2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben 3 sene önce sezeryanle doğuma 1400 TL ödedim ve bütün bebişin 10 günlük bütün testler ve bebek bakım masrafları dahil kızımın bebek doktoru muayenesi de içindeydi yani. Şimdi oğlumun doğumuna kısmetse yine sezeryanle doğum olacak ve 2000 TL ye anlaştık şimdiden. Doktorum 5 yıllık doktorum. Bize indirimli tabiki normalde 2500 TL imiş.

himm anldm cnm.bnde bazen ikinciyi istemiyor gibi oluyrm ama bazende bebegime hakszlk olurmu diye dsnyrm.bilyrm erkn ama acaba aralari kacyas olmali diye dsnym zaten iki dusnrm en fazla o yuzden sordm.bende ozelde istyrdm ama burdaki ozellerde yogn bakm unitesi yok diye devlwtte yapcm mecbur

ben pahalı yaptığımın farkındayım ama dr bnm için çok önemli ne yazıkki onun olduğu hastanede o fiyat bu sgk fiyatı birde düşün yani.. ben de 13 yıldır aynı dr gidiyorum bazı tedaviler ameliyatlar falanda oldum o yüzden başka dr gitmeye gözüm yemedi ne çektim bee şu rahimden

ya cnm şimdiden kendini şartlamışsın yoğun bakım ünitesine iyi düşün iyi olsun tatlım yaa allah korusun bir aksilik olsa sevk ederler zaten.. bu arada eğer 2. bebek düşünüyorsan çok ara verme derim benim ilk gebeliğim sanki vücut genç kız gibi oldu şimdi herşey silbaştan.. 2 yada 4 yaş yeterli bence çok uzatma derim

HHim ay öylede çok zor olmazmi.iki küçük cocuk.Aman bu doğsunda)) simdiden neler dsnym.yok cnm sartlamdm kendimi yogn bakima.ama her ihtimali de dsnmk istyrm

Canım bu işlemler için 3000 ₺ çok fazla değil mi?

Kızlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun... Allah bu güzel günde yaptığımız bütün duaları kabul etsin inş... Evlatlarımızı da kucağımıza almayı nasip etsin inş.. Bugünün tatil olması nedeniyle, evde yatarken bi düşündüğüm bebek şekerini elimdeki keçelerle deneyim , dedim. Bi bakın bakalım nasıl olmuş

seninde kandilin mübarek olğsun cn çok şirin olmuş şekerin

MÖ HHim ay öylede çok zor olmazmi.iki küçük cocuk.Aman bu doğsunda)) simdiden neler dsnym.yok cnm sartlamdm kendimi yogn bakima.ama her ihtimali de dsnmk istyrm
canim benim oğlum 12 yaşında kızım 3 yaşında hiç anlasamiyorlar kesinlikle çocukların arasının çok açık olmasını yaşayan biri olarak asla önermiyorum çok yıpratiyor lar beni 3, bebeğim tamamiyle süpriz bir bebek planlanm is bir bebek değildi ama Rabbim kolaylik verir ins

evt bncede cnm yas farkinin çok olmasi iyi olmaz.neyse kizinla dogack bebisinin yas farki iyi olck.birlikte oynarlar

Son düzenleme:

Kızlar kanz mobilya nasıl bebek odasi için.kampanyada bi oda buldm fiyatida iyi.bilgnz varsa paylasrmsnz

o da birşey mi yaaaaaa :)))))) ben 65 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum :))))))))))) ne 2 si ne 5 i :))))))(

aynen çok ağrıdı aşı yaparken bıle çok acıdı Allah hamılelere kolaylıuk versın
Oncelikle gecmis olaun canim. Bende de 4 gun kadar agri oldu. Hemsire toplamda 5 doz uygulanacagini soylesi bana. Sayi sanki biraz fazla gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…