Park yatağı önerenler var canım ama, ben gittim baktim hoşuma gitmedi açıkcası..Ben de bunun pembe çekmecelisini düşünüyorum. Park Yatak mı bu mu diye baya ikilem de kaldım
cnm ilk iş hayatıma mobilyayla başlamıştım az çok anlıyorum mobilyadan 4 yılımı verdim, demem o ki yapışkanlar sunta olsun mdf olsun iz bırakmaz bırakırsada kokusuz tinerle sil çıkar.. newyojun mobilya boyası çok kaliteli dünya standartlarında valla satıcı gözümün önünde alkolle kuşun birini sildi deneme dolapları var hiç iz kalmadı.. tükenmez kalemle çizdim onu ıslak mendille sildi çıktı bozuk parayla çizdim bastırarak izi çıkmadı bir çizik oluşmadı.. adamlar aldıkları paranın hakkını veriyorlar yani..Evet canım daha önce yazmıştın sanırım üstündeki boya silinince çıkıyor vs diye ama acaba tam olarak çıkıyor mu yani üstünde leke fln kalıyosa hoş görünmez, stickerları çıkarınca da mobilyaya zarar vermemesi önemli. Eğer herhangi bi leke ya da iz kalmıyorsa tabi ben de bebek odası cicili biçili bi takım tercih ederim, araştırmak lazım dediğin gibi
Sağol teyzesi daha güzelleri sizin olsun.. :)çok güzelmiş canım , güle güle yatsın uyusun bebiş .....bende beyaz ahşap almak istiyorum .çok sık duruyor ne marka ne kadara aldın.
gerek yok gibi cnm ya her banyoda yumuşayıp çıkıyor zaten kendiliğindenkızlar burun aspıratoru hakkında bılgı vercek olan varmı?hepsiburadadan bakıyorum ama ınsanların yorumları pek acıklayıcı gelmedı..bu baslıkları degısıomu yedek baslık almalımı sureklı kullanılan bı aygıtmı ?anlayamadım
yaz vakti susuzluk ve dahası tam gelişiminin hızlandığı aylar olduğu için,kızlar size bir sorum var. ramazanda aranızda oruç tutma durumunuz ne olacak. ben istiyorum ama bir arkaaşım hariç kimse tavsiye etmiyor. siz ne dersiniz.
Ya bende ona takılıyorum , günler kısa olsa rahat tutulur da bilmiyorum. Bir de benim bebeğim zaten az kilolu, ayrıca ilaçlarımızda var gün içinde aldığımız nasıl olacak fikrim yokkızlar size bir sorum var. ramazanda aranızda oruç tutma durumunuz ne olacak. ben istiyorum ama bir arkaaşım hariç kimse tavsiye etmiyor. siz ne dersiniz.
cnm ilk iş hayatıma mobilyayla başlamıştım az çok anlıyorum mobilyadan 4 yılımı verdim, demem o ki yapışkanlar sunta olsun mdf olsun iz bırakmaz bırakırsada kokusuz tinerle sil çıkar.. newyojun mobilya boyası çok kaliteli dünya standartlarında valla satıcı gözümün önünde alkolle kuşun birini sildi deneme dolapları var hiç iz kalmadı.. tükenmez kalemle çizdim onu ıslak mendille sildi çıktı bozuk parayla çizdim bastırarak izi çıkmadı bir çizik oluşmadı.. adamlar aldıkları paranın hakkını veriyorlar yani..
benimde tek sıkıntılarımdan biri kilo olayı ya geri kalırsa da toparlayamassam.Ya bende ona takılıyorum , günler kısa olsa rahat tutulur da bilmiyorum. Bir de benim bebeğim zaten az kilolu, ayrıca ilaçlarımızda var gün içinde aldığımız nasıl olacak fikrim yok
Gozun aydin canim.masallah oglusuna.kac gram olmus?günaydın hatunlar,şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim.bebeğim iyi çok şükür.herşeyi normal.kocaman elleri olan bir oğlum olacak sanırım :)
ne demek cnm naptım ki.. sen markları bana sorben çok anlamam mobilyadan, benim mesleğimle çok farklı sektörler ama newjoy un bu kadar kaliteli olduğunu bilmiyordum, daha alıcı gözle bakıcam modellerine canım çok sağol
hadii gözün aydın cnm.. neden erken alacakmış şimdiden belirlemiş herşeyi..Kizlar doktor 38+2 alicakmis sezeryana beni 39.haftada yani :) 16 haftam kalmis oluyor :)))
Senin bahsettiğin beişk türkiyede 499 tl canım. Aşğaıda diğer paylaştığım ise 239 tl ikea . İlerde odasını yapmak isteyenler için geçici beşikler.Sağol teyzesi daha güzelleri sizin olsun.. :)
İkea'dan aldım canım. Tr de fiyatı kaç bilmiyorum ama 150 € burdaki fiyatı. Hem hesaplı, hem de uygun oldu bizim için. Beyaz ahşap dolap aldık bir de, aynı rengi yoktu. Uyumlu oldu şimdilik, ilerde büyüdüğünde kendisi karar verir napacağına :) Dolap kullanışlı baya.
bende merak ettim canım neden sezeryan ve neden erken alınacak?Kizlar doktor 38+2 alicakmis sezeryana beni 39.haftada yani :) 16 haftam kalmis oluyor :)))
gözün aydın cnm bebiş kaç cm kaç kilo senle aramız bir gün bende yarın gireceğim bakalım aynımı kilolar falan.. çok sevindim sorunsuz atlattın darısı bana..günaydın hatunlar,şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim.bebeğim iyi çok şükür.herşeyi normal.kocaman elleri olan bir oğlum olacak sanırım :)
Benimde öyle ama az kilolu zaten bebeğim , bir de günde 2 lt kadar su içmek lazım bu da beni düşündürüyorbenimde tek sıkıntılarımdan biri kilo olayı ya geri kalırsa da toparlayamassam.
onun dışında kilo sıkıntı olmasa tutmayı düşünürüm aslında.
zaten masa başı iş,yorulmuyorum da aslında
İnşallah canım az kaldı rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip şu mübarek ayların hürmetineKizlar doktor 38+2 alicakmis sezeryana beni 39.haftada yani :) 16 haftam kalmis oluyor :)))
Benimde öyle ama az kilolu zaten bebeğim , bir de günde 2 lt kadar su içmek lazım bu da beni düşündürüyor
ne demek cnm naptım ki.. sen markları bana sorkim ne kadar kaliteli söylerim sana.. tabi bildiğim markalarsa yeni çıkanları bilmiyorum onlara da vurunca anlarım çıkan sesten ne kadar kaliteli diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?