2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim doktorum İstanbulda Bahçelievler'de özel bir Kliniği var sadece doğum için anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor hastalarına

cnm detayliya girdn. Sanrm.devlette mi özelde mi yaptrdn.kaç dk surdu.bide nelere bakiyolar? Senden bebeğe giden damarlar tikali mi degilmi onada bakiyolarmi

Ben yarın Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hafta sonu gittiğimde Dr bağırsağında Parlaklık gördüğünü söyledi. Lütfen dua edin yarın bi şey çıkmasın. Benim gibi olan var mı

cnm detayliya girdn. Sanrm.devlette mi özelde mi yaptrdn.kaç dk surdu.bide nelere bakiyolar? Senden bebeğe giden damarlar tikali mi degilmi onada bakiyolarmi
Evet canim detaylia girdim ozele gidiyorum ben ama cok hosuma gitmedi isin asli makina eskiydi sanirim pek bise anlamadim ben ama bebek icin faydali herseyine bakiyor amniyon sivisina kadar kontrol ediyor.kalbine falan bakiyor.

Ben yarın Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hafta sonu gittiğimde Dr bağırsağında Parlaklık gördüğünü söyledi. Lütfen dua edin yarın bi şey çıkmasın. Benim gibi olan var mı
Insallah hayirli haberlerle gwlirsin canim.uzme kendini dua et bol bol.

canım bence üretimdir fakat sen yinede markanın müşteri danışma hattını ara daha iyi bilgi alırsın
üretim de deilmiş ya kodmuş o rakamlar
bi site var ürünün markasını ve kodunu yazıyosun üretim tarihini veriyo
ordan baktık 2014 temmuzmuş üretim tarihi.
sıkıntı yokmuş yani.
ama acıldığı günden itibaren 6 ay kullan at sacmalığını anlamadım zaten kapağı acık

Kizlar ben daha cinsiyet ogrenemedim bana dr kiz gibi dedi..bugun ultrasona girdim radyoloji uzmani erkek gibi dedi..ben daha bisey alamadim bebegime cok hevesleniyorum..kiz da olsa erkek de olsa bir sey almak istiyorum nu da bacak arasi fotomuz..

Eklentiler

• 20150421_200650.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 134
Ben hala korkuyorum
Zaten hamile kalana kadar neler çektim.. Her adet olmamda bana küsen bir adamdan bahsediyorum..
İnşaAllah iyidir bebek gerizekalı gibi gittim çektirdim itiraz etmeden..

Canım ben de 2 hafta önce diş ağrısından okula bile gidememiştim. Yemek yiyememiş zombi gibi gezmiştim ortalıkta uyuyamadığım için. Sonra diş dr na mecbur gittim. Ama diş dr olan bir arkadaşımı aradım önce. Neleri yaptırmamalıyım diye. O da dr na danışarak her şeyi yaptırabilirsin, dedi. Sadece röntgene dikkat et, önlükle çeksinler dedi. Ne röntgeni diye hemen tepki gösterdim. Ama dedi ki hamileyken ilk 3 ve son 3 dışında normal insan gibi düşünüyoruz sizi dedi. Güldük, endişelenmeee... Gönlünü ferah tut. Rabbim korusun seni :)

teşekkür ettim canım kardeşime söyledim iş çıkışı magazasına gidecek varsa alıcak yoksa netten sipariş vericem :))
Nette hicbisey kalmadi sayfalari bloke oldu cok uzun sure asiri yogunluktan zaten ben mesaj geldigi anda girdim ama 6-7 saat hicbisey alamadim belki magazalarda vardir kalanlar...

Ben de burada duyduktan sonra aşıyı sordum ama yaptırmamamı söyledi. senin doğumun zaten steril ortamda olacak aşıya falan gerek yok, ben önermiyorum dedi ama vitamin alıyorum, hatta demir ilacı günde iki tane
Canım benim doktorum da kesinlikle aşı gereksiz dedi ilk gebeliğimde ve ben hayatım boyunca hiçbir aşı olmadım, ben köyde ahırda annem kendi kendine doğum yapmış ve hayatım boyunca ailem beni ve diğer kardeşlerimi hiç ama hiç aşı Vs. Yapılmadı ve sapa sağlamız hepimiz . Aşı olmayan biri olarak çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim allaha Şükür daha kızımı hiç doktora götürmedim rutin kontrol dışında. Eskiden köyde çocuklar aşımı oluyordu sanki. Benim doktorum sen steril ortamda doğum yapacaksın zaten dedi ne gerek var ozaman aşıya dedi. Şeker yüklemesi içinde şekeri komple bırak hayatından dedi ozaman sapasağlam bebeğin olur dedi gerçekten kızımda hamileyken hep şekerim düşük çıktı oyüzden şeker yüklemesi sorunuda ortadan kalktı. Kandan şekere bakıldı buarada. Şimdi oğlum olucak kısmetse doktorumun kati tavsiyesi doğar doğmak sünnet edilecek ki çevremdeki erkek doğum yapan her kadın doğumla beraber sünnet yaptılar hep ve gelişimi için kesinlikle ilk günde sünneti önerdi doktorumuz ve Çocuk doktorumuz. Biz eşimle böyle düşünüyoruz. Bakalım kısmet

Ya sıkma canını dişçi hamilelere zararı yok demişse bir bildiği vardır. Üzülme canım lütfen sen

az önce eşime gösterdim bebişini,o da çok duygulandı :) valla kendi kızımızı sever gibi seviyoruz minik kızını annesi

canım yaaaaaaaa çokk tşk ederimmmm :) eeeeee bizim kızlarımız bebeklik arkadaşı olacaklar inş :))) eşine de saygılar bu arada canım benim. Allah tadınızı bozmasın :) Güzel haberlerle dönersiniz inş sizde. tatlı kızını öpüyor tetesi

Nette hicbisey kalmadi sayfalari bloke oldu cok uzun sure asiri yogunluktan zaten ben mesaj geldigi anda girdim ama 6-7 saat hicbisey alamadim belki magazalarda vardir kalanlar...
Aynen canım ya ben 2 gibi bakmıştım vardı İnternet'te kardeşim iş çıkışı uğradı battaniye bulmuş almış herşey takan olmuş dedi bende merak ettim nete baktım kalmamış birşey

Canım korkma o önlükler gerçekten koruyor en iyi arkadaşım röntgen teknisyeni hamileliği sırasında o önlükten kullandı 7. ayın ortasına kadarda çalıştı. Şimdi 8 yaşında gayet sağlıklı bir kızı var. olsa ona olurdu günde 20-30 kadar çekim yaptı o önlükle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…