yazın alırım. Aslında indirimler var şu an ama acele etmek istemiyorum.
Bulamadın mı canım? Ya bugün ben de gittim 2 tane erkek gelmiş bebek eşyalarını resmen talan ediyorlar. Bi bakışları var, görseniz Kadından beter anlıyor gibileretrafta 2-3 gün kadın vardık ağzımız açık izledik onları calla. Hatta bi teyze " bunlar kocaysa, bizimkiler ne " dedi
Canım nerden aldın ve ne kadara aldın bende bundan almak istiyorum. Kaç ayına kadar yatabilir ki bu beşikte?http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/14/09/12/50/05/23/14/81/72/83/25/83/1545156325262081549.jpg kızlar biz de kızımıza bu beşiği aldıkdün akşam kurduk çok güzel gerçekten.ama içerisindeki süngerde bebeğin rahat etmesi mümkün değil .bu beşikten kullanan ya da almayı düşünen anneler,nasıl yatak yaptırmalıyız?
Bu devirde hicbirsey bilmiceksin canimKız bizim k.valideler ne kadar çok benziyor birbirinebenimkide bilmiyorum beceremem bak sen ne hamaratsın bizim yapmamıza gerek yok zaten dedi çıktı işin içinden..
ara ara kol göbek iyi olur..rica ederimewet bugün bende bi kolları sıvayıp deneyim cnm çok teşekkür ederim çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?