Saol canim yok kuru öksürük baska bi hastalik falan yok hava degisiminden etkilendim sanirim haftasonuyastığını biraz yüksek tutarsan(2 yastık) öksürük daha az gelir.
geçmiş olsun.üşütmeden kaynaklı bir öksürük mü?
Anlamaz mıyım acile bile gitmişliğim var ama ben fena abartıyorum . Ama bak göreceksin doktor sana boşuna telaş yapmışsın diyeceksin.Ya illa ki ama sizde anlıosunuzdur beni istem dışı düşünüo insan bide bi iki gündür soğuk algınlığı var burun tıkanıklığı aksırık tıksırık dinlenemiorum da oda etkiledi sanırım vücudum yorgun çünkü şu 2 gün geçsin bebişimi bi göriim rahatlicam allahın izniyle :)
Anlamaz mıyım acile bile gitmişliğim var ama ben fena abartıyorum . Ama bak göreceksin doktor sana boşuna telaş yapmışsın diyeceksin.
hımm.bal ve karaçörekotuda faydalı..çörekotunu öğüt balla karıştırıp bi tatlı kaşığı kadar yutabilirsinO suan evimde yok olmazsa gidip alayyim dicem ama kalkabilirsem Insalahh teşekkür ederim canimm
canımişe gitmemezlik öncelikle yapma ki haklı fesih nedeni doğurma onlara , işten çıkardıklarında ise haksız fesih yapmları nedeniyle işe iade davası açarsın böylece seni haksız olarak çıkarmaları neticesinde tazminat elde dersin.Kızlar günaydın. Dün bölge müdürüm benimle konuşarak yeni bir organizasyon yapısına gittiklerini ve burda bana yer olmadığını söyleyerek beni işten çıkarttı. "Frekansımız" tutmamış kadınla öyle söyledi. 2 ay önce geldi bu kadın müdür olarak. Beni sevmediği apaçık belliydi davranışlarından. Ama hamile halimle çıkaracaklarını düşünmemiştim. Zaten doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyordum. Dava açacağımı söyledim, keşke tamam diyip çıksaydım da öyle açsaydım davayı. Sonra da beni mali işler müdürü aradı yarın işinin başında ol yoksa işe mazeretsiz gelmemekten çıkarırım hiçbirşey alamazsın dedi. Şimdi dava açmamam için ellerinden geleni yapacaklar. Ama ben burda daha fazla çalışmak istemiyorum. Ne yapıcam kızlar bana bir yol gösterin
Demstock bana uzak yawwwwwMothercare ürünleri demstock larda da hesaplı oluyor bilginiz olsun. Ama ürünler bazen tükenmiş oluyor, bazen de yeni gelmiş oluyor çok çeşit oluyor. Ama ben şansıma mıdır nedir evime yakın olan demstocka arada uğradığımda hep ürün buldum :)
Tamam haber ver bize de geçmiş olsun tekrarTesekkur ederim canim bugun biraz daha iyiyim.ana gibi yar olmazmis.Bugun yikadi beni :) dr gidicem ogleden sonra
Ya böyle haksızlıklara tahammül edemiyorum. Muhtemelen hamilesin ya ilerde de işlerine yaramayacağını düşünmüşlerdir. Bunu yapanın da kadın olması ayrı bir üzücü. Hamile olduğun için seni işten çıkaramazlar bu yüzden başka bahaneler üretmeye çalışıyorlar. Bu konuda bulunduğun ildeki kadın dernekleri sana ücretsiz hukuk danışmanlığı verebilir. İnternetten de haklarınla ilgili epeyce bilgi alabilirsin. İşten çıkarılman durumunda bir sürü tazminat hakkın doğar kötü niyet tazminatı diye bir şey bile var bu durumlar için. Sen bu tavırlar karşısında güçlü dur yıldıramasınlar seni.Kızlar günaydın. Dün bölge müdürüm benimle konuşarak yeni bir organizasyon yapısına gittiklerini ve burda bana yer olmadığını söyleyerek beni işten çıkarttı. "Frekansımız" tutmamış kadınla öyle söyledi. 2 ay önce geldi bu kadın müdür olarak. Beni sevmediği apaçık belliydi davranışlarından. Ama hamile halimle çıkaracaklarını düşünmemiştim. Zaten doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyordum. Dava açacağımı söyledim, keşke tamam diyip çıksaydım da öyle açsaydım davayı. Sonra da beni mali işler müdürü aradı yarın işinin başında ol yoksa işe mazeretsiz gelmemekten çıkarırım hiçbirşey alamazsın dedi. Şimdi dava açmamam için ellerinden geleni yapacaklar. Ama ben burda daha fazla çalışmak istemiyorum. Ne yapıcam kızlar bana bir yol gösterin
