2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İyi geceler arkadaşlar bugün kontrol günümüzdü doktorumuz ayrıntılı ultrason istedi acaba içinizde yaptırmayan var mı merak ediyorum

Doktorum yaptırmamı istedi. Onun için çok endişeliyim. Istanbul da Fehmi Yazıcıoğlu'na yaptıracağım
doktorunuz muayenede bişey söylemedi mi sıkıntılı bir durum var mıydı lütfen yanlış anlamayın benim 2. hamileliğim ilkinde böyle bir durum olmadı da yaptırmasam ne olur diye düşünmüyor değilim

Bağırsağında Parlaklık görüyorum dedi.ama normal herkesten istiyorlar Ayrıntılı ultrason

Benim 4+5oldu yaglar icin erken degil mi? Bu konuda deneyimli arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlar
Bnm ucncu hamileligm
bir bucuk yil ara ile 3 cocuk yani)
Cok sukur catlk faln yokk
ama coook hafif bacaklrda tek tuk var
bn ikinci hamileligmde argan yagi kullndm
bnda da yurtdsnda oldgm icn hindstan cevzi yagi bulabldm ve onu kullnyrm her dustan snra

Kizlar Allah korusun ama biseyden bahsetmek istedim burda doktorum soyledi bana. Ilk uc ay sudden infant death syndrome diye bisey var ani bebek olumu diye ve yastik da istatistiki verilere gore buna sebep olabiliyormus. Ilk uc ay kesinlikle kullanmayin dedi doktor, abd'de kural bu en azindan.

Günaydın hanimlar
öksürük icin bildiginiz yontem var mi oksurmekten uyuyamiyorum. Hem belimde hem karnimda bicak gibi bi agri ggiriyo oksururken ne olur bi cozum soyleyin. Limon bal karabiber karisimini yaptim defalarca gecmedi

Günaydın hanimlar
öksürük icin bildiginiz yontem var mi oksurmekten uyuyamiyorum. Hem belimde hem karnimda bicak gibi bi agri ggiriyo oksururken ne olur bi cozum soyleyin. Limon bal karabiber karisimini yaptim defalarca gecmedi
Canım kaç gündür bendede vardı balın içine biraz zencefil ve limon sık onu dene bol bol ılık su iç bende gece oluyordu kuru bir öksürük gicik gibi bişe mahvoluyordum oksurmekten kasiklarim bile arıyordu

Canım kaç gündür bendede vardı balın içine biraz zencefil ve limon sık onu dene bol bol ılık su iç bende gece oluyordu kuru bir öksürük gicik gibi bişe mahvoluyordum oksurmekten kasiklarim bile arıyordu
Evet ku ru öksürük gitmiyo yaptigima +zzencefil kat diyodiyosun yani oyle mi benimde suan cok agrim var kasiklarimda oksururken bicak saplaniyo resmen

Kızlar Günaydın burda bebeğin AFP değerine göre yorum yapan arkadaşlar vardı benim AFP 15 Mom 0.50 çıktı nasıl sizce?

kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa

ben bi kitap okuyorum..kitapta da yazıyor yastık kullanmayın diye.yatağıda sert olsun diyor..bende öyle yapıcam nasip olursa

Günaydın hanimlar
elma kabuğu kaynat içebilirsen.kırmızı elma

Günaydın hanimlar
yastığını biraz yüksek tutarsan(2 yastık) öksürük daha az gelir.
geçmiş olsun.üşütmeden kaynaklı bir öksürük mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…