cnm üzme kendini hissetmemenin bir sürü sebebi olabilir bebiş plesantanın arkasında olabilir iç karın zarı kalın olabilir bebiş sert hareket etmiyor olabilir gidince dr mutlaka bir bilgi verir sana belkide hiçbiri değildir ama sen ayırt edemiyorsundur.. napıyoruz iyi düşünüyoruz çünkü olumsuzluk hızla yayılır ve ne ekersen onu biçersin..benimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya
Doktorun aynı benim doktorum gibi aşı çok gereksiz bir uygulama dedi. Ben ilk gebeliğimde hiç aşı olmadım bir sorun olsa bende olurdu valla.burda da tetanoz aşısı rutin olarak yapılmıyormuş.. oğlumda 2 doz yaptıkları için koruyuculuğu ömür boyu devam etmez diye öğrenince doktoruma danıştım o da aynı şeyi söyledi, steril bi ortamda doğum yapacaksın gerek yok dedi.
benimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya
Canım ilk hamileliğin de 22.haftada hissetmistim oda azıcık tekne filan değil yani.hatta benim kızım hiç hareketli değildi.şimdi 4 yaşında maşallahı var.biseycik olmaz bebeğine Allah koruyo onlari.benimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya
bn ilk hamılelıgımde hareketlerını 22-23 haftada yenı hıssedebılmısıtım sımdı 17 . haftada hıssetmeye başladım cunku hareketlerın nası bısey olduğunu bılıyodum artık...ilk cocugumda ayrt edememısım ..mutlaka sende olesındr. kaygılanacak bısey yok ıkıncı bebegınde herkesden erken farkına vacaksın :)benimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya
EWT YAN YATIS YASTIGIDA ALDIM BEN O NEDENLE.KUSARSA YAN KUSAR DIE..COK ÖNEMLİ YASTIK OLMUCAK ILK 3 AYKizlar Allah korusun ama biseyden bahsetmek istedim burda doktorum soyledi bana. Ilk uc ay sudden infant death syndrome diye bisey var ani bebek olumu diye ve yastik da istatistiki verilere gore buna sebep olabiliyormus. Ilk uc ay kesinlikle kullanmayin dedi doktor, abd'de kural bu en azindan.
Bayanlar internette bir sürü örneklerini görmüşsünüzdür ben 50 Kuruş Keçe 5 lira yapışkan 10 lira zıbın la hallettim bşr iki kurdele alıcam süslücem tamam dır :)))) daha bitmedi şuan ki hali
Ben nasıpse dogumdan once dogumda ve dogumdan sonra hepsıne album yapcam.footografcıyıda buldum ama ucret konusmak kaldı :)Günaaaydın kızlarcım..
Güzel ve sağlıklı bi gün olsun inş..
Buarada bebişimiz doğsa da güzel konsept fotolar çekilsek diye sabırsızlanan tek ben değilim dimi?
Cnm netten harf kalıpları yazınca çeşit çeşit kalıpları bulursun.. bende çıktı aldım netten kapı süsüne bebişimin adını yazmak için ordan biliyorumçok güzel olmuş canım keçe harfleri bu kadar düzenli nasıl kesebildin, kral tacı taşları netten mi aldın
Canım benim ece üzülme lütfen. Bende 20.haftamın içinde anca hissettim. Bak kaçıncı haftadayım hareketlerini anca net ayırt edebiliyorum. Kattinin dediği gibi sebep plesanta olabilir , iç karın zarı kalın olabilir ayırt edemiyor da olabilirsin. Doktorum 20.haftdan sonra hareketlerini ancak hissedebilirsin dedi. Erken hisseden anneler de var elbet ama kişiden kişiye değişiyor. Şöyle düşün hepimiz hamileliğimizi bile aynı geçirmiyoruz. Sakin ol canım benim doktorun yardımcı olacaktır. Bende geç hisseden bir anneyim .benimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya
sorma cnm yaa baya heveslendim kuzucum kızıma hamileyken böyle şeyler yoktu sadece 2li test vardı okadar.. az zamanda nasılda değişiyor herşey.. hahahaaaaa kendimi ne moduna soktum baksana zeki mürende bizi göreceek
Cnm netten harf kalıpları yazınca çeşit çeşit kalıpları bulursun.. bende çıktı aldım netten kapı süsüne bebişimin adını yazmak için ordan biliyorum
puhahahhaha kattim yasorma cnm yaa baya heveslendim kuzucum kızıma hamileyken böyle şeyler yoktu sadece 2li test vardı okadar.. az zamanda nasılda değişiyor herşey.. hahahaaaaa kendimi ne moduna soktum baksana zeki mürende bizi göreceek
Al benden de o kadarbenimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya
oufff çok üzücü bir durum cnm ama yıpratma kendini.. eşin hep böyle sinirli bir yapıyamı sahip ne var komşuya gitmişsen ne olur yani.. dışarda arkadaşlarınla buluşsan ne olur ki sen aynı binadasın üstelik gebesin.. ne diyim cnm ya Allah sabrını versin, bebişin için üzülüp ağlamasağol canım.
kızlar dün eşimde ufacık bir sebepden büyük bir kavga ettik, komşuya gittim eve geldiğinde komşudaydım arayınca geldim orda burda sürtüyorsun dedi zaten kaldığım şehirde hiç akrabam yok sadece 3 tane komşu var onlarda ayda bir görüşebiliyoruz bütün gün evdeyim agza alınmıcak şeyler dedi bana kardeşlerinin tırnağı olamazmışım zaten bütün gün evdeyim kafayı yemek üzereyim laf anlatamıyordum sinirden elimde cam su şişesi vardı onu sehpaya vurdum tuzla buz oldu. okadar üstüme geliyor ki her şeyi kırıp dökesiim geliyor. bugün normalde istanbul a gitcektik, götürmicem seni dedi ailenin yanına doğuma da göndermicem dedi, bütün gece ağladım ve dediği şey sadece kırıp döktün yetmedi mi yat uyu dedi, kimseye anlatamıyorum bari buraya yazayım içimi dökeyim,
oufff çok üzücü bir durum cnm ama yıpratma kendini.. eşin hep böyle sinirli bir yapıyamı sahip ne var komşuya gitmişsen ne olur yani.. dışarda arkadaşlarınla buluşsan ne olur ki sen aynı binadasın üstelik gebesin.. ne diyim cnm ya Allah sabrını versin, bebişin için üzülüp ağlamaeşine söyleyecek bişey bulamadım umarım en kısa sürede farkına varır yaptığının
Çekilen röntgen cihazına bağlı canım. başımızın etrafında dönen cihazlar. normal röntgenle eşdeğerdir.Dis rontgenibin radyasyon miktari cok ddusukmus 40 defa cekilmesi lazimmis zarar vermesi icin diye okudum ben de.
sana özelden yazdım cnm bakarsın.. umarım faydam olursinirlendiği zaman gözü hiçbir şey görmüyor ve dediklerinin ucu bucağı olmuyor canım kaç zamandır tartışmamız hiç olmuyordu dün öyle ufak bir sebepten patlak verdi artık boğuluyorum resmen neyse ya boşver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?