kişisel bilgilerinden hamilelik takvimi yazan yere ilk adet tarihini yazman gerekiyor sanırımmerhabaalar :)) ben de bi eylül annesi adayıyıym, yaklaşık 17 haftalık hamileyim, profildeki hamilelik takvimini nasıl oluşturuyoruz acaba?
Yazılarımızin altinda hamilelik gunlugunu imza alaniniza eklemk icin tiklayin dio ordan yapabilirsinmerhabaalar :)) ben de bi eylül annesi adayıyıym, yaklaşık 17 haftalık hamileyim, profildeki hamilelik takvimini nasıl oluşturuyoruz acaba?
sabah doktordayım .şimdi geldim işe...napıyorsun nasılsın
kızlar bebek bezinde hangi markayı tercih ettiniz
Vala daha geçen gün baktım bende aşıyı yeni oldum ordan biliyorum 3.gün oldu hala ağrı çekiyorum. 2. dozu da bir ay sonra yaptiracam inşallah. Yine de araştırın ısterseniz3 doz deilmi o ya
iyi dedi 18+3 günlük olmuş..3lü testime baktı onda da sıkıntı yoktu şükür...İim cnm benimde akşam kontrolüm ne dedi doktor ?
iyi dedi 18+3 günlük olmuş..3lü testime baktı onda da sıkıntı yoktu şükür...
Güzelmiş canım kaça aldınız?Bu da bizim mobilyamiz.Siparisten bir ay sonra gelir dediler fakat bir hafta sonra gelmiş biraz erken oldu hayırlısı artık
Yatagiyla birlikte 2050 lira.Teşekkür ederim canımGüzelmiş canım kaça aldınız?
2 do hamileyken 3. Dozda bebegin asilari ile olacaksin dedi hemsire buda 10 yil mi 5 yil ne koruomusVala daha geçen gün baktım bende aşıyı yeni oldum ordan biliyorum 3.gün oldu hala ağrı çekiyorum. 2. dozu da bir ay sonra yaptiracam inşallah. Yine de araştırın ısterseniz
oyyyyyyyyyvalla ben huggies düşünüorum ama eşim illede ilk göbek bağı oyuntulu molfix alıcaz ne kadar cahilsin die benimle dalga geçio
bende duruma göre sebamed düşünüyorumya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?
bende duramıyordum..rahatladım..huzur doldu birden içim...sanada herşey güzel dicekohh maşallah bklm bana ne dicek tam 3 hafta oldu çatlicam meraktan
biz sebamed'in şampuan losyon ve sabununu kullandık.ya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?
O zaman 3 doz 5 yıl koruyor demek. 5 dozun 10 yıl koruduğunu biliyorum çünkü.2 do hamileyken 3. Dozda bebegin asilari ile olacaksin dedi hemsire buda 10 yil mi 5 yil ne koruomus
hayırlı olsun..güle güle kullanmak nasip olsun inşBu da bizim mobilyamiz.Siparisten bir ay sonra gelir dediler fakat bir hafta sonra gelmiş biraz erken oldu hayırlısı artık
Iyi olmuş o zaman yine bi kayıp yok :) ben unnado ve markafoni den almıştım yanlarında ıslak mendil hediyeliydi yine gerçi o çok önemli değil ama olsun dursun kenarda :) bende 1 beden çok almayın elinizde kalır diye okumuştum bi yerde o yüzden 1 tane 50 li aldım ama 2 bedenler hep maxi paket :)Aldiktan sonra farkettim unnadoda daha uygundu ama zaten 250 tl alisverise 50 tl indirim ceceki verdigi icin sallamadim :) ben simdilik 1 beden 50li 2 beden 54 ve 90lik paket aldim.ogrendigim kadariyla 1i cok kullanamiyormusuz sıkıyomus bebis biraz gelisince ondan daha cok 2 aldim.
Aminn cümlemizin inşallahhayırlı olsun..güle güle kullanmak nasip olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?