Ben 3 sene önce sezeryanle doğuma 1400 TL ödedim ve bütün bebişin 10 günlük bütün testler ve bebek bakım masrafları dahil kızımın bebek doktoru muayenesi de içindeydi yani. Şimdi oğlumun doğumuna kısmetse yine sezeryanle doğum olacak ve 2000 TL ye anlaştık şimdiden. Doktorum 5 yıllık doktorum. Bize indirimli tabiki normalde 2500 TL imiş.özeller pahalı oluyor cnm ben 12 yıl önce kızımı normal doğumla 500 tlye doğum yaptım şimdi yine normal olacak inşallah 2750 tl anlaştık.. gerçi aksi bir durum olurda sezeryan olursam oda 2750 tl sadece isteğe bağlı sezeryan ek ücret gittiğim hastanede..
himm anldm cnm.bnde bazen ikinciyi istemiyor gibi oluyrm ama bazende bebegime hakszlk olurmu diye dsnyrm.bilyrm erkn ama acaba aralari kacyas olmali diye dsnym zaten iki dusnrm en fazlacnm ikinciyi hiiiç istemiyordum o yüzden düşünmedim hiç ama sonradan bazı tedaviler geçirdim dr doğum önerdi eşimin ve kızımın da baskıları artınca 2. bebek kararı aldım.. sanırım abla kardeş değilde küçük anne olacak kızım kardeşine düşünsene kızım 24 yaşındayken oğlum 12 yaşında olacakBu arada Allah korusun bir aksilik olursa 3 tane küves var gittiğim hastanede yeni doğan ünitesi mevcut cnm..
ben pahalı yaptığımın farkındayım ama dr bnm için çok önemli ne yazıkki onun olduğu hastanede o fiyat bu sgk fiyatı birde düşün yani.. ben de 13 yıldır aynı dr gidiyorum bazı tedaviler ameliyatlar falanda oldum o yüzden başka dr gitmeye gözüm yemedi ne çektim bee şu rahimdenBen 3 sene önce sezeryanle doğuma 1400 TL ödedim ve bütün bebişin 10 günlük bütün testler ve bebek bakım masrafları dahil kızımın bebek doktoru muayenesi de içindeydi yani. Şimdi oğlumun doğumuna kısmetse yine sezeryanle doğum olacak ve 2000 TL ye anlaştık şimdiden. Doktorum 5 yıllık doktorum. Bize indirimli tabiki normalde 2500 TL imiş.
ya cnm şimdiden kendini şartlamışsın yoğun bakım ünitesine iyi düşün iyi olsun tatlım yaa allah korusun bir aksilik olsa sevk ederler zaten.. bu arada eğer 2. bebek düşünüyorsan çok ara verme derim benim ilk gebeliğim sanki vücut genç kız gibi oldu şimdi herşey silbaştan.. 2 yada 4 yaş yeterli bence çok uzatma derimhimm anldm cnm.bnde bazen ikinciyi istemiyor gibi oluyrm ama bazende bebegime hakszlk olurmu diye dsnyrm.bilyrm erkn ama acaba aralari kacyas olmali diye dsnym zaten iki dusnrm en fazlao yuzden sordm.bende ozelde istyrdm ama burdaki ozellerde yogn bakm unitesi yok diye devlwtte yapcm mecbur
HHim ay öylede çok zor olmazmi.iki küçük cocuk.Aman bu doğsundaya cnm şimdiden kendini şartlamışsın yoğun bakım ünitesine iyi düşün iyi olsun tatlım yaa allah korusun bir aksilik olsa sevk ederler zaten.. bu arada eğer 2. bebek düşünüyorsan çok ara verme derim benim ilk gebeliğim sanki vücut genç kız gibi oldu şimdi herşey silbaştan.. 2 yada 4 yaş yeterli bence çok uzatma derim
Canım bu işlemler için 3000 ₺ çok fazla değil mi?Hayır canım ben normal kontrole gidicem 23 haftalık olduğumda detaylı ultrasona giricem ben kızımdada 23 haftalıkken detaylı ultrasona girmiştim ve aynı yere gidicem Şişli'de özel bir klinik 4 boyutlu tam teşekküllü ultrason ben 2li tarama testimide orda yaptırdım tam 45dk tek tek organların işleyişine bakacak tek tek organların 4 boyutlu resimlerini ve haftalarına göre durumunu kan alınacak benden 2 tüp araştırılacak ve vesikalık 2 fotoğraf ve CD verecekler ve bu bütün işleme 3000tl vericem 4 sene önce 220tl vermiştim. Ayy çok uzun oldu.
