2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dayanamadim kostum son 1 satte english home veeee karsinizdaaaa benim aldiklarim ilk resim ikinciside eltim yok ama eltim gibi sewdigim esimin amcasinin oglunun esi almiss
Bu arada canım ikinci resimdeki sepette mi ordan? Ne kadarmış?

Babymall den aldim ya bide. Sinir oldum acildigindan itibaren 6 ay icinde tuketin diyo.zaten urunun agzi acik ki kapagin altinda esktra bisey yok

Bunlarda diğer cicilerimiz

Eklentiler

• image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 145
  • image.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 155
  • image.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 157
Az önce geldik dışardan eşimle.. Önce yatağı ve bi kaç eşyasını aldık.. Ordan da dişciyle randevum vardı oraya geçtik. Burda hamile her bayana sigorta ücretsiz diş muayenesi veriyor, ben de oldum öylelikle ama ağlaya ağlaya bi hal oldum.. Biliyorum bebeğe daha çok zararlı ama tutamıyorum kendimi. Diş röntgeni istemedim ama kadın koruyucu önlük takıp çekti, hamileler çekilebilir zararsız diye.. Ama ben çok korkuyorum ve şu an çok kötüyüm (

Allah yardımcın olsun yaa ben çok korkuyorum hamileyken diş problemim olacak diye çünkü dişçiden hep korkmuşumdur

Allah yardımcın olsun yaa ben çok korkuyorum hamileyken diş problemim olacak diye çünkü dişçiden hep korkmuşumdur
Dişçiden korkum yok, ama sadece kontrol amaçlı muayene oldum.. Korkum radyasyonun bebeğe zarar vermesi İnşallah birşey olmaz.. Şu an kıpır kıpır içimde ama benim hiç moralim yok. Eşim çok büyütüyorsun birşey olmaz diyor ama onla da tartıştım senin umrunda değil zaten diye.

Ayy canimm cok guzell bayildimm gule gule saglikla kullansin yavrun Ayrica canim bunun adi ne olarak geciyo arattimm ama bulamadim bende istiyore
E bebek te ev tipi ana kucağı Bölümü'ne gir ilk sayfada zaten hemen görürsün casual markası

Korkma :) ben bunu dahiliye doktorumla tartışmıştım. Bana çelikti galiba bi önlük giydirip röntgen çektirmek istemişti. Ben de zararlı ben hamileyim diye yıkmıştım ortalığı, bide 15yıllık doktorum olunca hiiiç de lafımı esirgememiştim. Ne biçim doktorsun bebekleri önemsemiyormusun bile demiştim yani En sonunda doktorum bana bu röntgenlerin zararını anlattı, giydirdikleri önlük yada yelek ile bebeğin bulunduğu bölgeden ışınların geçmeyeceğini bu yüzden bebeğin hiç etkilenmeyeceğini söylemişti. Çektirmeme gerek kalmamıştı benim ama ikna olmuştu yani o yelek yada önlüğün yapıldığı malzeme röntgn ışınlarının tabiri caizse bebeğimizi delip geçmesini engelliyormuş, ışınları tutuyormuş :) gönlünü ferah tut kendini sıkıp bebeğini de üzme arkadaşım

Allah razı olsun cevabın için.. Çok zor kavuştum ona o yüzden korkuyorum işte

Canim anladigim kadariyla Fransa'da yasiyorsun benim gibi..
banada o ücretsiz dis muayehanesi geldi (yani mektup olarak oncelikle) yaptirabilirsiniz diye... ben yaptirmadim yani randevu almadim disciden ve de gitmedim yani demek istedigim çürük filan varmi dislerinin arasinda diye illaki radio (=röntgen) cekmek istiyolar tabii keske bastan hic rdv alip gitmeseydin dicem ama gerçi bu icine su serpip rahatlatmicak seni biliyorum...
ama emin ol vardir doktorlar in bi bildigi eger o koruyucu yelek bi ise yaramiyosa oyle bisey icat edilmezdi dusunsene cok onemli disinde hamileyken enfeksiyon filn kapsa biri napcaklar mecbur tedavi olmasi gerektigi icin rontgen gerekse mecburen hamile bayanlara bi cozum bulmalari gerekiyodu demekki onlarda bunu icat etti...
çok fazla kendini sIkma bak anne sIkIlInca uzulunce, sinirlenince, rahim de sIkILIyomus bebek de içinde sIkIsiyormuss.. bunu dusun ! :/

bidaha hamile kalmak istediginde hamile kalmadan dis kontrolune git çuruklerin varsa tedavi yapilsin sonra kalirsin ki 9 ay boyunca da rahat olursun cnim ;-))

Canım ben diş hekimi asistanıyım. Hamile hastalarmıza kesinlikle röntgen çekmezdik arayıp doktoruna danışsaydın keşke. amacım seni korkutmak değil. Ama bu gibi durumlarda doktora danışılmalı. Gerçi 4 ayın üstünde bebeğin Allahın izniyle birşey olmaz. Ama aklında bulunsun...

Evet Fr dayım.. Rdv alırken bana röntgensiz muayene ederim diyor doktor dedi eşim bende sadece dişimi temizleyecek sandım, kadın orda önlük giydirince dedim hani çekmeyecekti? Hamileler de çekiliyor zararı yok dedi o da.. Eşime sinir oldum, zaten hamileliğim boyunca onu öldüresim geliyor içimden.. Ben bebek için endişeleniyorum o da gelmiş nazından bıktım diyo.. Böyle naz mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…