Kattina canım ben yarın 15 gibi hastanede olmaya çalışıcam; belki çıkışında denk geliriz hayırlısı bakalım; çok heyecanlıyım şimdiden, sana bol şanşlaryarın o kızlarrrr... bi dünya fiş vardı işlemem gereken bugün cuma en yoğun günüm.. ama bitti şükür hafifledi işim..
ya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?
saol cnm benim randevum 14:30 15 gibi orda olursan kesin denk geliriz cnm.. sanada bol şans aynı heyecan bende de varKattina canım ben yarın 15 gibi hastanede olmaya çalışıcam; belki çıkışında denk geliriz hayırlısı bakalım; çok heyecanlıyım şimdiden, sana bol şanşlar
Ben oğlumda banyo ve pişik kremi dahil hep sebamed kullandım memnun kaldım yine ondan alıcam canımya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?
Dersim 14:00 te bitiyor inş trafik olmazsa doğru hastaneye gelicem canımsaol cnm benim randevum 14:30 15 gibi orda olursan kesin denk geliriz cnm.. sanada bol şans aynı heyecan bende de var
Kac tane maxi paket aldin 2 bedendenIyi olmuş o zaman yine bi kayıp yok :) ben unnado ve markafoni den almıştım yanlarında ıslak mendil hediyeliydi yine gerçi o çok önemli değil ama olsun dursun kenarda :) bende 1 beden çok almayın elinizde kalır diye okumuştum bi yerde o yüzden 1 tane 50 li aldım ama 2 bedenler hep maxi paket :)
2 do hamileyken 3. Dozda bebegin asilari ile olacaksin dedi hemsire buda 10 yil mi 5 yil ne koruomus
O zaman 3 doz 5 yıl koruyor demek. 5 dozun 10 yıl koruduğunu biliyorum çünkü.
Kafanı karıştırmak istemem ama en az 2 doz olmalı diye biliyorumKızlar bana doktorum tek doz tetanoz aşısı dedi, onu da haftaya gidip sağlık ocağında vurduracağım. Ama sizler şimdi 3 doz 5 doz diyince tereddütte kaldım, tek doz yeterli değil mi acaba?
bana da ıkı doz dendı canım Allah Allah benımde kafam karıstı sımdı? 6 mayısta randevum var benım de.Kızlar bana doktorum tek doz tetanoz aşısı dedi, onu da haftaya gidip sağlık ocağında vurduracağım. Ama sizler şimdi 3 doz 5 doz diyince tereddütte kaldım, tek doz yeterli değil mi acaba?
Kafanı karıştırmak istemem ama en az 2 doz olmalı diye biliyorum
bana da ıkı doz dendı canım Allah Allah benımde kafam karıstı sımdı? 6 mayısta randevum var benım de.
Canım bu modeli yakından görmüştüm, çok güzel, ben de bu tarz sade bi model alacağım inş. Ne Kadar'a aldın canım? Şifonyer falan da dahil mi?Bu da bizim mobilyamiz.Siparisten bir ay sonra gelir dediler fakat bir hafta sonra gelmiş biraz erken oldu hayırlısı artık
Normalde 2 doz ama uzun ömürlü korusun diye 2 dozdan fazla yapılıyor.
doğumdan sonra diğeri de.hiç tek doz duymadım bende.
bende 2 doz vurulmuştum ama doktorum gerek yok demişti.
belki tek dozu da gerek yok diye düşündüğü için de demiş olabilir.
bilemiyorum tahminde bulundum.
kızlarbağlı oldugunuz aile saglıgı merkezlerınde gebek takıbı yapılıyor (ama once kayıt olmanız lazım) onlar aşıların günü geldiğinde arıyorlar..aşı takvımı verıyorlar gıdıncede kılonuz tansıyonunuz kontrol edılıyor
doktorunuza da bahsederek her ıkı yerden de kontrol olabılırsınız
kızlar normali 5 doz.elimde şuan aşı kartı var.ilk vurduruyorsunuz......2.si birinciden 4 hafta sonra yani 1 ay sonra...............üçüncüsü ikinciden en az 6ay sonra .........dördüncüsü üçüncüden en az 1 yıl sonra..............son olarak beşincisi dördüncüden en az 1 yıl sonra yazıyor...inş açıklayıcı olmuştur
Sifonyer almadık canım sadece beşik, yatak ve 3 kapaklı dolap 2050 lira. Cekmeceler olduğu için sifonyer düşünmedikCanım bu modeli yakından görmüştüm, çok güzel, ben de bu tarz sade bi model alacağım inş. Ne Kadar'a aldın canım? Şifonyer falan da dahil mi?
Cok tesekkur ederm ama ben ruhen hissetmiyorum elimi karnima koyunca oluyor kibirdamalar o tuhafima gitti sen kacinci haftadasin acabaitibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?