2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm üzme kendini hissetmemenin bir sürü sebebi olabilir bebiş plesantanın arkasında olabilir iç karın zarı kalın olabilir bebiş sert hareket etmiyor olabilir gidince dr mutlaka bir bilgi verir sana belkide hiçbiri değildir ama sen ayırt edemiyorsundur.. napıyoruz iyi düşünüyoruz çünkü olumsuzluk hızla yayılır ve ne ekersen onu biçersin..

Doktorun aynı benim doktorum gibi aşı çok gereksiz bir uygulama dedi. Ben ilk gebeliğimde hiç aşı olmadım bir sorun olsa bende olurdu valla.

ben de aynı durumdayım..cts kontrolüm var inşallah iyidir bebişlerimiz...

Canım ilk hamileliğin de 22.haftada hissetmistim oda azıcık tekne filan değil yani.hatta benim kızım hiç hareketli değildi.şimdi 4 yaşında maşallahı var.biseycik olmaz bebeğine Allah koruyo onlari.

bn ilk hamılelıgımde hareketlerını 22-23 haftada yenı hıssedebılmısıtım sımdı 17 . haftada hıssetmeye başladım cunku hareketlerın nası bısey olduğunu bılıyodum artık...ilk cocugumda ayrt edememısım ..mutlaka sende olesındr. kaygılanacak bısey yok ıkıncı bebegınde herkesden erken farkına vacaksın :)

EWT YAN YATIS YASTIGIDA ALDIM BEN O NEDENLE.KUSARSA YAN KUSAR DIE..COK ÖNEMLİ YASTIK OLMUCAK ILK 3 AY

çok güzel olmuş canım keçe harfleri bu kadar düzenli nasıl kesebildin, kral tacı taşları netten mi aldın

Günaaaydın kızlarcım..
Güzel ve sağlıklı bi gün olsun inş..

Buarada bebişimiz doğsa da güzel konsept fotolar çekilsek diye sabırsızlanan tek ben değilim dimi?
Ben nasıpse dogumdan once dogumda ve dogumdan sonra hepsıne album yapcam.footografcıyıda buldum ama ucret konusmak kaldı :)

çok güzel olmuş canım keçe harfleri bu kadar düzenli nasıl kesebildin, kral tacı taşları netten mi aldın
Cnm netten harf kalıpları yazınca çeşit çeşit kalıpları bulursun.. bende çıktı aldım netten kapı süsüne bebişimin adını yazmak için ordan biliyorum

Guzel annisler Günaydın! !!
Bizde dun oglusumla dr teyzedeydik hersey cok guzel sana da bebege de maşallah dedi. 5 mayis ayrintili ugs icin randevu verdi. Birde bebek harakerlerini hissetmeyen anneler korkmasinlar 350g olana kadar net hareket hissedemezsin dedi. Su anda sadece segirme gibi haraket hissedersin dedi. Sevgiler..

Canım benim ece üzülme lütfen. Bende 20.haftamın içinde anca hissettim. Bak kaçıncı haftadayım hareketlerini anca net ayırt edebiliyorum. Kattinin dediği gibi sebep plesanta olabilir , iç karın zarı kalın olabilir ayırt edemiyor da olabilirsin. Doktorum 20.haftdan sonra hareketlerini ancak hissedebilirsin dedi. Erken hisseden anneler de var elbet ama kişiden kişiye değişiyor. Şöyle düşün hepimiz hamileliğimizi bile aynı geçirmiyoruz. Sakin ol canım benim doktorun yardımcı olacaktır. Bende geç hisseden bir anneyim .

sorma cnm yaa baya heveslendim kuzucum kızıma hamileyken böyle şeyler yoktu sadece 2li test vardı okadar.. az zamanda nasılda değişiyor herşey.. hahahaaaaa kendimi ne moduna soktum baksana zeki mürende bizi göreceek

Cnm netten harf kalıpları yazınca çeşit çeşit kalıpları bulursun.. bende çıktı aldım netten kapı süsüne bebişimin adını yazmak için ordan biliyorum

sağol canım.
kızlar dün eşimde ufacık bir sebepden büyük bir kavga ettik, komşuya gittim eve geldiğinde komşudaydım arayınca geldim orda burda sürtüyorsun dedi zaten kaldığım şehirde hiç akrabam yok sadece 3 tane komşu var onlarda ayda bir görüşebiliyoruz bütün gün evdeyim agza alınmıcak şeyler dedi bana kardeşlerinin tırnağı olamazmışım zaten bütün gün evdeyim kafayı yemek üzereyim laf anlatamıyordum sinirden elimde cam su şişesi vardı onu sehpaya vurdum tuzla buz oldu. okadar üstüme geliyor ki her şeyi kırıp dökesiim geliyor. bugün normalde istanbul a gitcektik, götürmicem seni dedi ailenin yanına doğuma da göndermicem dedi, bütün gece ağladım ve dediği şey sadece kırıp döktün yetmedi mi yat uyu dedi, kimseye anlatamıyorum bari buraya yazayım içimi dökeyim,

Al benden de o kadar hiç birşey hissetmiyorum hiç ( ve daha ayrıntılıya 1 ay var dr kontrolü de ayrıntılı dan sonra o zaman a kadar naparim bilmiyorum

oufff çok üzücü bir durum cnm ama yıpratma kendini.. eşin hep böyle sinirli bir yapıyamı sahip ne var komşuya gitmişsen ne olur yani.. dışarda arkadaşlarınla buluşsan ne olur ki sen aynı binadasın üstelik gebesin.. ne diyim cnm ya Allah sabrını versin, bebişin için üzülüp ağlama eşine söyleyecek bişey bulamadım umarım en kısa sürede farkına varır yaptığının

sinirlendiği zaman gözü hiçbir şey görmüyor ve dediklerinin ucu bucağı olmuyor canım kaç zamandır tartışmamız hiç olmuyordu dün öyle ufak bir sebepten patlak verdi artık boğuluyorum resmen neyse ya boşver canım

Dis rontgenibin radyasyon miktari cok ddusukmus 40 defa cekilmesi lazimmis zarar vermesi icin diye okudum ben de.
Çekilen röntgen cihazına bağlı canım. başımızın etrafında dönen cihazlar. normal röntgenle eşdeğerdir.

sana özelden yazdım cnm bakarsın.. umarım faydam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…