ayyh gerçekten öyle.. anca mama önlüğü, bikaç tane battaniye ve bi cibinlik var mavi tonlarında.. ayıppp :))onlarda her ürünü pembeyle yapmayaydılar iyiydierkek anasıyız bizzzz.zorumuza gidiyor
Ben ördüm, halam bir tane beyaz ördü çok şık oda hazır gibi oldu, bi tanede triko battaniye nevresim setinin içinde vardı.. yeter bu kadar.. kendi ördüğümü arabasında kullanacağım halamın ördüğünü evin içinde hazır olanda yatak örtüsü niyentineKati sen gerçekten harikasın ne ara ördün bu kadar seyi masallahh bizede annem örüyo battaniye bakalım sürpriz nasıl birsey daha bende görmedim bi tane örme yeter diye düşünüyorum hazır alcam giderlerini
hep kız hep kızz ürünleri..araya serpmişler bir iki maviyiNiye kine
Ben senin yerinde olsam fırlamıştım gizemYemınle ıs yerınde zor duruom hemen karsıda englısh home var aklım orda kacıp gıtsem mı dıe
kınadımayyh gerçekten öyle.. anca mama önlüğü, bikaç tane battaniye ve bi cibinlik var mavi tonlarında.. ayıppp :))
Bulamadın mı canım? Ya bugün ben de gittim 2 tane erkek gelmiş bebek eşyalarını resmen talan ediyorlar. Bi bakışları var, görseniz Kadından beter anlıyor gibilerçıktım englis homedan
inan ne desem yalan olur kendime aldım kızıma tek kişilik aldım bir de bebişe almıştım ayrıca bebişe yorgan ve yastıkta almıştım sanırım hepsine 500 tl vermiştim ama kendime aldığım ipek satendi.. ve daha hamile kalmadan önce aldım ben geçen yaz almıştım bebek düşünüyoruz ne de olsa diye..orda ne kadar canım? Çok güzelmiş
Ay burda vardı canım ;(hep kız hep kızz ürünleri..araya serpmişler bir iki maviyi
ne güzeeelll yakınmış sana cnm.. iş çıkışına ne kaldı bekle biraz dahaYemınle ıs yerınde zor duruom hemen karsıda englısh home var aklım orda kacıp gıtsem mı dıe
Kattim hem çalışıyorsun , hem kızın var hem hamilesin hem eve gel yemek,bulaşık vs bir de örgü. Süpersin arkadaşım . Biz yıkılıyoz evde yeter uleyyyyyyyyn kalk suyunu kendin al diyorum kocama bazen o kadar yaniBen ördüm, halam bir tane beyaz ördü çok şık oda hazır gibi oldu, bi tanede triko battaniye nevresim setinin içinde vardı.. yeter bu kadar.. kendi ördüğümü arabasında kullanacağım halamın ördüğünü evin içinde hazır olanda yatak örtüsü niyentinecnm daha çook örerdimde ilk 3 ayım baya zor geçti çalışıyorum eve zor atıyordum kendimi vurup kafayı yatıyordum.. akşamdan akşama anca bu kadar ördüm işte..
hadi yaaa..vallaa doğru söylemiş teyzeler..benim bi arkadaşın eşi de bebek şekerini yapmış..keçeyle..bildiğin oturmuş kesmiş biçmiş dikmiş....vayyy be dedimm..adama bu günlerde böyle koca lazım....ama içimdenBulamadın mı canım? Ya bugün ben de gittim 2 tane erkek gelmiş bebek eşyalarını resmen talan ediyorlar. Bi bakışları var, görseniz Kadından beter anlıyor gibileretrafta 2-3 gün kadın vardık ağzımız açık izledik onları calla. Hatta bi teyze " bunlar kocaysa, bizimkiler ne " dedi
nedir bizim çektiğimiz bir mağazaya giriyosun %70 kız reyonu kalan %30 erkek oda bebek çoçuk karma oluyor.. ben kızımı giydirmekle meşhur bir anaydım şimdi itibarıma leke süremem nerde ne var didik didik ediyorumkınadım
onlarda her ürünü pembeyle yapmayaydılar iyiydierkek anasıyız bizzzz.zorumuza gidiyor
onlarda her ürünü pembeyle yapmayaydılar iyiydierkek anasıyız bizzzz.zorumuza gidiyor
mağazaya bakarız artık..bulursak alırız bulmazsak başka zamana..Ay burda vardı canım ;(
Ben ördüm, halam bir tane beyaz ördü çok şık oda hazır gibi oldu, bi tanede triko battaniye nevresim setinin içinde vardı.. yeter bu kadar.. kendi ördüğümü arabasında kullanacağım halamın ördüğünü evin içinde hazır olanda yatak örtüsü niyentinecnm daha çook örerdimde ilk 3 ayım baya zor geçti çalışıyorum eve zor atıyordum kendimi vurup kafayı yatıyordum.. akşamdan akşama anca bu kadar ördüm işte..
Kattim hem çalışıyorsun , hem kızın var hem hamilesin hem eve gel yemek,bulaşık vs bir de örgü. Süpersin arkadaşım . Biz yıkılıyoz evde yeter uleyyyyyyyyn kalk suyunu kendin al diyorum kocama bazen o kadar yani
nazar değecek kati akşamdan akşama ördüğün buysa yani maşallahhhhhh...
puhahaaaaa aynen yaaaanedir bizim çektiğimiz bir mağazaya giriyosun %70 kız reyonu kalan %30 erkek oda bebek çoçuk karma oluyor.. ben kızımı giydirmekle meşhur bir anaydım şimdi itibarıma leke süremem nerde ne var didik didik ediyorum
dur muslukları açmayalım..ama tribimizden de geri kalmayalımaynen ya heryerde kız seyleri var bizde anayız bide duygusalız yapmayın böyle ağlarız ama ...
kızlar ekrandan tü tü tüüüü diye tükürün lütfen bende totomu kaşıyım
Canim bende gecen ay grip olmustim dr.aradim bogaz pastili alabilirsin dedi esimde bitkisel bogaz pastili almis iki uc tane kullandim receteyide okudum hamileler kullnamaz yaziyor korktum valla kullanmadim sonra bol bol ılık su ic nane limonuda önermemisti dr balin iine zencfil koy limonda sık canim gemis olsun vallaGünaydınalmiler herkese.. Kızlar fena halde gribim burun boğaz fena.. İlaç olarakta sadece ateşim varken parol aldım birde boğazım için otacı bitkisel pastil.. Başka bişeyde kullanamıyorum.. Hamileyken hasta olmak kadar kotusu yokmus
Sizler hastayken neler kullandınız nası gecıtrdınız bu illeti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?