2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oyyy..eşinin mesleği nedir ..ne demek hediyeleri ver..sanırım genel anlamda bi sıkıntı varmış değilmi evliliğinizde...vekilöğretmenlik falan yapamıyormusun peki

canım çıkmadı ankara da başvurdum çıksaydı yapacaktım tezli yüksek lisans yaptım ama belli biyerde tıkanıyor insan hamile kalmasaydım kolejlere cv bırakacaktım ama nasip değilmiş, hamileyken de kimse almazdı diye artık biyere başvurmadım

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın burda bebeğin AFP değerine göre yorum yapan arkadaşlar vardı benim AFP 15 Mom 0.50 çıktı nasıl sizce?
normal canım değerin zaten hep söylüyorum yüksek olsa köyü yazılır

ben bi kitap okuyorum..kitapta da yazıyor yastık kullanmayın diye.yatağıda sert olsun diyor..bende öyle yapıcam nasip olursa
canım ayrıca yan yatırmak gerekiyor sürekli emdikten sonra hemen uyuduysa bunun için yan yatırma yastığı kullanilabilir

Canlar merhabalar ben çok konuda yazmak istiyorum tek tek alıntı yapmak istiyorum ama net sorunum var malesef kusura bakmayın lütfen. Ayrıntılı ya girecek olanlar inşallah sağlıklı haberlerle dönerler benim tarihim 13 Mayıs 22 . Haftada denk geliyor yarın itibari ile 19 bitiyor İnşallah. Öpüyorum herkesi gorusuruz

bizim ilk... ama daha bi kıpırtı göremiyorum ikisinden de..
eşimin kardeşi askerde anneminde kolu kırıldı belki onun için çok yoğunlaşamıyorlar bebeğe. iki aileden de ilk evlenen bizdik o zaman çıldırmıştı iki annede ama şimdi bi kıpırtı olmaması ilginç geliyor bana.

Çok kızdım eşinize. Meslek sahibi olmakla alakalı birşey değil üzmeyin kendinizi. Ayrıca öğretmenlik bir meslek değil mi? Valla ben mimarım ama çalışma şartları dolayısıyla cidden bir yanım öğretmen olaydın keşke diyor arada :) siz kendinizi küçük görmeyin ki eşiniz de sizi küçültmesin yapmayın lütfen. Hem sizinle öğretmen olduğunuz, eve para getirebileceğiniz için mi evlenmiş?

:) seninle ne kadar çok benziyoruz.
kan sulandırıcı iğnemi ben de göbeğime yapamıyorum artık çok acı hissediyorum ve her vurduğum yer ufacık morarıyor ben de üzüyorum bu duruma ama ikimizin de sağlığı yerinde çok şükür koluma vuruyorum ama tek zor oluyor eşimle beraber vuruyoruz.
bizim bebek de cinsiyetini göstermiyor herkes soruyor belli değil diyorum şaşırıyorlar. 4 boyutluyu sabırsızlıkla bekliyorum orada belli olacak diye..

Öğretmenlik meslek ve cok seviyorum ama yapamıyırum atanamadım, canım toz pembe günler gectiği için bir süre sonra her şey paraya geliyor çalışşsaydın sende kazansaydın oluyor. acı gerçekler bunlar

Kizlar bugun yine bas agrisiyla uyandm burnum kaniyodu tansiyonumu olctum 9 / 5 cok dusukte degl bana gore ama neden boyle olduki dun aksam uzuldum biraz ondanmi

Teşekkür ederim canım bu hattı bilmiyordum aradım hemen. Sözlü işten çıkarılmamla ilgili bir şey yapılamıyormuş, mutlaka yazılı bir belge gerekiyormuş. Dava açacağım için de daha henüz vermediler onu bana.
Mecburen bugün geldim canım işe. Avukatlarıyla birşeyler hazırlıyorlarmış bana imzalatmak için onları bekliyorum. Önce avukata gösterip sorun yoksa öyle imzalarım.
Beni de en çok üzen bunu anne olan bir kadının yapıyor olması hem de sadece kendi kişisel nedenleriyle. Güçlü durmaya çalışıyorum cnm teşekkür ederm destekleriniz için.
İstanbuldayım canım. Eşim çalıştığı şirketteki avukata danışıyor. Gönderecekleri belgeleri önce ona okutucam öyle imzalarım gerekirse. Dava açıp kazanırsam avukat ücretlerini de karşı taraf ödüyormuş diye duydum.

cnm bedava avukt sadece barodan talep edersen oluyor maşallah onlarda 10 yıl sürdürüyor davaları en mantıklı olan bir avukat tutman zaten kazanacaksın bu davayı maksimum 1-2 yıl sürecek dava harcı ve avukatlık ücretinin yarısını sen ödersin davayı kazanınca karşı taraftan alır avukat kalan ücretini.. ama hemen sonuçlanmasını bekleme bu işler meşakkatli ama değer.. hem belki davalık olunca anlaşma yoluna giderler..

Kimsenin sana çalışıp para getirseydin demeye hakkı yok. Bunun farkında ol ama lütfen. Demek istediğim bu. Okuyup meslek sahibi olmak nasıl ki senin tercihin, şu anda da anneliğini ön plana alıp kariyerini ertelemek de senin kararın. Kimseyi ilgilendirmez bu senden başka :)

Ol
Kizlar bugun yine bas agrisiyla uyandm burnum kaniyodu tansiyonumu olctum 9 / 5 cok dusukte degl bana gore ama neden boyle olduki dun aksam uzuldum biraz ondanmi
Olabilir canim, zaten damarlar belli oranda genisledigi icin bas agrisi normal, yatarken boynuna uygun nitelikte bir yastik kullanirsan faydasi olabilir insallah

çok güzel olmuş canım keçe harfleri bu kadar düzenli nasıl kesebildin, kral tacı taşları netten mi aldın
Saol CNm harfleri word den istediğimiz şekilde büyüklükte yazıp çıktı alıyorsun ve keçenin üstüne koyup kesiyorsun çokta basit ve düzgün oluyor kral tacını burda ıvır zıvır böyle malzeme satan yerler var Ordan aldım heryerde var zaten tuhafiyelrde bile bulunabilir

Bu sonuçta benim çocuğumun rıskı. Beni bu halimle çıkarıyorlarsa başka yerde iş bulmam imkansız. Dava sürecine girersem mutlaka bir avukatla anlaşıcam. Ama daha henüz beni çıkarttıklarına dair belgeyi vermiyorlar. İş başı yaptım bugün çalışmaya devam etmemi söylediler. Psikolojim bozuldu iyice. Performansa dayalı çıkarma için avukatlarıyla bişeyler hazırlıyorlarmış. Ama bildiğim performansa dayalı bile çıkarsalar davayı kazanabiliyorum.

Benimde geçen gece uyurken bir baktım burnum kanıyor normal ama gebelikte burun kanaması telaş yapma. Baş ağrısı da normal. Tansiyonun düşmüş biraz. Üüzülme canım neden üzüldün bebişini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…