2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar srlam dun sabah acile gittim.cuma gunu de yazmistim siddetli bas donmesi ve kusma vardi.serumlar baglandi,testler yapildi.idrar yolu iltihaplanmasi varmis genellikle hamilelerde olur dediler.ama benim bas donmelerimle bir alakasi yok.kadin dogumcuma da gittim.cok sukur bebegimin keyfi yerinde.kulagimda da zonklma var deyince dr bas donmesini buna bagladi.kbb ye gidicem biraz iyi hissedebilirsem.su an yataktan kalkmayi birakin gozlerimi bile acamiyorum.hersey donuyor.sanirim vertigo gibi bisey oldu.lutfen havalara aldanmayin ozellikle basinizi ruzgardan koruyun ve islak sacla sakin disari cikmayin evdeyseniz de kurutun.bunlarida bir gozum acik digeri kapaliyken yazabildim.cevaplarida okuyabilirim ins

çoook g.olsun cnm dikkat et kendine bebişin iyi olmasına çok sevindim.. orta kulakta vücudun dengesini sağlayan bir sıvı varmış baş dönmen onla alakalı diye düşünüyorum ihmal etme git ilaçla geçiyor mutlaka hamilelere uygun bir tedavisi vardır.. tekrar g. olsun..

Evet kadin dogum doktorum da determine die bi ilac verdi.hatta antibiyotik falan da yazdi.zararli olsa vermezdi heralde dun aksamdan beri kullaniyorum.

Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ....

Canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birşey sorucam tam olarak Detaylı ya ne kadarlıkken gittin

kızlar süpersiniz indirim yazısını görünce gitmeye üşendim netten baktım bu battaniyeyi canlı gören var mı 19.90 güzel görünüyor sipariş vereyim ona göre netten
Ben ordan biri alırken gördüm, güzeldi canım.

Geçmiş olsun canım bende saglık Ocağına gittigimde ögrendim idrar yolu enfeksiyonu oldugumu her sabah midem bulanırdı başım agırıdı ateşim vardı meger bogazımda enfeksıyon kapmıs ikisi bir ben kötüleşmişim bana bol su içip pamuklu iç çamaşırı ütüleyip kullan dedi ilaç verdi 5 günlük yarın gidicem inşallah enfeksıyon gecmıstır bulantım ve baş agrım geçti inşallah ta olmaz

Dayanamadim kostum son 1 satte english home veeee karsinizdaaaa benim aldiklarim ilk resim ikinciside eltim yok ama eltim gibi sewdigim esimin amcasinin oglunun esi almiss

Eklentiler

• 20150421_180712.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG-20150421-WA0000.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 154
KİZLARRRRR ACİL YARDİM!!!!!!!!!!!!!!!!
İNTERNETTEN LİERAC SİPARİSİ VERDİM UZERİNDE YAZAN TARİH 2013 BU SON KULLANMA TARİHİ Mİ YOKSA URETİM TARİHİ Mİ?

Cokkk gecmiss olsun canimm dinlen bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…