Kızlar günaydın. Dün bölge müdürüm benimle konuşarak yeni bir organizasyon yapısına gittiklerini ve burda bana yer olmadığını söyleyerek beni işten çıkarttı. "Frekansımız" tutmamış kadınla öyle söyledi. 2 ay önce geldi bu kadın müdür olarak. Beni sevmediği apaçık belliydi davranışlarından. Ama hamile halimle çıkaracaklarını düşünmemiştim. Zaten doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyordum. Dava açacağımı söyledim, keşke tamam diyip çıksaydım da öyle açsaydım davayı. Sonra da beni mali işler müdürü aradı yarın işinin başında ol yoksa işe mazeretsiz gelmemekten çıkarırım hiçbirşey alamazsın dedi. Şimdi dava açmamam için ellerinden geleni yapacaklar. Ama ben burda daha fazla çalışmak istemiyorum. Ne yapıcam kızlar bana bir yol gösterin
canım acil bi durum olsa hemen gel derdi telaş etme hemen..bildiğim kadarıyla 4.aydan sonra bikaç ay tsh üst sınırı 3,0 olmalı..muhtemelen sınırdasın...korkacak bi durum yok bence sadece dengede tutmak için dahiliyeye yönlendirecektir seni doktorunKIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.BUGUN KAN SONUCLARIM BELLİ OLDU TSH 2,99 CIKTI.
aile hekimim aradı maşallah herşey yolunda normal değerlerin dedi.ardından özel hastanedeki doktoruma mail attım sonucumu o aradı. tsh değerin yuksek dahiliyeye yönlendirme gerekiyo seni dedi. cts gunu randevum.kafam çok karıştı. özellikle sordum öenmli bişeyse hemen geleyim diye. yok cts yi bekle sorun olmaz dedi...çok karışık kafam çookkkk...
canım acil bi durum olsa hemen gel derdi telaş etme hemen..bildiğim kadarıyla 4.aydan sonra bikaç ay tsh üst sınırı 3,0 olmalı..muhtemelen sınırdasın...korkacak bi durum yok bence sadece dengede tutmak için dahiliyeye yönlendirecektir seni doktorun
yok yok korkma en fazla ilaçla dengelerler 3'ün üstüne çıkmasın diye..benim bi arkadaş gebelik boyunca kullanmıştı..hiç bi sıkıntı olmamıştı..kalbini ferah tutcanım inşallah öyledir biri farklı diğeri farklı konusunca bnm de kafam karıstı işte
Taç şeklinde yaptığın taşları nerden aldın canım?,ellerine sağlık çok güzel olmuş.Bayanlar internette bir sürü örneklerini görmüşsünüzdür ben 50 Kuruş Keçe 5 lira yapışkan 10 lira zıbın la hallettim bşr iki kurdele alıcam süslücem tamam dır :)))) daha bitmedi şuan ki hali
yok yok korkma en fazla ilaçla dengelerler 3'ün üstüne çıkmasın diye..benim bi arkadaş gebelik boyunca kullanmıştı..hiç bi sıkıntı olmamıştı..kalbini ferah tut
Tamam bunuda deneyim ozaman onlar mevcut saol canimmhımm.bal ve karaçörekotuda faydalı..çörekotunu öğüt balla karıştırıp bi tatlı kaşığı kadar yutabilirsin
inş canım.rica ederim..inşallah öyledir canım.. cok teşekkür ederim...:)
şifa olsunTamam bunuda deneyim ozaman onlar mevcut saol canimm
Neyi kullanmayın dedi canım?Kizlar Allah korusun ama biseyden bahsetmek istedim burda doktorum soyledi bana. Ilk uc ay sudden infant death syndrome diye bisey var ani bebek olumu diye ve yastik da istatistiki verilere gore buna sebep olabiliyormus. Ilk uc ay kesinlikle kullanmayin dedi doktor, abd'de kural bu en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?