Tesekur ederim b
Masallah gozler ceylan gibi canim saol rahatladim yinede
cnm ins zayif olmz.benm zaten sezeryan olck ya oyuzden nasil dogururm korkum yokCanım maaşallahhh bebişinebebekler 25. Haftayı doldurduğunda yani 6 aylık olduğunda 1kilo olmaları gerekir. Senin bebiş daha kilolu olur ozaman kesin maaşallahhh . Kızım var da tecrübelerimden biliyorum. Sen kaç Kilo aldın çok merak ettim de bu aralar kilolara taktım ben de ondan soruyorum da
Cnm benim 4.5 cm.ama sana bisey soyliym belki rahatlarsn.ben 11 haftalıkken yoğun kanama ve dusk riski nedeniyle hast yattm.o zaman ultrason dr u bakti.rahim agzima 2.7 cm dedi.ben tutustm tabi.dr bakti kafin dgmcu 4.8 cikti.yani bnce ayrintili USG yapan dr kadin dgmcu olmadgi için bu konuda tam doğru ölçüm yapmiyo bnce.bu bnm dusncem.3.8 de kisa degil.korkma.3 un ustu iyi demişti dr umkızlar merhaba sizlere bişey sorucam rahim boyu uzunluğunuz ne kadar benıim ayrıntılıda 2,75 mm cıktı sonra kendi doktorum alttan ölçtü 3,82 mm cıktı tekmeleri alttan cok hissedyorum birde ara ara rahim agrılarım oluyo bu yüzden progestan verdi ve dikkat et yinede sen dedi sizin kaç mm çok korkuyorum erkn doğum olursa diye...
Sen 2 kiloya kilomu diyorsun yanicnm ins zayif olmz.benm zaten sezeryan olck ya oyuzden nasil dogururm korkum yok)) oyuzden 3.5 olsn istyrm enaz.ben 2 kilo aldm toplam ve bu iki kiloyu 10 gun icinde almisim ) bundan snra karbonhidrat i azalticm cok almk istemym.ben de ne cok istyrm.ben almayim bebek alsinn )) cok mu sey istyrm ... Sen kac kilo aldn
Sen 2 kiloya kilomu diyorsun yanitatlım ne 2 kiloyla dikkat edeyim Kilo almayayım mı diyorsun Ayyy çok sinirlendim şimdi sana aaaa aaaa aaaa ben 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 63 Kilo oldum 5 Kilo aldım yaaaaaa ben ağlamayayım da kimler ağlasın ya 2 kiloya Kilo aldım diyo ya ühü ühüüüüüüüüüüü ya ben ne yapayım daha 20 hafta var önümde inşallah 70 Kilo ile doğumumu bitiririm hayırlısıyla. Canım bebiş Kilo alır merak Son ay varya en çok kiloyu ozaman alacak şekerim sıkma canını. Ben yazın 3aylıj diyetle 11kilo verdim 58 oldum birde hamile kaldım şimdi geldi yine kilolar. Şaka bir yana bebişler sağlıklı olsunlar ben gene diyet yaparım heheeeee [/ QUOTE] Yok cnm cok demyrmmm sadece 10 gune birden alinca korktm.yoksa tabiki de alcz.ama ben en fazla 10 ile tamamlmk istyrm.daha azda olabilir arkdsm 6 kilo aldi bebis 3.350 dogduuu.saglikli ve bilincli kilo almk istyrm .cnm senin kizin kac kg dogmustu.tuyolarin varsaaa alayimmm
cnm kizin kac kg dogdu.tuyolarin varsa bebisi tombis yapmk icin alayimSen 2 kiloya kilomu diyorsun yanitatlım ne 2 kiloyla dikkat edeyim Kilo almayayım mı diyorsun Ayyy çok sinirlendim şimdi sana aaaa aaaa aaaa ben 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 63 Kilo oldum 5 Kilo aldım yaaaaaa ben ağlamayayım da kimler ağlasın ya 2 kiloya Kilo aldım diyo ya ühü ühüüüüüüüüüüü ya ben ne yapayım daha 20 hafta var önümde inşallah 70 Kilo ile doğumumu bitiririm hayırlısıyla. Canım bebiş Kilo alır merak Son ay varya en çok kiloyu ozaman alacak şekerim sıkma canını. Ben yazın 3aylıj diyetle 11kilo verdim 58 oldum birde hamile kaldım şimdi geldi yine kilolar. Şaka bir yana bebişler sağlıklı olsunlar ben gene diyet yaparım heheeeee
Canım benim kızım 3580 Kilo 52cm doğdu. Ben herşeyden çok çeşit yedim. Özellikle yoğurt ve süt çok içtim. Bebişler 25. Haftadan sonra çok hızlıca büyüyorlar. Heleki Son haftalar çok hızlı. Son haftalarda doktorum muhallebi ye yat gece uyandığında 1 muz ye 1 bardak süt iç soluna yat demişti maaşallahhh çok sağlıklıydı kızım 2 sene emzirdim kızımı. Yemek yedikten sonra soluna yat hemen yediklerin kandan geçiyorya bebişe Sol taraftan daha rahat ve çabuk besleniyor bebişler bilgin olsun.cnm kizin kac kg dogdu.tuyolarin varsa bebisi tombis yapmk icin alayim)) ben 2 kg cok demiyrm da cnm 10 gune cok diyorm yani hizli bi alim oldu korktmmm
Niekii ben daha kotu yorum gormedim herkes onerdiDostum bendeki kara listede yan yatis yastigi da var maalesef....