seninde kandilin mübarek olğsun cn çok şirin olmuş şekerinKızlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun... Allah bu güzel günde yaptığımız bütün duaları kabul etsin inş... Evlatlarımızı da kucağımıza almayı nasip etsin inş.. Bugünün tatil olması nedeniyle, evde yatarken bi düşündüğüm bebek şekerini elimdeki keçelerle deneyim , dedim. Bi bakın bakalım nasıl olmuşEki Görüntüle 1505739
canim benim oğlum 12 yaşında kızım 3 yaşında hiç anlasamiyorlar kesinlikle çocukların arasının çok açık olmasını yaşayan biri olarak asla önermiyorum çok yıpratiyor lar beni 3, bebeğim tamamiyle süpriz bir bebek planlanm is bir bebek değildi ama Rabbim kolaylik verir insMÖ HHim ay öylede çok zor olmazmi.iki küçük cocuk.Aman bu doğsunda)) simdiden neler dsnym.yok cnm sartlamdm kendimi yogn bakima.ama her ihtimali de dsnmk istyrm
evt bncede cnm yas farkinin çok olmasi iyi olmaz.neyse kizinla dogack bebisinin yas farki iyi olck.birlikte oynarlarcanim benim oğlum 12 yaşında kızım 3 yaşında hiç anlasamiyorlar kesinlikle çocukların arasının çok açık olmasını yaşayan biri olarak asla önermiyorum çok yıpratiyor lar beni 3, bebeğim tamamiyle süpriz bir bebek planlanm is bir bebek değildi ama Rabbim kolaylik verir ins
canim benim oğlum 12 yaşında kızım 3 yaşında hiç anlasamiyorlar kesinlikle çocukların arasının çok açık olmasını yaşayan biri olarak asla önermiyorum çok yıpratiyor lar beni 3, bebeğim tamamiyle süpriz bir bebek planlanm is bir bebek değildi ama Rabbim kolaylik verir ins
Sen 2 kiloya kilomu diyorsun yanitatlım ne 2 kiloyla dikkat edeyim Kilo almayayım mı diyorsun Ayyy çok sinirlendim şimdi sana aaaa aaaa aaaa ben 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 63 Kilo oldum 5 Kilo aldım yaaaaaa ben ağlamayayım da kimler ağlasın ya 2 kiloya Kilo aldım diyo ya ühü ühüüüüüüüüüüü ya ben ne yapayım daha 20 hafta var önümde inşallah 70 Kilo ile doğumumu bitiririm hayırlısıyla. Canım bebiş Kilo alır merak Son ay varya en çok kiloyu ozaman alacak şekerim sıkma canını. Ben yazın 3aylıj diyetle 11kilo verdim 58 oldum birde hamile kaldım şimdi geldi yine kilolar. Şaka bir yana bebişler sağlıklı olsunlar ben gene diyet yaparım heheeeee
resmi varsa atsana cnm bakalım..Kızlar kanz mobilya nasıl bebek odasi için.kampanyada bi oda buldm fiyatida iyi.bilgnz varsa paylasrmsnz
insallah dediğin gibi olur canim yoksa naparim :)evt bncede cnm yas farkinin çok olmasi iyi olmaz.neyse kizinla dogack bebisinin yas farki iyi olck.birlikte oynarlar
Masallah canim ya:))) cokmu hamur isleri yiyorsun?naptin detaylida hersey iyidir insallaho da birşey mi yaaaaaa :)))))) ben 65 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum :))))))))))) ne 2 si ne 5 i :))))))(
Oncelikle gecmis olaun canim. Bende de 4 gun kadar agri oldu. Hemsire toplamda 5 doz uygulanacagini soylesi bana. Sayi sanki biraz fazla gibi geldi.aynençok ağrıdı aşı yaparken bıle çok acıdı Allah hamılelere kolaylıuk versın
Teşekkür ederim :)Canım Doktorum dün baktı rahim ağrısını sordum çok yordu isen kendini ondan hem de genişliyor dedi. Bu aralar çok yordum kendimi ondanmis yani. Idrar tahlili de istemişti şükür temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?