2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın hanımlar.... dün iş çıkışı englısh home gittim ama eli boş döndüm hersey pembiş pembiş oğlusuma birsey bulamadımmm..

Ben yarın Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hafta sonu gittiğimde Dr bağırsağında Parlaklık gördüğünü söyledi. Lütfen dua edin yarın bi şey çıkmasın. Benim gibi olan var mı
Dualarım seninle inşallah kaybolmuştur. Bugün bize haber ver canım

Benimde okuduğum kitaplarda ve sitelerde yastık kullanmayın. yatak da sert olsun diyor bende öyle yapacağım

burda da tetanoz aşısı rutin olarak yapılmıyormuş.. oğlumda 2 doz yaptıkları için koruyuculuğu ömür boyu devam etmez diye öğrenince doktoruma danıştım o da aynı şeyi söyledi, steril bi ortamda doğum yapacaksın gerek yok dedi.

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Bir şey soracağım ya hanımlar ya(
Bende 2-3 kere 1 yemek kaşığı kadar renksiz kokusuz sıvı akıntı oldu
Bugün yine oldu korkuyorum amniyon sıvısı olabilir mi diye
Sizde de oluyor mu bu

aynen cnm bende de oldu korkup doktora gittim herşey yolunda görünüyor dedi bi kaç kişiden daha duydum bu aralar oluyor demek ki için rahat etmiosa bi görün

Günaydın annelerr
2 gün girmedik forum uçmuş yahu Herkes iyidir inşallah.Biz de iyiyiz,haftaya ayrıntılım var günler geçmek bilmiyor

oyy sende mi bişi bulamadın..dün siteden belliydi ama hep pembe hep pembe

maalesef ama kafama koymuştum oğluma biseyler almayı mağaza fark etmez mantığıyla diğerlerini talan ettim o kadar cici seyler adım ki aksam oturduk eşimle 1 saat baktık içinde bebeşimi hayal ettikçe bi mutlu oldum anlatama....

Geçmiyo di mi günler katti

benimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…