ne demek cnm aradım normal ebatlı beşik 2500+kdv şuanda.. takımı 7500 tl imiş en uygun.. ama inegölde toptancılar var onlara ulaşırsan yada bi hafta sonu gitme şansın varsa daha uyguna alırsın.. mobilya en az yüzde 150 karla satılır tekstilden bile fazla kar marjı olan tek sektör..
Kizlar doktor 38+2 alicakmis sezeryana beni 39.haftada yani :) 16 haftam kalmis oluyor :)))
gözün aydın cnm bebiş kaç cm kaç kilo senle aramız bir gün bende yarın gireceğim bakalım aynımı kilolar falan.. çok sevindim sorunsuz atlattın darısı bana..
İnşallah canım doktor gelişimi normal deyince kilo alamamamı pek takmıyordum ama bugun aldığımı da verdiğimi gorunce iyice korkmaya başladım, birde şu sıralar kvdem ameliyat oldu onun yanında kalıyorum ona bakıyorum ev yemek gelen giden baya Bi yorgun düştüm uykusuz kaldım filan yediklerime de önceki kadar dikkat edemiyorum az yediğimin farkındayım ama yiyemiyorum iştahım kesildi iyice ondan da korkuyorum biraz bişey olcak gibi geliyor Allah korusun :'(cnm 6 aylık bir bebek 1 kilo civarı eşi ve içindeki suyla toplam senin 5-6 kilo alman lazım 6. ayda demişti bnm dr.. yani 16. hafta 4 ay dolmuş olur dr gelişimi normal demiş üzülme sendeki stoktan besleniyordur bebişin.. 6. aya kadar hala almazsan gelişimi yavaşlar kanımca ama korkma 6. ayda iştah patlaması yaşarsın kiloda alırsın..
Yarın 14:30 randevum gireyim mutlaka yazarım burayasaağol canım,oğlum 21 cm ve 394 gr olmuşinşallah senin bebişinde n de güzel haberler alırız.
Allah kolaylık versin cnm g.olsun k.validene.. dikkat et kendine yemeye çalış zorla kendini..İnşallah canım doktor gelişimi normal deyince kilo alamamamı pek takmıyordum ama bugun aldığımı da verdiğimi gorunce iyice korkmaya başladım, birde şu sıralar kvdem ameliyat oldu onun yanında kalıyorum ona bakıyorum ev yemek gelen giden baya Bi yorgun düştüm uykusuz kaldım filan yediklerime de önceki kadar dikkat edemiyorum az yediğimin farkındayım ama yiyemiyorum iştahım kesildi iyice ondan da korkuyorum biraz bişey olcak gibi geliyor Allah korusun :'(
tmm cnm sıkı pazarlık yap mutlakabursaya uzağım ama bi bakayım canım, çok sağol fiyatlar tabi masif olduğu için baya farklı . dediğin gibi bu mobilyacılıkta kar çok fazla ve değişik fiyatlar çıkıyor. alınca sana haber ederim.
cnm doğum parası alman için çalışır durumda olman lazım hamile kalmadan 3 ay öncesinde sgk başlamış olması ve arada boşluk olmaması lazım.. ayrıca işten çıkarılırsan işe geri alınma davası açarsın hakkını yasal yolla ararsın.. ama bu süreçte sgk yatmadığı için doğum parası alamazsın maalesef doğum parası alman için 32. haftaya kadar çalışıp sonra doğum izni raporunu muhasebenize vermen gerekir bu süreçte zaten sgk nı işyerin öder maaşını toplu olarak doğum iznin bitip işe başladığın hafta işe başlama bildirgeni sgkya sunarsın aynı hafta ptt veya ziraat bankasından alırsın.. işten çıkarıldığında işsizlik maaşına hak kazanırsın ama son 4 ay aynı firmada çalışman ve son üç yılda en az 600 gün prim ödemesinin yatması lazım aksi halde işsizlik maaşıda alamazsın cnm..
