2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bebek bezinde hangi markayı tercih ettiniz
canım ilk zamanlar premium care.
biraz büyüdüğünde de prima uyu oyna gibi bişeydi sanırım.
fiyat olarak uygundu onu kullandım bir süre en sonda aktif bebek.
ama bildiğim ve kullandığım kadarıyla premium care yenidoğan için çok iyi.

Bende oyle dusunuyorum 2. Beden piremum careden sonra yesil renk paketlere gecicem 3 beden icin

Ya bu bezlerinde tanitim amacli tekli ne bilim 3 lu paketleri yokmu :)
Sahsen ben kendimdede ped olarak degisik şeyler denerdim hep :) bebisede denermiyim bilemiom

ee napcaz peküüü erkenden almayı düşünüyordum bende kızlar gibi..ama elimde patlarsa hepsi

kızlar bebek bezinde hangi markayı tercih ettiniz
Ben ilk çocuğumda huggies kullandım sürekli ve çok memnun kaldım. çok araştıran bir arkadaşım primanın içeriğinde petrol ürünü olduğunu söylemişti, prima kullanmadım. paketinin üzerinde içindekiler kısmına bakabilirsiniz.
molfix idrarı dışarı veriyor.
karşılaştırmalar böyle benden :)

hiç öyle bi durum yaşamadım vaktinde değişmediğin her bez dışarı verir cnm gayet memnun kalmıştım ben
bezler bebekten bebeğe değişiyormuş diyorlar ya, doğrudur demekki. 1 paket almıştık bi ara, 3-4 defa 2 saatlik uykuda göbeğinden çıktı.. huggies te 2 yıl yaşamamıştım öyle bişey..
denemek lazım demekki

olabilir cnm bebişten beşişe değişir bu durum bende aynı fikirdeyim..

hımmm.acaba numune gönderiyorlarmı..önce numuneleri denesek.ona göre devam ederdik

Kizlar ben pisige karsi cok begenilen sudocremin buyuk boyundan da siparis verdim.bebek bakim urunlerini bubchen almayi dusunuyorum.tabi bu konuda herkesin farkli bir dusuncesi vardir.ama arastirmalarina guvendigim bi arksdsim onda karar kilmisti banada onerdi..mesela gorumcemde zamaninda nivea ürünlerini kullanmis oda onu onermisti.deterjan konusunda hala karamsarim ama sanirim onuda sivi alicam.omonun yumusatici kullanmicam

kızlar sudocremin bahsi geçince aklıma geldi.
pişik için popolin diye bir krem var eczanelerde satılıyor.
oğlum ilk doğduğu zamanlar 1 ay pişikten kurtulamamıştık.
doktor genelde bepanthol yazıyor ama onlarda geçirmiyordu.
popolinin kıvamı koyu ve 3-4 gün içinde geçirdi.bu kremden sonra biz
pişik sorunu yaşamadık.araştırıp kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…