sagol canım insan bi anda telaş yapıyor şimdiye kadar gebeliğimle ilgili bi sorun yasamadım o yuzden şimdi böyle olaylar oldu biraz moralim bozuldu..Cnm benim 4.5 cm.ama sana bisey soyliym belki rahatlarsn.ben 11 haftalıkken yoğun kanama ve dusk riski nedeniyle hast yattm.o zaman ultrason dr u bakti.rahim agzima 2.7 cm dedi.ben tutustm tabi.dr bakti kafin dgmcu 4.8 cikti.yani bnce ayrintili USG yapan dr kadin dgmcu olmadgi için bu konuda tam doğru ölçüm yapmiyo bnce.bu bnm dusncem.3.8 de kisa degil.korkma.3 un ustu iyi demişti dr um
oy oy maşallah kuzucuna .inşbenimkide ooyle doğar.tmm cnm bnde öyleCanım benim kızım 3580 Kilo 52cm doğdu. Ben herşeyden çok çeşit yedim. Özellikle yoğurt ve süt çok içtim. Bebişler 25. Haftadan sonra çok hızlıca büyüyorlar. Heleki Son haftalar çok hızlı. Son haftalarda doktorum muhallebi ye yat gece uyandığında 1 muz ye 1 bardak süt iç soluna yat demişti maaşallahhh çok sağlıklıydı kızım 2 sene emzirdim kızımı. Yemek yedikten sonra soluna yat hemen yediklerin kandan geçiyorya bebişe Sol taraftan daha rahat ve çabuk besleniyor bebişler bilgin olsun.
bisey olmaz cnm Allahin izniyle.iyi düşün herzamn.ve gercktnde dinlenmeyi ihmal etme.herşey kafada bitiyor.ben psikolojinin her konuda özellikle saglikla ilgili.çok etkili oldgna inanyrm ki kanitlanms bisey.o yüzden moraller hep tavan olsun:))sagol canım insan bi anda telaş yapıyor şimdiye kadar gebeliğimle ilgili bi sorun yasamadım o yuzden şimdi böyle olaylar oldu biraz moralim bozuldu..
Bendekiamalgamdegil cnm ama bak gercekten civa var civa var bugun magnezyumun bi bilesenine baktim onda a civa var ama civa ozelligi tasimiyo artik, disi deki de coktan sana zarar vermisti bebege gelene kadar, inan bana bisey olmaz.... Stres yapip bebisi uzme...Canim civa buharlasirmis cigneme fırçalama esnasinda google da okudum canım sikildi ya sende varmi
Amerikan pediatri derneginin yalancisiyim canim.. Burda cok yumusak olmayan bi yatak uzerine yatacak bebek ve baska hic bisey olmayacak..Niekii ben daha kotu yorum gormedim herkes onerdi
Tşk ederim canimHadi hayırlısı olsun canım benim
Aynisi bana da olmustu 12. Haftada kiza benziyo dedi.16 da gittim biraz bakti %100 kiz dedi sonra olcumlerini yapti falan ve ya erkege de benziyo dedi.kizlarda yarik olur bebekte cikinti var ama cok kucuk dedi.kizlarin klitoris cikintisi da buyuk olabiliyo bu haftada dedi.muallakta kalmiatik.17.hafta tekrar cagirdi erkekmis. Oglum olacak insallah
aynen öyle cnm çeşit çok bende kızımda hacişakir sabun tozu kullanmıştım, şimdi oğluma dalinin sıvı deterjanını aldım ve yumuşatıcısını..oğlumda hacışakirin bebekler için sabun tozu vardı onu kullanmıştım ama şimdi çok çeşit marka çıkmış bebekler için.
bende çok özledim bebişimi, c.tesi detaylı ugs var sabırsızlıkla bekliyorum cnm bu arada evet haklısın hissedince çok rahatlıyor insan.. yarın sende detaylıya mı giriyorsun yoksa normal kontrol müBen cuma günü 3te doktor randevum var çok özledim oğlumu tam 5 haftadır görmedim oğlumu. Çok hareketli bir bebişim var sürekli sert tekmeliyor oyüzden içim rahat kalbi atıyor canlı yaşıyor diyorum içimden. Umarım hissetmeyen arkadaşlar biranönce hissederler bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?