Benden de istedi yarın yaptıracağım.İyi geceler arkadaşlar bugün kontrol günümüzdü doktorumuz ayrıntılı ultrason istedi acaba içinizde yaptırmayan var mı merak ediyorum
sizin erken değil mi bana 20 ile 24. haftalar içinde yapılıyor dediler nerde yaptıracaksınız acabaBenden de istedi yarın yaptıracağım.
sizin erken değil mi bana 20 ile 24. haftalar içinde yapılıyor dediler nerde yaptıracaksınız acaba
doktorunuz muayenede bişey söylemedi mi sıkıntılı bir durum var mıydı lütfen yanlış anlamayın benim 2. hamileliğim ilkinde böyle bir durum olmadı da yaptırmasam ne olur diye düşünmüyor değilimDoktorum yaptırmamı istedi. Onun için çok endişeliyim. Istanbul da Fehmi Yazıcıoğlu'na yaptıracağım
Bağırsağında Parlaklık görüyorum dedi.ama normal herkesten istiyorlar Ayrıntılı ultrasondoktorunuz muayenede bişey söylemedi mi sıkıntılı bir durum var mıydı lütfen yanlış anlamayın benim 2. hamileliğim ilkinde böyle bir durum olmadı da yaptırmasam ne olur diye düşünmüyor değilim
Bnm ucncu hamileligmBenim 4+5oldu yaglar icin erken degil mi? Bu konuda deneyimli arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlar
Bi arkadasima soylediler ama iki haftada gecti duzeldi cnm.Ben yarın Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hafta sonu gittiğimde Dr bağırsağında Parlaklık gördüğünü söyledi. Lütfen dua edin yarın bi şey çıkmasın. Benim gibi olan var mı
Canım kaç gündür bendede vardı balın içine biraz zencefil ve limon sık onu dene bol bol ılık su iç bende gece oluyordu kuru bir öksürük gicik gibi bişe mahvoluyordum oksurmekten kasiklarim bile arıyorduGünaydın hanimlar
öksürük icin bildiginiz yontem var mi oksurmekten uyuyamiyorum. Hem belimde hem karnimda bicak gibi bi agri ggiriyo oksururken ne olur bi cozum soyleyin. Limon bal karabiber karisimini yaptim defalarca gecmedi
Evet ku ru öksürük gitmiyo yaptigima +zzencefil kat diyodiyosun yani oyle mi benimde suan cok agrim var kasiklarimda oksururken bicak saplaniyo resmenCanım kaç gündür bendede vardı balın içine biraz zencefil ve limon sık onu dene bol bol ılık su iç bende gece oluyordu kuru bir öksürük gicik gibi bişe mahvoluyordum oksurmekten kasiklarim bile arıyordu
ben bi kitap okuyorum..kitapta da yazıyor yastık kullanmayın diye.yatağıda sert olsun diyor..bende öyle yapıcam nasip olursaKizlar Allah korusun ama biseyden bahsetmek istedim burda doktorum soyledi bana. Ilk uc ay sudden infant death syndrome diye bisey var ani bebek olumu diye ve yastik da istatistiki verilere gore buna sebep olabiliyormus. Ilk uc ay kesinlikle kullanmayin dedi doktor, abd'de kural bu en azindan.
elma kabuğu kaynat içebilirsen.kırmızı elmaGünaydın hanimlar
öksürük icin bildiginiz yontem var mi oksurmekten uyuyamiyorum. Hem belimde hem karnimda bicak gibi bi agri ggiriyo oksururken ne olur bi cozum soyleyin. Limon bal karabiber karisimini yaptim defalarca gecmedi
yastığını biraz yüksek tutarsan(2 yastık) öksürük daha az gelir.Günaydın hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?