Dualarım seninle inşallah kaybolmuştur. Bugün bize haber ver canımBen yarın Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hafta sonu gittiğimde Dr bağırsağında Parlaklık gördüğünü söyledi. Lütfen dua edin yarın bi şey çıkmasın. Benim gibi olan var mı
Çok güzel bakıyor fehmi bey haberlerini bekliyorumDoktorum yaptırmamı istedi. Onun için çok endişeliyim. Istanbul da Fehmi Yazıcıoğlu'na yaptıracağım
Hadi hayırlısı olsun canım benimGunaydinnnnn bebeğimin cinsiyetini dun oğrendim..kızzz
Benimde okuduğum kitaplarda ve sitelerde yastık kullanmayın. yatak da sert olsun diyor bende öyle yapacağımKizlar Allah korusun ama biseyden bahsetmek istedim burda doktorum soyledi bana. Ilk uc ay sudden infant death syndrome diye bisey var ani bebek olumu diye ve yastik da istatistiki verilere gore buna sebep olabiliyormus. Ilk uc ay kesinlikle kullanmayin dedi doktor, abd'de kural bu en azindan.
Canım benim doktorum da kesinlikle aşı gereksiz dedi ilk gebeliğimde ve ben hayatım boyunca hiçbir aşı olmadım, ben köyde ahırda annem kendi kendine doğum yapmış ve hayatım boyunca ailem beni ve diğer kardeşlerimi hiç ama hiç aşı Vs. Yapılmadı ve sapa sağlamız hepimiz . Aşı olmayan biri olarak çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim allaha Şükür daha kızımı hiç doktora götürmedim rutin kontrol dışında. Eskiden köyde çocuklar aşımı oluyordu sanki. Benim doktorum sen steril ortamda doğum yapacaksın zaten dedi ne gerek var ozaman aşıya dedi. Şeker yüklemesi içinde şekeri komple bırak hayatından dedi ozaman sapasağlam bebeğin olur dedi gerçekten kızımda hamileyken hep şekerim düşük çıktı oyüzden şeker yüklemesi sorunuda ortadan kalktı. Kandan şekere bakıldı buarada. Şimdi oğlum olucak kısmetse doktorumun kati tavsiyesi doğar doğmak sünnet edilecek ki çevremdeki erkek doğum yapan her kadın doğumla beraber sünnet yaptılar hep ve gelişimi için kesinlikle ilk günde sünneti önerdi doktorumuz ve Çocuk doktorumuz. Biz eşimle böyle düşünüyoruz. Bakalım kısmet
Günaydın miskimmmmgünaydın herkese
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımGünaydın güzel anneler :) bugün ayrıntılı ultrasonum var ogleden sonra. gece hem kızımın tekmeleri ni hissetmekten hem de heyecandan uyuyamadim :) inşallah hepimiz için hayırlı haberler alacağımız guzel bir gün olur
oyyy kıyamam :)))))dün ben sinirleniyordum..kız anaları talan etmiş demekki sizin orayıGünaydın miskimmmmdün english home a gittim hep erkek bebek ürünleri vardı kız ürünleri kalmamıştı , çok sinirlendim valla
oyy sende mi bişi bulamadın..dün siteden belliydi ama hep pembe hep pembeGünaydın hanımlar.... dün iş çıkışı englısh home gittim ama eli boş döndüm hersey pembiş pembişoğlusuma birsey bulamadımmm..
Bir şey soracağım ya hanımlar ya(
Bende 2-3 kere 1 yemek kaşığı kadar renksiz kokusuz sıvı akıntı oldu
Bugün yine oldu korkuyorum amniyon sıvısı olabilir mi diye
Sizde de oluyor mu bu
oyy sende mi bişi bulamadın..dün siteden belliydi ama hep pembe hep pembe
Geçmiyo di mi günler kattiGünaydın kızlar, ugsye son 3 gün geel c.tesi geeelll..
Geçmiyo di mi günler katti
sorma cnm yaa baya heveslendim kuzucum kızıma hamileyken böyle şeyler yoktu sadece 2li test vardı okadar.. az zamanda nasılda değişiyor herşey.. hahahaaaaa kendimi ne moduna soktum baksana zeki mürende bizi göreceekGeçmiyo di mi günler katti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?