2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hayr tam olarak model belli değil ama belisin besiklerini begnyrm

Ben de bunun pembe çekmecelisini düşünüyorum. Park Yatak mı bu mu diye baya ikilem de kaldım
cnm ya ahşap daha iyi sanki, park yatak alan üç kişi var çevremde 6. ayda haşur huşur sesler çıkıyor bitanesi ucuza aldı diğer ikisi ahşap beşik kadar para verdi ki biride kızkardeşim.. bnm içime sinmiyor park yatak nacizane tavsiyem ahşap almandan yana olur

evt bnde kiraciyi.2 yila ev alicax o zamana güzel bi cocuk odasi alirm artk

ne biliim yaa valla bilgimizde yok ki bende sıvı deterjan düşünüodum erimio fln dedi die zor işlermiş valla

ne biliim yaa valla bilgimizde yok ki bende sıvı deterjan düşünüodum erimio fln dedi die zor işlermiş valla
cnm makinasından kaynaklıdır belki ne bilim ben kızımın çamaşırlarını 2 sene ayrı yıkadım hiç bir problem yaşamadım ve ilk defa duydum garipsedim nasıl erimezki yani.. dalini dene bence çok küçükken lekeli olmayacak zaten elbiseleri biraz büyüyünce baktık çıkarmıyor lekeleri başla mçözümler ararız mesela limon sıkarız lekenin üstüne öyle yıkarız iş oraya kalsın..

cnm büyüyen beşikle 3 kapılı dolap alırsan ilerde çocuk odası olarak kullanırsın zaten.. içinden ne geçiyorsa onu al bence
buyuyen besik sevmym nedense.yani sadece besik ozelligi olsn..bu bebise 2 yil 2. Bebise de 2 yil kullansam 4 yil kullanms olurm .sonrada birine veririm.icimden gecen oda yapmk ama ev benm degil.kucuk biraz..yani pek mantkli olmaz .eniyisi besik

evt simdilik kuzucuguma oda yok napalim
Ben oda alacağım şahsen. Yani karyola ve dolap sadece. Yanıma da ahşap beşiklerden alacağım 6 ay kullanım için . Bence karyola özellikle büyüyen beşik alırsan 5 yaşına kadar bile kullanabilirsin . Dolap zaten lazım bence , o kadar eşyayı nereye sığdırcan. Benim dolabım bizim eşyaları zor alıyor. Ben oda yapacam açıkçası. Çok kaliteli bir şey almak zorunda da değilsin eğer ilerde oda yaparım diyorsan . İkeada karyola ve dolaplar uygun istersen bir bak derim. Yada çok bebek odası satan yerler var beşik ve dolap alabilirsin. Karar yine de sana kalmış.

kızlar size bir sorum var. ramazanda aranızda oruç tutma durumunuz ne olacak. ben istiyorum ama bir arkaaşım hariç kimse tavsiye etmiyor. siz ne dersiniz.

kızlar burun aspıratoru hakkında bılgı vercek olan varmı?hepsiburadadan bakıyorum ama ınsanların yorumları pek acıklayıcı gelmedı..bu baslıkları degısıomu yedek baslık almalımı sureklı kullanılan bı aygıtmı ?anlayamadım

buyuyen besik sevmym nedense.yani sadece besik ozelligi olsn..bu bebise 2 yil 2. Bebise de 2 yil kullansam 4 yil kullanms olurm .sonrada birine veririm.icimden gecen oda yapmk ama ev benm degil.kucuk biraz..yani pek mantkli olmaz .eniyisi besik
bende kiracıyım kuzum hersene ev taşımıyoruz ya kaliteli bişey alırsan gayette kullanışlı olur.. ama sen içine nasıl sinecekse öyle yap tabisi..

kızlar size bir sorum var. ramazanda aranızda oruç tutma durumunuz ne olacak. ben istiyorum ama bir arkaaşım hariç kimse tavsiye etmiyor. siz ne dersiniz.
tabiki tutmaman gerek kaldıki kutsal kitabımızda da geçer gebelikte tutulmaması gerektiği.. günler çok uzun cnm mümkün değil o kadar saat susuz kalınması.. gebelikte en önemli şeylerden biri bol su içmektir..

[/QUOT. Ben 2 yasinda filan oda yapmaya dsnym.şimdilik beşik ve sifonyer slcm sanrm

Evet canım daha önce yazmıştın sanırım üstündeki boya silinince çıkıyor vs diye ama acaba tam olarak çıkıyor mu yani üstünde leke fln kalıyosa hoş görünmez, stickerları çıkarınca da mobilyaya zarar vermemesi önemli. Eğer herhangi bi leke ya da iz kalmıyorsa tabi ben de bebek odası cicili biçili bi takım tercih ederim, araştırmak lazım dediğin gibi

ECEONUR
canım bende hacışakirin deterjanını kullandım.
eğer makinayı çok doldurursan erimez bazı çamaşırlarda deterjan kalır.
onun dışında leke bırakma gibi bir durum yok.

Iyiyim canım Sağol fazla nete giremedim Allaha Şükür bebis te iyi cumartesi renkli ultrason a gideceğim senin nasıl gidiyor ☺
Canımm nerelerdesin sen yoktun uzun süredir:)bir çift rahımlıyım olarak gözüm seni aradı ,hamıleliğin inş iyi gidiyordur..kasılman vs yok değilmi ,ben paso yatışa geçtim ayakta kalamıyorum

Evet canım kullanım kitapçığında da yazıyor zaten uyku için önerilmez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…