Canım benim doktorum İstanbulda Bahçelievler'de özel bir Kliniği var sadece doğum için anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor hastalarınaDoktorunuz kim nerede :))
bu zaman da artık neden kaynaklanıyor anlamış değilim ama hep bir ilaç budalaligi var. Bazı doktorlar ilaç yazmaya kimyasal yüklemeye gereksiz tetkik yapmaya doymuyor yada paraya doymuyor mu desem. Bende aşı yaptırmak istemiyorum doğumu devlet hastanesinde düşünüyorum ama şimdi devlet hastanelerinde bile eski yada kötü bir araç gereç yok. Şeker yüklemesi çok riskli aslında benim ve eşimin tarafında bol bol şeker hastası olduğu için ben ileride bir sıkıntı olmasın diye düşünüyorum ama aşı konusunda çok tereddüt ediyorum. Şimdi doktorlar folik asit olmadan olmaz diyor Allah aşkına hangimizin annesi folik asit kullandı ? Hiç sevmiyorum bu hastane islerini hiç
cnm detayliya girdn. Sanrm.devlette mi özelde mi yaptrdn.kaç dk surdu.bide nelere bakiyolar? Senden bebeğe giden damarlar tikali mi degilmi onada bakiyolarmiBizde kizimla doktordaydik bugun renkli ultrasona girdik hersey yolunda Allah ima sukurler olsun.aldiklarinizda cok guzel kizlar bebisleriniz gule gule giysin insallah.gorus bebeye girdimbende bugun ordada indirim vardi 23 nisana ozelmis cok guzel bi battaniye aldim bende 19.90 di yumusacik.orayaya bakin derim kizlar bayag uygun seyler vardi.
Evet canim detaylia girdim ozele gidiyorum ben ama cok hosuma gitmedi isin asli makina eskiydi sanirim pek bise anlamadim ben ama bebek icin faydali herseyine bakiyor amniyon sivisina kadar kontrol ediyor.kalbine falan bakiyor.cnm detayliya girdn. Sanrm.devlette mi özelde mi yaptrdn.kaç dk surdu.bide nelere bakiyolar? Senden bebeğe giden damarlar tikali mi degilmi onada bakiyolarmi
Insallah hayirli haberlerle gwlirsin canim.uzme kendini dua et bol bol.Ben yarın Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hafta sonu gittiğimde Dr bağırsağında Parlaklık gördüğünü söyledi. Lütfen dua edin yarın bi şey çıkmasın. Benim gibi olan var mı
üretim de deilmiş ya kodmuş o rakamlarcanım bence üretimdir fakat sen yinede markanın müşteri danışma hattını ara daha iyi bilgi alırsın
cnm topikte bi arkds Sanrm nilsena rumuzlu kişi ama emin degilm.onada dediler ama sorun cikmadi sonra.ikili testin iyiyse korkma cnmInsallah hayirli haberlerle gwlirsin canim.uzme kendini dua et bol bol.
cnm topikte bi arkds Sanrm nilsena rumuzlu kişi ama emin degilm.onada dediler ama sorun cikmadi sonra.ikili testin iyiyse korkma cnm
Ben hala korkuyorum
Zaten hamile kalana kadar neler çektim.. Her adet olmamda bana küsen bir adamdan bahsediyorum..
İnşaAllah iyidir bebek gerizekalı gibi gittim çektirdim itiraz etmeden..
