- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Ben hıssedıyorum ama günün belli saatlerındeKizlar bebisi hissetmiyom diye üzülüp agliyodum ya maşallah simdi hergun oynuyor. Cok güzel bir duygu.hatta dun gece rahats edck derecede hareket ediyordu.anliycgnz bi başladı pir başladı)) özellikle bnm gibi hissetmeyip uzulenler varsa merak etmeyin oynyck kisazamnda )
evt cnm çünkü genelde uyuyorlarBen hıssedıyorum ama günün belli saatlerınde
sankı cok hareket etmesi gerekıyorda etmıyormuş gıbı gelıyor bana ..o yuzden endıselenıyorum
Anladim suan cok rahatladim tesekkr edrm ee insallah bende yavas yavas hissederim senin gbi artikelimin
Merhaba acaba kacinci haftadasinizsaatlerde
Yok internetten sıkıntı çıkar ,değiştirmesi ugrastirir diye almadık burdan bi mobilyacidan aldık monte etmeye de onlar geleceklercnm kurulumunu kim yapck.snrm internttn aldnz.bnde internttn almayi dsnym oyuzdrn soryrm
Maşallah canım gözün aydınKizlar bebisi hissetmiyom diye üzülüp agliyodum ya maşallah simdi hergun oynuyor. Cok güzel bir duygu.hatta dun gece rahats edck derecede hareket ediyordu.anliycgnz bi başladı pir başladı)) özellikle bnm gibi hissetmeyip uzulenler varsa merak etmeyin oynyck kisazamnda )
Otururken ya da uzanırken hissedersin en çok canım. Endişe etme kıpırdıyordur o :)kızlar cemiyetimiz vardı giremedim nerdeyse 1 haftadr hep ayaktaym ağrım yok ama bebeğimi hissedemiyorum acaba ben yorulunca o damı yoruldu yardım edin endişelenmeli miyim ??
tuz tüketimin nasıl canım?Kızlar ayaklarında ödem oluşan var mı?
Hareketsiz kalmıyorum ama şişlik var ayaklarımda. Çok ayakta kalmaktan da olur yazıyor ama fazla da ayakta kalmıyorum.
ben tutmucam canım günler uzun ve son zamanlrda olucaz bebeklerimizi düsünmemiz lazm kaza yaparız buna müsade var zatenkızlar size bir sorum var. ramazanda aranızda oruç tutma durumunuz ne olacak. ben istiyorum ama bir arkaaşım hariç kimse tavsiye etmiyor. siz ne dersiniz.
Fazla tuzlu yemiyorum, normal seviyede. Azaltmam mı gerekiyor ?tuz tüketimin nasıl canım?
ya benimkide 21 cm ama 260 gr nasıl oluyor anlamadım uçuk fark var aradasaağol canım,oğlum 21 cm ve 394 gr olmuşinşallah senin bebişinde n de güzel haberler alırız.
3 paket aldımKac tane maxi paket aldin 2 bedenden
cnm ben 21. Haftadaym.18 de felan herks hissedyrben hossetmym bi sorun mu var diye cokuzuluyodum.yani 18- 19 da da bazen hissediyo gibydm ama emin degildm.ama 20 den sonra kesin ve ayirtedilir bicmde hissetmeye basldmMerhaba acaba kacinci haftadasiniz
Ben 18. Haftadayim ve ilk kez bugun hissettim ama pek emin degilm kizimin hareketi olduguna gaz sancisi falan oluyormus bazen hareketleri ona bagliyorlar insaallah melegimin hareketidir artik hissetmek istiyorm
kizlar bnmde 24 cm 550 gr.acaba seker falanmi var.size gore coook fazlaya benimkide 21 cm ama 260 gr nasıl oluyor anlamadım uçuk fark var arada
bikaç bişey denedim daha hissedemedim Allah a emanet canım ya kendimi çok yordum ondanda olabilr keşke evde ultrason aletlerimiz olsaaaaaaOtururken ya da uzanırken hissedersin en çok canım. Endişe etme kıpırdıyordur o :)
Herşeye endişeleniyor insan ya..
Ne kadar zor geçiyor hamilelik bu endişelerimiz yüzünden. Ben her anını güzel yaşamak istiyorum gebeliğin ama elinde değil ki insanın.. Ya böyle olduysa, ya şöyleyse..
ya benimkinin 2 katı maşallah canım benim kızım mı beslenemiyor anlamadım kilolu olması güzelde sağlıklı olmaları önemli olan benimde 30unda ayrıntılı ultrsnum var mrkla bekliyorumkizlar bnmde 24 cm 550 gr.acaba seker falanmi var.size gore coook fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?