2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kızlar muhabbet kOyu Maşallah
bez olarak ben bezi birakana kadar prima premium care kullandım zaten anlarsınız farkı dışı da pamuklu hava alıyor yani
sebamed bir süre sonra alerji yapabiliyor arkadaşlar kızıma yaptı çünkü unibaby yeni doğan kullandım bir süre de topfer var bir de organik bi marka
krem olarak sudokrem tek geçerim
deterjan için de yeşil anne diye bir site var ben hep oradan aldım bi inceleyin isterseniz
mobilyaya gelince Kraft park yatak 2 yaşına gelince de meltem mobilyayi bi inceleyin derim harika şeyler var büyüyen yatak kiziminki 3 yaşında şimdi tek kişilik yatak olarak yatıyor park yatağı da kardeşe kaldı artık nasipse☺

Ben hıssedıyorum ama günün belli saatlerınde
sankı cok hareket etmesi gerekıyorda etmıyormuş gıbı gelıyor bana ..o yuzden endıselenıyorum

Ben hıssedıyorum ama günün belli saatlerınde
sankı cok hareket etmesi gerekıyorda etmıyormuş gıbı gelıyor bana ..o yuzden endıselenıyorum
evt cnm çünkü genelde uyuyorlar)) benimde öyle belli saatlerde oynuyor.genelde gece

kızlar cemiyetimiz vardı giremedim nerdeyse 1 haftadr hep ayaktaym ağrım yok ama bebeğimi hissedemiyorum acaba ben yorulunca o damı yoruldu yardım edin endişelenmeli miyim ??

Maşallah canım gözün aydın

Kızlar ayaklarında ödem oluşan var mı?
Hareketsiz kalmıyorum ama şişlik var ayaklarımda. Çok ayakta kalmaktan da olur yazıyor ama fazla da ayakta kalmıyorum.

kızlar cemiyetimiz vardı giremedim nerdeyse 1 haftadr hep ayaktaym ağrım yok ama bebeğimi hissedemiyorum acaba ben yorulunca o damı yoruldu yardım edin endişelenmeli miyim ??
Otururken ya da uzanırken hissedersin en çok canım. Endişe etme kıpırdıyordur o :)
Herşeye endişeleniyor insan ya..
Ne kadar zor geçiyor hamilelik bu endişelerimiz yüzünden. Ben her anını güzel yaşamak istiyorum gebeliğin ama elinde değil ki insanın.. Ya böyle olduysa, ya şöyleyse..

Merhaba acaba kacinci haftadasiniz
Ben 18. Haftadayim ve ilk kez bugun hissettim ama pek emin degilm kizimin hareketi olduguna gaz sancisi falan oluyormus bazen hareketleri ona bagliyorlar insaallah melegimin hareketidir artik hissetmek istiyorm
cnm ben 21. Haftadaym.18 de felan herks hissedyrben hossetmym bi sorun mu var diye cokuzuluyodum.yani 18- 19 da da bazen hissediyo gibydm ama emin degildm.ama 20 den sonra kesin ve ayirtedilir bicmde hissetmeye basldm

bikaç bişey denedim daha hissedemedim Allah a emanet canım ya kendimi çok yordum ondanda olabilr keşke evde ultrason aletlerimiz olsaaaaaa

kizlar bnmde 24 cm 550 gr.acaba seker falanmi var.size gore coook fazla
ya benimkinin 2 katı maşallah canım benim kızım mı beslenemiyor anlamadım kilolu olması güzelde sağlıklı olmaları önemli olan benimde 30unda ayrıntılı ultrsnum var mrkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…