canım ilk zamanlar premium care.kızlar bebek bezinde hangi markayı tercih ettiniz
yarın o kızlarrrr... bi dünya fiş vardı işlemem gereken bugün cuma en yoğun günüm.. ama bitti şükür hafifledi işim..Katiinanin 14.30da doktor randevusu vardi yanilmiosam
Bende oyle dusunuyorum 2. Beden piremum careden sonra yesil renk paketlere gecicem 3 beden icincanım ilk zamanlar premium care.
biraz büyüdüğünde de prima uyu oyna gibi bişeydi sanırım.
fiyat olarak uygundu onu kullandım bir süre en sonda aktif bebek.
ama bildiğim ve kullandığım kadarıyla premium care yenidoğan için çok iyi.
Gelir şimdi tatlım o da çok merak etti seni
hoşbuldum canlarımmmmhoşgeldiiinnn bebeimmm çok merak ettim seni
ya bende tanıdıkalrın %70i prima dedi..prima hangi ülkenin malı acaba..israil dediler ama emin olamadım...pişik falan yapmıyormuş hiç...Prima premium care gobek oyuntulu onlar
ee napcaz peküüü erkenden almayı düşünüyordum bende kızlar gibi..ama elimde patlarsa hepsimolfix cnm kızıma da onu kullandım çok memnundum.. bu iş birazda bebişe bağlı her bez her bebeğe yaramıyor bnm yeğenime her marka denendi tahriş etti hep inanmazsın ama en son ablam açık bez almıştı kilo işi o yara yapmamıştı
benim eşim Eczacıbaşında p&g ile çalışıyor. Prima p&g markasının en iyi bebek bezi diye iddia ediyor eşim bende ona güvencemya bende tanıdıkalrın %70i prima dedi..prima hangi ülkenin malı acaba..israil dediler ama emin olamadım...pişik falan yapmıyormuş hiç...
Ben ilk çocuğumda huggies kullandım sürekli ve çok memnun kaldım. çok araştıran bir arkadaşım primanın içeriğinde petrol ürünü olduğunu söylemişti, prima kullanmadım. paketinin üzerinde içindekiler kısmına bakabilirsiniz.kızlar bebek bezinde hangi markayı tercih ettiniz
istisnai bi durum cnm ben yine molfix aldım yeni doğan 2 paket 100 lü birde onun bir büyüğünden 2 paket aldım yine 100 lü kampanya vardı kaçırmayayım dedimee napcaz peküüü erkenden almayı düşünüyordum bende kızlar gibi..ama elimde patlarsa hepsi
hiç öyle bi durum yaşamadım vaktinde değişmediğin her bez dışarı verir cnm gayet memnun kalmıştım benmolfix idrarı dışarı veriyor.
ay öylemi.iyi ozaman kız kardeşim kullanıyordu oda çok memnundu..bende emin olamamıştım..mecbur bende güvenecembenim eşim Eczacıbaşında p&g ile çalışıyor. Prima p&g markasının en iyi bebek bezi diye iddia ediyor eşim bende ona güvencemyeri Amerika .
bezler bebekten bebeğe değişiyormuş diyorlar ya, doğrudur demekki. 1 paket almıştık bi ara, 3-4 defa 2 saatlik uykuda göbeğinden çıktı.. huggies te 2 yıl yaşamamıştım öyle bişey..hiç öyle bi durum yaşamadım vaktinde değişmediğin her bez dışarı verir cnm gayet memnun kalmıştım ben
olabilir cnm bebişten beşişe değişir bu durum bende aynı fikirdeyim..bezler bebekten bebeğe değişiyormuş diyorlar ya, doğrudur demekki. 1 paket almıştık bi ara, 3-4 defa 2 saatlik uykuda göbeğinden çıktı.. huggies te 2 yıl yaşamamıştım öyle bişey..
denemek lazım demekki
hımmm.acaba numune gönderiyorlarmı..önce numuneleri denesek.ona göre devam ederdikBen ilk çocuğumda huggies kullandım sürekli ve çok memnun kaldım. çok araştıran bir arkadaşım primanın içeriğinde petrol ürünü olduğunu söylemişti, prima kullanmadım. paketinin üzerinde içindekiler kısmına bakabilirsiniz.
molfix idrarı dışarı veriyor.
karşılaştırmalar böyle benden :)
5 dozu 10 yıl koruması için yapıyorlar. 2 doz 6 ay koruyormuşSnada geçmş olsun canm doktor bana dozunu söylemedi ama çok fena yaktı halada agryo bitane dha aşımız war 4hafta snra sanırım inş bukadar yakmaz o xs
3 doz deilmi o ya5 dozu 10 yıl koruması için yapıyorlar. 2 doz 6 ay koruyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?