2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yarın o kızlarrrr... bi dünya fiş vardı işlemem gereken bugün cuma en yoğun günüm.. ama bitti şükür hafifledi işim..
Kattina canım ben yarın 15 gibi hastanede olmaya çalışıcam; belki çıkışında denk geliriz hayırlısı bakalım; çok heyecanlıyım şimdiden, sana bol şanşlar

ya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?

Ben deneyimli değilim henüz ama bana sebamed, bübchen, babe ya da unibaby marka bakım ürünlerini almamı tavsiye ettiler. Ben fazlasıyla alerjik bi bünyeye sahibim bebeğim de benim gibi olursa diye şimdiden onun telaşı sardı.. Bu ürünler alerjik bünyeler için uygunmuş dediler. Henüz detaylıca araştırmadım ama şimdilik bildiğim böyle. Mesela ben her pedi kullanamıyorum, pedin izini vücudumda taşıyorum oğlumda da bu yüzden bebek bezi ve bakım ürünleri büyük bi soru işareti benim için.. Ben bezi de numune isteyerek deneyererek mi alsam acaba diyorum. Mesela molfix numune yolluyor. Olmadı numune bulamazsam da küçük bi paket alıp memnun kalırsam devam etmeyi planlıyorum.

Kattina canım ben yarın 15 gibi hastanede olmaya çalışıcam; belki çıkışında denk geliriz hayırlısı bakalım; çok heyecanlıyım şimdiden, sana bol şanşlar
saol cnm benim randevum 14:30 15 gibi orda olursan kesin denk geliriz cnm.. sanada bol şans aynı heyecan bende de var

ya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?
Ben oğlumda banyo ve pişik kremi dahil hep sebamed kullandım memnun kaldım yine ondan alıcam canım

Kac tane maxi paket aldin 2 bedenden

2 do hamileyken 3. Dozda bebegin asilari ile olacaksin dedi hemsire buda 10 yil mi 5 yil ne koruomus

O zaman 3 doz 5 yıl koruyor demek. 5 dozun 10 yıl koruduğunu biliyorum çünkü.

Kızlar bana doktorum tek doz tetanoz aşısı dedi, onu da haftaya gidip sağlık ocağında vurduracağım. Ama sizler şimdi 3 doz 5 doz diyince tereddütte kaldım, tek doz yeterli değil mi acaba?

Kızlar bana doktorum tek doz tetanoz aşısı dedi, onu da haftaya gidip sağlık ocağında vurduracağım. Ama sizler şimdi 3 doz 5 doz diyince tereddütte kaldım, tek doz yeterli değil mi acaba?
bana da ıkı doz dendı canım Allah Allah benımde kafam karıstı sımdı? 6 mayısta randevum var benım de.

Kafanı karıştırmak istemem ama en az 2 doz olmalı diye biliyorum

Evet haklısın sanırım, ben de baktım internetten tek dozun koruyuculuğu yokmuş, en az 2 doz olmalıymış ve o da 1-3 yıl koruyormuş. Belki doktorum bir sonraki gidişimde 2. dozu da söyler

bana da ıkı doz dendı canım Allah Allah benımde kafam karıstı sımdı? 6 mayısta randevum var benım de.

yok canım bence seninki doğru, internette de en az 2 doz yazıyor ve sanırım burda kimseye tek doz denmemiş, belki doktorum bir sonraki gidişimde söyler

Normalde 2 doz ama uzun ömürlü korusun diye 2 dozdan fazla yapılıyor.
doğumdan sonra diğeri de.hiç tek doz duymadım bende.
bende 2 doz vurulmuştum ama doktorum gerek yok demişti.
belki tek dozu da gerek yok diye düşündüğü için de demiş olabilir.
bilemiyorum tahminde bulundum.

kızlarbağlı oldugunuz aile saglıgı merkezlerınde gebek takıbı yapılıyor (ama once kayıt olmanız lazım) onlar aşıların günü geldiğinde arıyorlar..aşı takvımı verıyorlar gıdıncede kılonuz tansıyonunuz kontrol edılıyor
doktorunuza da bahsederek her ıkı yerden de kontrol olabılırsınız

Bu da bizim mobilyamiz.Siparisten bir ay sonra gelir dediler fakat bir hafta sonra gelmiş biraz erken oldu hayırlısı artık
Canım bu modeli yakından görmüştüm, çok güzel, ben de bu tarz sade bi model alacağım inş. Ne Kadar'a aldın canım? Şifonyer falan da dahil mi?

Aslında aşıdan çok korkuyorum ve tek doz olmasına sevinmiştim başta ama söz konusu olan bebeğimin ve benim sağlığımız sonuçta, ne gerekiyosa katlanırım. Dediğin gibi belki de gerek olmadığını düşünerek tek doz demiş olabilir, bi sonraki kontrolümde soracağım

kızlar normali 5 doz.elimde şuan aşı kartı var.ilk vurduruyorsunuz......2.si birinciden 4 hafta sonra yani 1 ay sonra...............üçüncüsü ikinciden en az 6ay sonra .........dördüncüsü üçüncüden en az 1 yıl sonra..............son olarak beşincisi dördüncüden en az 1 yıl sonra yazıyor...inş açıklayıcı olmuştur

evet canım hamileliğimin başında kayıt olmuştum, zaten aşı için sağlık ocağından da aradılar, haftaya aşıya gidince 2. dozu soracağım, teşekkürler

evet canım dozlara göre koruyuculuk süresi artıyor araştırdığım kadarıyla, bilgilendirme için tesekkürler

Canım bu modeli yakından görmüştüm, çok güzel, ben de bu tarz sade bi model alacağım inş. Ne Kadar'a aldın canım? Şifonyer falan da dahil mi?
Sifonyer almadık canım sadece beşik, yatak ve 3 kapaklı dolap 2050 lira. Cekmeceler olduğu için sifonyer düşünmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…