yaparım yaparım , bi piyasa araştırmasına çıkmak için can atıyorum ama eşim çok yoğun bu aralar inş. hazirana işler yavaşlar da bakarız.tmm cnm sıkı pazarlık yap mutlaka
alırsın cnm 90 günü doldurmuş oluyorsun, ben oraya hamile kalmadan yazmışım doğum yapmadan yazacaktım yanlış olmuş.. işsizlik maaşı için geçerli son 3 yılda en az 600 gün prim ödemesi ve son 120 gün prim ödemesi.. doğum için aynı işyerinden son 90 gün prim yatması yeterli..Aaa ben de sigortam ı hamile kalınca başlattım şubatta o zaman nerdeyse iki iki buçuk aylık hamileydim ben de doğum parası alacağım diye eşime sigorta başlattım calismadigim halde ben alamam mi şimdi
Canım o besleniyordur merak etme. Bende toplamda 4 kilo aldım şuana kadar. İlk 3 ayımda 1,5 kilo almıştım. Ama bebeğimin kilosu az çıktı , 1 hafta geriden geliyor şimdiSelam kızlar çok üzgünüm ben 1 kilo almıştım şimdiye kadar 16. Haftamda doktor çok az demişti ama bebeğe baktığında bebek 5 gun one geçmiş gelişmesi normal demek o almış butun yediklerini demişti, bugun baktım o aldığım o 1 kiloyu da geri vermişim eski kiloma dondum çok korkuyorum acaba o yeterince beslenemiyor muyum bebeğimi besleyemiyo muyum diye vitaminlerimi de düzenli kullanıyorum aslında bi problem olur mu sizce
bebek bezini şimdiden depolamaya başlamışsınTeyzelerrr bugun derin arastirmalar sonucu indirime girmis ivir zivir goze gorunmeyen seylerimi aldimm hepsiburadadan paylaşımde sizde bakin isinize yararsa.
Aynen ya dun bebek gormeye gittim arkadsima 1 beden ve 2 beden al sonrasini ozaman bakarsin dedi hazir kampanyali ve insanlarda ucuz die birsuru yorum yapmisken buda aradan ciksin dedim :) ayrica bir bebegin gunde 8 bez degistirdigini dusunursek bence az bile ama bebegin kilosuda önemli olacagi icin 1 2 bedenden bu kadarini yeterli gelir die dusundumbebek bezini şimdiden depolamaya başlamışsın
Günde 8 bez miAynen ya dun bebek gormeye gittim arkadsima 1 beden ve 2 beden al sonrasini ozaman bakarsin dedi hazir kampanyali ve insanlarda ucuz die birsuru yorum yapmisken buda aradan ciksin dedim :) ayrica bir bebegin gunde 8 bez degistirdigini dusunursek bence az bile ama bebegin kilosuda önemli olacagi icin 1 2 bedenden bu kadarini yeterli gelir die dusundum
Çok sağol canım benim aynen bende bugünden itibaren zorlicam artık bebeğim içinAllah kolaylık versin cnm g.olsun k.validene.. dikkat et kendine yemeye çalış zorla kendini..
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız canım işte 1 haftadır filan da dikkatli beslenemedim uykusuz yorgun kaldım o yüzden de korkmuştum birazCanım o besleniyordur merak etme. Bende toplamda 4 kilo aldım şuana kadar. İlk 3 ayımda 1,5 kilo almıştım. Ama bebeğimin kilosu az çıktı , 1 hafta geriden geliyor şimdiYani senin aldığın kiloyla bebeğin aldığı kilonun paralel gitmesini sakın düşünme . Yediklerine dikkat et önemli olan bebeğin alacağı kilolar. Ben bebeğimin aldığı kiloya üzülürken iş yerinden bir bayan ben 20 kilo aldım ama 1900 doğurdum bebeğimi dedi. Benim 4 kilo almama rağmen bebeğim 280 gr çıktı geçen hafta. Stres yapma öenmli olan bebeğin alması zaten .
slmm gençlerr naber
Ewet 3 saatte bir maksimum 3 saat yani :) bir ozellikle ilk dogdugundaki ilk diskisi zamani cok degistiriliyormus :) bebisler paranizin icine edicek yani :dGünde 8 bez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?