2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bebeginize oda mi yapcksnz yoksa sadece beşik mi alcksnz.fikirlernzi beklyrm .özellikle tecrübeli anneler

canım ilk bebeğimiz olacak kısmetse ama oda yapmayı düşünmüyoruz biz.. yatak odasına bir park yatak aldık.. 1.5 2 yaşına kadar onda yatabilir sanirim.. suan kiracıyiz muhtemelen o zamana kadar da ev alabiliriz. aldigimiz an oda yaparım ama kızıma.. eğer kiracıysan sen de bu şekilde yapabilirsin. ama ev kendimizin olsaydı kesin oda yapardım ben ozeniyorum çünkü

anldm cnm.sanrm haklisin.peki park yatak nasil
Canım ben yurtdışındayım ve burda park yatak bulamadığım için ahşap aldım.ama ilk 3-4 ay daha minik sallanan kendiliğinden titreşimli otomatik ve hafif her yere taşınabilen,oturur pozisyona da getirilebilen bir beşik kullandım,çoook çok memnundum.türkiyede olsaydım park yatak alırdım yengem almıştı,memnundu.şimdi kızım ahşap parmaklıklı beşiğinde yatıyor.ilk aldığımı gece yatağımın yanına çekiyordum gündüz salona,hatta çocuğuma tek baktığım için banyo yaparken banyo kapısının önüne park alırsan belki o küçüğe gerek kalmaz.park sanki daha kullanışlı olur.bu da o küçük beşiğimizin aynısı

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 94
cnm evet kiraciyiz.acikcasi evt oda yapmamam lazim.esimde 2 yasina kadar bi beşik alalım onda yatsin sonrada direk cocuk odası alalım diyo.bu beşiği de ikinci cocuk için kullanrz diyo. Ama bnde coook ozenym.bilemyrm cokkararszm.2 yilada ev alms oluruz inş.direk cocuk odasi yapsam daha tarz bisey de alabilirm aslında.

Kizlar bebeginize oda mi yapcksnz yoksa sadece beşik mi alcksnz.fikirlernzi beklyrm .özellikle tecrübeli anneler
Canim ben oda yapmicam besik alicam sadece.odada zaten yatamaz tek.kizimdada sadece besik almistim 3 yasina gelincede odasini ayirdim o zaman aldik oda takimi

Canim ben oda yapmicam besik alicam sadece.odada zaten yatamayeterliizimdada sadece besik almistim 3 yasina gelincede odasini ayirdim o zaman aldik oda takimi
sanrm genel kani bu
.mantikli olanda.ama ben parkyatak sevmym ahşap besik alcm.peki sence sifonyer alym mi.beşiğin cekmeceleri yeterli mi.ayy çok tecrubesizm;(( bide başka neler almali.ana kucagi vs..elzem olanlar neler???

hemen hemen aynı durumdayız canım.. ben ev aldığımızda o odayı mobilyaya göre boyamak odanın büyüklüğüne göre hatta kızımın da beğendiği bir oda almak hayalleriyle şimdiki hevesimi öteledim bir süre daha.. bence mobilya sitelerine ya da mağazalarına girmezsen hevesini bastırabilirsin

sanrm genel kani bu
.mantikli olanda.ama ben parkyatak sevmym ahşap besik alcm.peki sence sifonyer alym mi.beşiğin cekmeceleri yeterli mi.ayy çok tecrubesizm;(( bide başka neler almali.ana kucagi vs..elzem olanlar neler???
Canım benimde içime sinmiyor mobilya besikler daha güzel duruyor benim yatak odamda beyaz hersey beyaz bir mobilyada beşik almak istiyorum ama park beşik daha kullanışlı diyorlar 2 3 yaşına kadar yatabiliyormus bebislerimiz eşimde hiç beğenmiyor park besikleri çok basit diyor napacaz bilmiyorum

evt simdilik kuzucuguma oda yok napalim

sanrm genel kani bu
Canim besigin cekmeceleri yeterli olmayabilir ek sifonyer isteyebilir ama senin dolabinda bos cekmecelerin varsa onuda kullanabilirsin.

cnm ahşap besiktede enaz 2-3 seneye kdr yatabilir.hem asansörlüoluyor ssimdiki beşikler.bnde beyaz dsnym.hem cibinlik vs ile çok sik bi görüntüye sahip olur

Canim besigin cekmeceleri yeterli olmayabilir ek sifonyer isteyebilir ama senin dolabinda bos cekmecelerin varsa onuda kullanabilirsin.
evt ama sifonyer alirsam oda aldgmda o uyumsuz oluck ben kendi dolabmda bi yer ayarlayabilir snrm

Canim kizimda mobilya besik almistim o kadar pisman oldumki o zaman kiraciydim ve basima bela oldu resmen kizim buyuyuncede oda aldik bazada yatti mobilya besik bir kosede durdu nereye koyacami sasirdim :) en sonunda birine verdim kurtuldum :) simdi park yatak alicam bebisime.

oylemi diyosun cnm.gerçi chicco nun güzel oluyor ama bilmymmmm

As canim seninde kandilin mubarek olsun.nerelerdeydin hic gozukmyosun?nasil gidiyor canim bebis nasil?
Iyiyim canım Sağol fazla nete giremedim Allaha Şükür bebis te iyi cumartesi renkli ultrason a gideceğim senin nasıl gidiyor ☺

Evet bide sonrasında düşünmek lazım basit geliyor eşimde hiç sıcak bakmıyor dün é bebeğe gittik hiç ilgilenmedi bile bilmiyorum bakalım nolacak sifonyer de Alacam yanına onuda beyaz almayi düşünüyoruz ilerde oğluma oda yaparsak bizim odada kalabilir şifonyer

sanrm genel kani bu
ben de park yatakla beşik arasında karar veremedim park yatak taşıması biryere giderken götürmesi büyük rahatlık diyolar ama sanki beşikler daha güzel geliyor bana fiyatlarda aşa yukarı aynı senin beğendiğin beşik modeli var mı ?

günaydınlar...
oğluma bebek odasıda almıştık park yatakta.
ahşap beşiği aynı zamanda büyüyebiliyor.beşik olarak 100 cm büyük olarakta 160 cm e kadar kullanılabiliyor.
ama taşınması imkansız.bebek daha çok küçükkende odasını ayıramıyorsunuz.uzun bir müddet,
aynı odada farklı bir yatakta yatması gerekiyor.o yüzden park yatak benim işime çok yaradı.
park yatakla beşiğin boyları hemen hemen aynı.yaklaşık 3 yaşına kadar yatabiliyor.katlanıp taşınabiliyor.istediğiniz yere
koyun.uzun bir süre de kullanılıyor.o yüzden benim için en vazgeçilmez park yatak oldu.
ana kucağını da pek kullanmadım bu arada.

Canim benim ilk bebişim ama fikrim park yatak yönünde kirada oturuyorum oda yapmak istemiyorum çünkü evim yapılıyor inşallah oraya gecince odasını oraya uygun alırım diye düşünüyorum ... Hem de daha kullanışlı olur galiba park yatak

canım senın bu dedıgın resımdekı ew tıpı ana kucagı tıny love.ama bunda uzun surelı yatım ıcın onerılmı o sonucta anakucagı ve zemını ınce.yatak kesınlıkle sart ben bunu gun ıcınde yanımda durması ıcın almayı dusunuyorum.ama uzun surelı kullanım ıcın onermıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…