2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bugün dr a gittm bebism 20+6 olmuş)) boyu 24 cm.kilosu 550 gr.nasil sizce.bana iyi gibi geldi.dr organlara da bkti kalbini gordm benim içimdeki bebegin içindeki kalp)) mucize ya Allahim nelere kadirsin
ooo maş. süper tombişmi olcak ne :) benim kız geçen hafta 379 gr dı maş seninki baya iyi :)

Aynisi bana da olmustu 12. Haftada kiza benziyo dedi.16 da gittim biraz bakti %100 kiz dedi sonra olcumlerini yapti falan ve ya erkege de benziyo dedi.kizlarda yarik olur bebekte cikinti var ama cok kucuk dedi.kizlarin klitoris cikintisi da buyuk olabiliyo bu haftada dedi.muallakta kalmiatik.17.hafta tekrar cagirdi erkekmis. Oglum olacak insallah

Kizlar amalgam dolgusu olan varmi ??? Benim iki tane var icinde civa varmis bunlarin bilseydim hamilelikten once cikartirdim ...

Ben de gecen hafta doktordaydim o cikintiyi bana da söyledi o kadar cikinti kizlarda da olur dedi bacakları çok acik olmadigi için net bi şey soyleyemiyor benim de kafama takilmiyor değil ama çok dusunmemeye calisiyorum

ooo maş. süper tombişmi olcak ne :) benim kız geçen hafta 379 gr dı maş seninki baya iyi :)
sanki banada öyle geldi 10 gün önce 350 grdi.bu on günde ben 2 kilo ,bebek 200 gr almisz.fnku bulantm azaldi bitti nerdeysee

cvbın için tşk ederim. Allah bağışlasın inşallah. ben de mustela ya başladım her banyodan sonra kullanıyorum bi de kayısı çekirdeği yağı aldım arada onu da kullanıyorum.umarım bende de çatlak oluşmaz

Kizlar bugün dr a gittm bebism 20+6 olmuş)) boyu 24 cm.kilosu 550 gr.nasil sizce.bana iyi gibi geldi.dr organlara da bkti kalbini gordm benim içimdeki bebegin içindeki kalp)) mucize ya Allahim nelere kadirsin
Canım maaşallahhh bebişine bebekler 25. Haftayı doldurduğunda yani 6 aylık olduğunda 1kilo olmaları gerekir. Senin bebiş daha kilolu olur ozaman kesin maaşallahhh . Kızım var da tecrübelerimden biliyorum. Sen kaç Kilo aldın çok merak ettim de bu aralar kilolara taktım ben de ondan soruyorum da

Ben cuma günü 3te doktor randevum var çok özledim oğlumu tam 5 haftadır görmedim oğlumu. Çok hareketli bir bebişim var sürekli sert tekmeliyor oyüzden içim rahat kalbi atıyor canlı yaşıyor diyorum içimden. Umarım hissetmeyen arkadaşlar biranönce hissederler bebişlerini

Canim civa buharlasirmis cigneme fırçalama esnasinda google da okudum canım sikildi ya sende varmi
Amalgam dolgu hamilelikten önce yapıldığı için sıkıntı olmuyor canım. Hamileliğin sırasında yapılsaydı yapılırken tükürüğüne bulaşm ihtimali olabilirdi. Ama şimdi sert olduğu için sakıncası yok...

Gercektenmi canim ya sinir stres oldum yaasen nereden biliyorsun bunu

Bende 1 aydan beridir görmedim onu .hem ozledim hemde merak ediyorum yavrumu neden se aglamakliyim bugun

Gercektenmi canim ya sinir stres oldum yaasen nereden biliyorsun bunu
Canım ben 3 senedir dişçide çalışıyorum hekim asistanıyım. Röntgenler dolgular gebelikte diş tedavisi. yetecek kadar bilgim var. merak etme hiç bişi olmaz :)

aynı şeyleri hissediyoruz :) o kadar çok üzücü haber aldık ki burada, insan ister istemez tedirgin oluyor... her tekmesinde şükrediyorum Allah a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…