Dis rontgenibin radyasyon miktari cok ddusukmus 40 defa cekilmesi lazimmis zarar vermesi icin diye okudum ben de.D
is rontgeni zararsiz canim... Normal rontgen de bi defa girdin diyelim mecbur kalip sorun degilmis ama maruz kaldigin miktar onemli... Stres yapma
Nette hicbisey kalmadi sayfalari bloke oldu cok uzun sure asiri yogunluktan zaten ben mesaj geldigi anda girdim ama 6-7 saat hicbisey alamadimteşekkür ettim canım kardeşime söyledim iş çıkışı magazasına gidecek varsa alıcak yoksa netten sipariş vericem :))
Canım benim doktorum da kesinlikle aşı gereksiz dedi ilk gebeliğimde ve ben hayatım boyunca hiçbir aşı olmadım, ben köyde ahırda annem kendi kendine doğum yapmış ve hayatım boyunca ailem beni ve diğer kardeşlerimi hiç ama hiç aşı Vs. Yapılmadı ve sapa sağlamız hepimiz . Aşı olmayan biri olarak çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim allaha Şükür daha kızımı hiç doktora götürmedim rutin kontrol dışında. Eskiden köyde çocuklar aşımı oluyordu sanki. Benim doktorum sen steril ortamda doğum yapacaksın zaten dedi ne gerek var ozaman aşıya dedi. Şeker yüklemesi içinde şekeri komple bırak hayatından dedi ozaman sapasağlam bebeğin olur dedi gerçekten kızımda hamileyken hep şekerim düşük çıktı oyüzden şeker yüklemesi sorunuda ortadan kalktı. Kandan şekere bakıldı buarada. Şimdi oğlum olucak kısmetse doktorumun kati tavsiyesi doğar doğmak sünnet edilecek ki çevremdeki erkek doğum yapan her kadın doğumla beraber sünnet yaptılar hep ve gelişimi için kesinlikle ilk günde sünneti önerdi doktorumuz ve Çocuk doktorumuz. Biz eşimle böyle düşünüyoruz. Bakalım kısmetBen de burada duyduktan sonra aşıyı sordum ama yaptırmamamı söyledi. senin doğumun zaten steril ortamda olacak aşıya falan gerek yok, ben önermiyorum dedi ama vitamin alıyorum, hatta demir ilacı günde iki tane
KaZ tuyu yorgan yastik ve birde silikon yastik aldim extra gerisi nevresim vs :) yorganlar mukemmel hamile olan baska bi bayan onerdi bundan alin dedi sanirim daha onceden kullanmış :)Ooooo sen baya baya talan etmişsin
Ya sıkma canını dişçi hamilelere zararı yok demişse bir bildiği vardır. Üzülme canım lütfen senDişçiden korkum yok, ama sadece kontrol amaçlı muayene oldum.. Korkum radyasyonun bebeğe zarar vermesiİnşallah birşey olmaz.. Şu an kıpır kıpır içimde ama benim hiç moralim yok. Eşim çok büyütüyorsun birşey olmaz diyor ama onla da tartıştım senin umrunda değil zaten diye.
az önce eşime gösterdim bebişini,o da çok duygulandı :) valla kendi kızımızı sever gibi seviyoruz minik kızını annesi
Ne guzelde uyuyor maşallah. Insallah bende doktorumdan guzel seyler duyarim
Aynen canım ya ben 2 gibi bakmıştım vardı İnternet'te kardeşim iş çıkışı uğradı battaniye bulmuş almış herşey takan olmuş dedi bende merak ettim nete baktım kalmamış birşeyNette hicbisey kalmadi sayfalari bloke oldu cok uzun sure asiri yogunluktan zaten ben mesaj geldigi anda girdim ama 6-7 saat hicbisey alamadimbelki magazalarda vardir kalanlar...
Canım korkma o önlükler gerçekten koruyor en iyi arkadaşım röntgen teknisyeni hamileliği sırasında o önlükten kullandı 7. ayın ortasına kadarda çalıştı. Şimdi 8 yaşında gayet sağlıklı bir kızı var. olsa ona olurdu günde 20-30 kadar çekim yaptı o önlükle.Evet Fr dayım.. Rdv alırken bana röntgensiz muayene ederim diyor doktor dedi eşim bende sadece dişimi temizleyecek sandım, kadın orda önlük giydirince dedim hani çekmeyecekti? Hamileler de çekiliyor zararı yok dedi o da.. Eşime sinir oldum, zaten hamileliğim boyunca onu öldüresim geliyor içimden.. Ben bebek için endişeleniyorum o da gelmiş nazından bıktım diyo.. Böyle naz mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?