2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayy maşallah bebişine.. nasıldı ugs bol bol baktınmı minnakına netmiydi herşey.. çok merak ediyorum son 2 gün bende c.tesi gireceğim..
Biz pek bişey anlamadık ilk 30 dk elini kolunu bacağını kafasını yakınlaştırıp bakıyo en son yüzünü gösterdi ondada meleğim eliyle kapatmıştı çok net göremedim olsun sağlıklı olsunda doğunca görürüm Sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Canım bu işlemler için 3000 ₺ çok fazla değil mi?
Tatlım ben yazarken yanlışlıkla 3000 yazdım şekerim 300 TL yazacaktım yanlış yazdım Ayyy okadar olurmu hiç ben bu doğumuma bile 2000 vericem yani okadar zengin değilim zaten

Merhaba, doktor tetanoz aşısı için ölçmüştü 5,4 gibi birşey dedi, aşı olabilirmişim.

Eşşek göz olmasın o tesekkür ederim. Emin olabilirsin canım..
Yok yok cok alimlisin cnm masallah
Canım yanlız değilsin benim de ağzımda bir suru dolgu var hamilelikte zararlı olsa dolgu kimsye yapmazlar boyle herseye kafamizi takarsak bitmez bu hamilelikler
Haklisin cnm
Rahatladim ama teseekur ederim....HEPINIZIN REGAIP KANDILI KUTLU OLSUN GUZEL ANNELER

Kizlar bebeginize oda mi yapcksnz yoksa sadece beşik mi alcksnz.fikirlernzi beklyrm .özellikle tecrübeli anneler

Kizlar bebeginize oda mi yapcksnz yoksa sadece beşik mi alcksnz.fikirlernzi beklyrm .özellikle tecrübeli anneler
Sadece beşik öneriyorum canım.benim bir kızım var,ikinciye hamileyim.oda yapsan da çocuk ilk yıl senin odanda yatıyor.ikinci doğunca kızım iki yaşında olacak ve kızıma çocuk odası alıp beşiği bebeğe devredeceğiz.bebek odası alsaydım bir de çocuk odası alacaktım.şimdi ikinci de kız olunca ilerde kız kıza odalarında yatarlar diye planlıyorum.bebek odası yerine bir iki yıl sonra çocuk odası alınmasını daha mantıklı buluyorum

aslında orasi öyle de .gönlüm de al diyo) ilk bebek oluncaa

Ben de hevesleniyordum,duygularını anlayabiliyorum ama şimdi iyiki almamışım diyorum.şimdiki hevesim çocuk odası ben bir çok şeye heves edip almıştım ama inan çoğu hiç kullanılmadan öylece kalıyor.

Ama şöyle de bişey var,büyüyebilen beşikler var oda takımı şeklinde,onu alır 7-8 yaşına kadar kullanırız diyorsan tabiki de al,beşik yatak oluyor sonradan.dolaplar vs fazla bebeksi değil daha sade vs

Ama şöyle de bişey var,büyüyebilen beşikler var oda takımı şeklinde,onu alır 7-8 yaşına kadar kullanırız diyorsan tabiki de al,beşik yatak oluyor sonradan.dolaplar vs fazla bebeksi değil daha sade vs
anldm cnm.sanrm haklisin.peki park yatak nasil

Oncelikle gecmis olaun canim. Bende de 4 gun kadar agri oldu. Hemsire toplamda 5 doz uygulanacagini soylesi bana. Sayi sanki biraz fazla gibi geldi.
Snada geçmş olsun canm doktor bana dozunu söylemedi ama çok fena yaktı halada agryo bitane dha aşımız war 4hafta snra sanırım inş bukadar yakmaz o xs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…