2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hiç hissedemiyorum daha Allah a şükür bugün daha iyiyim. O da anladı inşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşanmaz

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende düşünüyorum kendimi onun yerine koyuyorum o da çok sıkıntı yaşadı. Ailesi değil ama o ailesi ne bağlı. Hatasını gördü ya yine o bana yeter Allah bebegimizi korusun sağ salim kucagimiza alalım inşallah.

Iyi pazarlar kızlar 18+4 teyim şimdi tartıldım tam 3 kilo almışım nasıl aldım anlayamadım kilo alıcak kadar yemiyorum sizler ne durumdasınız

kızlar bebeginizi hangi aralıklarla hissediyorsunuz.ben bir kere net hissettim.çarşamba günü.sonra gazla karistirabilecegimi düşündüm bir iki hareket daha.benle aynı zamnlarda olanlar cevap verirse biraz fikir sahibi edinmiş olurum.

Bende 2 yada 3 kere net hissettim canım bazen dönüyormuş gibi oluyor yada seğirme gibi. Doktoruma sordum 1-2 haftaya daha net hissedersin dedi.

Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.

canim oncelikle gecmis olsun ben de gece yatmadan aliyorum ama cok tok olmamak kaydiyla...bende aksine kabizlik yapti...bu demir ilaclari bunyeden bunyeye gore farkli etki yapiyor sanirim kimine kabizlik kimine ishal ama kabizlik da cok kotu oluyor...ben de dr.uma labizlik sikayetimi soyledim toz bir ilac verdi ona basladim kabizlik icin...

canim benim masallah tahmin ettigim gibi cok hossun canim kizin sana benzerse masallahi olur...bu arada kizina isim ne koymayi dusunuyorsun canim..

çok tşk ederim cnm :) melina ismini koymyı düşündüm eşim izin vermiooooo doğmamış çocuğa isim koymam dio :)))))) şaka gibi

Gyneferon bende kullaniyorun arksdslar demir hapini özellikle c vitamini icereb meyve lerle almak lazim ve sut ve sut urunleri tuketiminden 1 saat once ve 1 saat sobra alinmamasi gerek etkiyi azaltio.demir hapi c vitamini nde daha kolay cozunuyor dikkatinize

Canım bana da doktorum gyno ferro sanol verdi bu ilaç normalde beni ishal yapıyor bunu söyledim. Eğer ishal olursan bi işe yaramaz gynoferon alırsın dedi.Ne hikmetse su ana kadar ishal durumu olmadi devam ediyorum aynı ilaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…