Kandilimiz mübarek olsun.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız da kutlu olsun bacılar.
İştah patlaması yaşıyorum ya
Spor da olmasa hayatımda yemin ediyorum 10 kilo almıştım şimdiye kadar.
Sizde durumlar nasıl?
Kandilimiz mübarek olsun.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız da kutlu olsun bacılar.
İştah patlaması yaşıyorum ya
Spor da olmasa hayatımda yemin ediyorum 10 kilo almıştım şimdiye kadar.
Sizde durumlar nasıl?
Benim 4 günde anca gecmişti canım. Öyle oluyormuş.Kızlar bu twtenoz aşısı çok köyü ya dün vuruldum hala ağryo
Arkadaşlar Detaylı dan çıktım çok şükür herşey yolunda 340 gr 22 cm olmuş güzel kızım
Evet malesef bende dün yaptırdım gece çok ağrım oldu. Bide bacagim uyustu asidan mi bilmiyorum. İnşallah bugün agrilarimiz hafiflerKızlar bu twtenoz aşısı çok köyü ya dün vuruldum hala ağryo
inşallah canım akşam kolumn ustune yatamadım :SEvet malesef bende dün yaptırdım gece çok ağrım oldu. Bide bacagim uyustu asidan mi bilmiyorum. İnşallah bugün agrilarimiz hafifler
aynenBenim 4 günde anca gecmişti canım. Öyle oluyormuş.
ayy maşallah bebişine.. nasıldı ugs bol bol baktınmı minnakına netmiydi herşey.. çok merak ediyorum son 2 gün bende c.tesi gireceğim..Arkadaşlar Detaylı dan çıktım çok şükür herşey yolunda 340 gr 22 cm olmuş güzel kızım
Hayır canım ben normal kontrole gidicem 23 haftalık olduğumda detaylı ultrasona giricem ben kızımdada 23 haftalıkken detaylı ultrasona girmiştim ve aynı yere gidicem Şişli'de özel bir klinik 4 boyutlu tam teşekküllü ultrason ben 2li tarama testimide orda yaptırdım tam 45dk tek tek organların işleyişine bakacak tek tek organların 4 boyutlu resimlerini ve haftalarına göre durumunu kan alınacak benden 2 tüp araştırılacak ve vesikalık 2 fotoğraf ve CD verecekler ve bu bütün işleme 3000tl vericem 4 sene önce 220tl vermiştim. Ayy çok uzun oldu.bende çok özledim bebişimi, c.tesi detaylı ugs var sabırsızlıkla bekliyorum cnm bu arada evet haklısın hissedince çok rahatlıyor insan.. yarın sende detaylıya mı giriyorsun yoksa normal kontrol mü
3000 tl mi cnm çok değilmi o fiyattan daha ucuza doğum yapacağım ben cnm yaa aynı işlemler cd foto falan hepsi balat ayvansaray özel hastanesinde gireceğim 225 tl.. acaba sen 300 tl mi yazacaktınHayır canım ben normal kontrole gidicem 23 haftalık olduğumda detaylı ultrasona giricem ben kızımdada 23 haftalıkken detaylı ultrasona girmiştim ve aynı yere gidicem Şişli'de özel bir klinik 4 boyutlu tam teşekküllü ultrason ben 2li tarama testimide orda yaptırdım tam 45dk tek tek organların işleyişine bakacak tek tek organların 4 boyutlu resimlerini ve haftalarına göre durumunu kan alınacak benden 2 tüp araştırılacak ve vesikalık 2 fotoğraf ve CD verecekler ve bu bütün işleme 3000tl vericem 4 sene önce 220tl vermiştim. Ayy çok uzun oldu.
Ay yok canım 300 TL yazacaktım yanlış ol3000 tl mi cnm çok değilmi o fiyattan daha ucuza doğum yapacağım ben cnm yaa aynı işlemler cd foto falan hepsi balat ayvansaray özel hastanesinde gireceğim 225 tl.. acaba sen 300 tl mi yazacaktın
özeller pahalı oluyor cnm ben 12 yıl önce kızımı normal doğumla 500 tlye doğum yaptım şimdi yine normal olacak inşallah 2750 tl anlaştık.. gerçi aksi bir durum olurda sezeryan olursam oda 2750 tl sadece isteğe bağlı sezeryan ek ücret gittiğim hastanede..Ay yok canım 300 TL yazacaktım yanlış ol3000tl olurmu hiç. Bence normal bir fiyat benim eşim pimpirikli asla devlet Hastanesinde 4 boyutlu yaptırmak ve bedava bile olsa devlet hastanesinde doğum yapmama izin vermez. Ben 2012 yılının mart ayında 1400 TL Ye sezeryanle doğum yaptım benim özel doktorum anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırtıyor sadece 1000 TL özel bahçelievler yaşam Hastanesine ödeme yaptık 400 TL de kendi doktoruma verdim ve Doğum paramı aldım sonradan.
ozellerde kuvöz sikintsi olmuyomuu.sonuçta dogum snrasi ihtyc olabiliyor.cnm masal lahh 12 yasında kizin varms.çok genç gornysn.bide baya ara vermssn memnunmusn yas farkinin fazla olmasndan iki kardes arasi ??özeller pahalı oluyor cnm ben 12 yıl önce kızımı normal doğumla 500 tlye doğum yaptım şimdi yine normal olacak inşallah 2750 tl anlaştık.. gerçi aksi bir durum olurda sezeryan olursam oda 2750 tl sadece isteğe bağlı sezeryan ek ücret gittiğim hastanede..
cnm ikinciyi hiiiç istemiyordum o yüzden düşünmedim hiç ama sonradan bazı tedaviler geçirdim dr doğum önerdi eşimin ve kızımın da baskıları artınca 2. bebek kararı aldım.. sanırım abla kardeş değilde küçük anne olacak kızım kardeşine düşünsene kızım 24 yaşındayken oğlum 12 yaşında olacakozellerde kuvöz sikintsi olmuyomuu.sonuçta dogum snrasi ihtyc olabiliyor.cnm masal lahh 12 yasında kizin varms.çok genç gornysn.bide baya ara vermssn memnunmusn yas farkinin fazla olmasndan iki kardes arasi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?