2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben en başta kayıt yaptırdım ama Allah a şükür arayan soran hiç olmadı malesef yaşadığım yerde çok ilgi göstermiyorlar ben takip etmek zorunda kalıyorum.

Ben en başta kayıt yaptırdım ama Allah a şükür arayan soran hiç olmadı malesef yaşadığım yerde çok ilgi göstermiyorlar ben takip etmek zorunda kalıyorum.
aslında aramaları lazım çünkü yaptıkları gebe takıbınden döner sermaye kazanıyorlar
sen ıstersen gıdınce bı laf at aramanız gerekmıyormu dıye bakalım ne dıyecekler hatta aıle saglıgı merkezımı değiştiricem de bak nasıl tutuşurlar

İnsanlar hakkında çok yorum yapmak istemiyorum ama onu desem bile git derler aşırı rahatlar o konuda. İnşallah biran önce burdan kurtulurum doğu görevi malesef. Ben daha doktorumu bile görmek nasip olmadı hiç olmuyor gittiğimde

Kızlar bu akşam detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum bebişimi Bebek bezi konusunda konuştuklarınız faydalı oldu benim için de. henüz hiç almaya başlamadım ben. Prima düşünüyorum ama bakalım :)

ben de ilk bebeğimde çok araştırdım. bubchenin yenidoğanını kullandım (şampuan ve vücut yıkamaiçin) 3 yaşına kadar. en safı ve katkısızı o. bulması zor ama güvenle kullandım. küçük bir şişe ve 20 TL idi bıraktığımda. çocuk ürünleriyle karıştırmayın.
bir de organik sıvı temizleyiciler sipariş ettim organik mağazalarından.
yumuşatıcı kullanmadım, kullanacaksam da sirke kullandım. gönül rahatlığıyla sirke kullanın, ne kokusu var ne bişey. bir de mikrop kırma özelliği var biliyorsunuz sirkenin.

korkulacak hıc bısı yok ınan.ıgne esnasında hıc acı yok.sadece ertesı gun sankı bır yere carparsında bır yerın morarır dokunca acır ya oyle bı hıc oluo 2 3 gunde gecıo

canım doktorla hıc ısın olmuo zaten hemsıre asını yapsın yeterli.bı kerede kan aldılar benden degerlere bakmak ıcın okadar..bıde gebe egıtımı varmıs onu dedıler.sagolsun hemsırem cok ılgılı telefonla bıle sonucları ogrenıorum.ama doktorun onem yok bence

Havuz problemi gibi olmuş cnm

Yok ben genel olarak hamilelik öncesinde de doktorumu bilmiyorum hemsireyi de bulduguma yaptırıyorum işimi neyse sağlık olsun diyelim.Gebelik eğitimi ne zaman veriliyormuş ki ??

asgari ücretlinin primi şuan 390 tl civarı.. haziranda biraz zamlanacak bu rakam.. ama çok gelmez..
Bende aylık asgarî ücrete göre ödenen sigorta primi 472 tl diye biliyorum ama cokta emin değilim. Eşim mali müşavir ona bir sorayım. Ayrıca doğum iznine çıktıktan sonra herhangi bir sebeple işten çıksan ya da çıkarılsan dahi doğum parası almayı hakediyorsun diyebiliyorum

Kızlar bana doktorum tek doz tetanoz aşısı dedi, onu da haftaya gidip sağlık ocağında vurduracağım. Ama sizler şimdi 3 doz 5 doz diyince tereddütte kaldım, tek doz yeterli değil mi acaba?
Canım ben de tek doz olucam hemşire illa 2 doz diye Israr etti drum yanında Dr da dedi ki tek doz zaten 5 yıl koruyor, ( ki bem ilk hamileliğimde de tek doz olmuştum 4,5 sene önce ) kendi doğum doktorum Şart değil olman dedi neyse sağlık ocağındaki Dr hemşire 2 doz diye Israr edince gereksiz aşı yüklemesi bu dedi ve nihayette istiyorsanız sadece tek doz yeterli doğum için dedi

Aşı oldum kizlar 2.asida 1 ay sonraymis simdilik agri yok bakalim insallah olmaz.oglen vurulmustum.vururken yandi biraz o kadar korkulacak bisey yok :)

Havuz problemi gibi olmuş cnm
Sezeyanla ilgili soru sormustun sanirim canim.benim ikinci gebeligim kizimda sezeryan olmustum o yuzden buda sezeryan olucak.ikinci sezeryandada 39.haftada aliyorlar erken almalrinin sebebide normal dogum baslarsa daha onceden dikisli oldugu icin zarar gorebilir diye.

Bu da bizim mobilyamiz.Siparisten bir ay sonra gelir dediler fakat bir hafta sonra gelmiş biraz erken oldu hayırlısı artık
cnm kurulumunu kim yapck.snrm internttn aldnz.bnde internttn almayi dsnym oyuzdrn soryrm

ilk dogumsa 40 mi oluyor peki cnm.bnde sezeryan olcm.ben 37-38 de alcklar sanydm;(((

Kizlar bebisi hissetmiyom diye üzülüp agliyodum ya maşallah simdi hergun oynuyor. Cok güzel bir duygu.hatta dun gece rahats edck derecede hareket ediyordu.anliycgnz bi başladı pir başladı)) özellikle bnm gibi hissetmeyip uzulenler varsa merak etmeyin oynyck kisazamnda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…