Günaydın hamişler herkese.. Kızlar fena halde gribim burun boğaz fena.. İlaç olarakta sadece ateşim varken parol aldım birde boğazım için otacı bitkisel pastil.. Başka bişeyde kullanamıyorum.. Hamileyken hasta olmak kadar kotusu yokmus
Sizler hastayken neler kullandınız nası gecıtrdınız bu illeti :/
yok canım. iki aşılama yapıldı negatif sonuçlanmıştı .tüpe geçecektik normal yolla oldu..onu kaybettim..bikaç ay ara verdik.tekrar kolay hamile kalırsın dediler. gerçektende bin şükür öyle oldu. senin demi sıkıntılı süreçlerdiCanim tup bebekmi oldu
Canm tup bebeklemi hamile kaldiniz
n11 den aldım canım.sunnybaby marka.arkası tekerlekli.içi oldukça derin.neredeyse 1 yaşına kadar kullanılabilir ama ben zaten 6 ay kullanıp sonra odasına alıştırırım diye düşünerek aldım.370 tl...Canım nerden aldın ve ne kadara aldın bende bundan almak istiyorum. Kaç ayına kadar yatabilir ki bu beşikte?
sanırım ben iki alacam. muhtemelen annem de bir tane hediye edecek..3 tane yeter heraldekızlar kac tane nevresım takımı almalı???????
hadi gözün aydın cnm.. dönünce rsm at yaz bizede neler oldu
canım yaaa gözünaydın olsun ...bin kere maşallah...ağlamak üzereyim inan şu anda ben bile seni düşünemiyorum..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım....memnun kaldın mı recep beyden?ben de gidicem ya cumartesi çok heyecanlıyım.Evettttt çıktımmm ayrıntılıdan. Kızım çok sağlıklı çok şükür. 430 gr çıktı. çok mutluyum. Bu da minik kızımın resmi. Annesi onu öper koklarrrrrrrr
kızlar kac tane nevresım takımı almalı???????
sanırım ben iki alacam. muhtemelen annem de bir tane hediye edecek..3 tane yeter heralde
Merhaba kızlar ..
Bizim bugün kontrolümüz vardı. Allaha şükür herşey yolunda 270 gr. olmuş oğluş.
Ancak benim akıntım çok oluyordu daha önce bahsetmiştim. Doktorum iki kullanımlık fitil verdş gyno diye bi fitil. Sizde de akıntı problemi var mı. Kokusuz seffaf bazen acık sarı oluyor.. ??
maşallahhEvettttt çıktımmm ayrıntılıdan. Kızım çok sağlıklı çok şükür. 430 gr çıktı. çok mutluyum. Bu da minik kızımın resmi. Annesi onu öper koklarrrrrrrr
bencede yeterlidirben de 2 tane almayı düşünüyorum, yeter sanırım
cnm ben bir uyku seti aldım bir de yedek nevresim tkm.. ama yorganla yastıkta aldım yedek.. biri kirkenince birini sererim.. bir tanede pike tkm aldım.. aslında yorgan bir tane yeterli ama ben uyku setinden önce tek yorgan yastık almıştım karacadan nevresim tkm almıştım, sonra baktım yan koruması yok mecburen uyku setide aldım birbirine uygun renkler aldım ki korumayı ikisinede kullanayım..kızlar kac tane nevresım takımı almalı???????
Maşallah kızına canım benimEvettttt çıktımmm ayrıntılıdan. Kızım çok sağlıklı çok şükür. 430 gr çıktı. çok mutluyum. Bu da minik kızımın resmi. Annesi onu öper koklarrrrrrrr
maşallah bebişine sağlıkla al kucağına annesi bende ölecem meraktan h.sonu bi gelse..Evettttt çıktımmm ayrıntılıdan. Kızım çok sağlıklı çok şükür. 430 gr çıktı. çok mutluyum. Bu da minik kızımın resmi. Annesi onu öper koklarrrrrrrr
sen ne iş yapıyodun ya böyle erken erken kaçıyosun..ben kaçtım öpüldünüz.iyi akşamalr
Bizde 3 yillik evliyiz ilk yil istemedik esimde variksel vamis ameliyat falan oldu 6 ay bekledik iki olumsuz asilama sonrada tup bebek yaptirdik canim ilk denemede tuttu cok sukur o kadar zorki o sürec yasamayan bilemez allahim isteyen bekleyen herkese vrsin insyok canım. iki aşılama yapıldı negatif sonuçlanmıştı .tüpe geçecektik normal yolla oldu..onu kaybettim..bikaç ay ara verdik.tekrar kolay hamile kalırsın dediler. gerçektende bin şükür öyle oldu. senin demi sıkıntılı süreçlerdi
cnm ben 300 tl aldım ama evet 450-500 tl piyasada çok araştırdım nihayet buldum gönlüme göre
canım yaaa gözünaydın olsun ...bin kere maşallah...ağlamak üzereyim inan şu anda ben bile seni düşünemiyorum..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım....memnun kaldın mı recep beyden?ben de gidicem ya cumartesi çok heyecanlıyım.
Maşallah kızına canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?