2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    473
Doktor suyun cok dedi ama ilerleyen haftalarda ne olr hic bilemiyorm sonucta bebek buyuyo
bebeğin suyu bol olsa bile bol bol su içmen lazım özelliklede idrar yolu enf. olmamak için ki enf. çok tehlikeli gebelikte hemde her ne evresinde olursak olalım Allah muhafaza erken doğuma bile sebep oluyor kız kardeşim 33. haftasonda 2 gün hastanede yattı enf.
ki havalar ısınıyor zaten su ihtiyacımız daha çok aratacak az içmemelisin yani.
 
Cnm evet abur cubur buyuk tehlike.bnde yasakladm artk .zaten esim hic sevmez.ben de birakcm kesin kararliyim.ama balik yiyemiyorummmm​
 
yok cnm istersen yaptırmaya bilirsin ayrıntılıyı ama işte merak varya insan dayanamıyor yinede endişelenme yani.
 
cnm telaş yapılacak bir durumda yok ortada, çok nadir sorun yaşayan arkaşlar oldu ölçümler önemli tabiki normal bir gelişim mi sorunlu gelişmeyen organı varmı bunu öğreniyorsun ama çoğunlukla temiz çıkıyor önlem amaçlı düşün bunu ikili temizse bebekte sorun yoktur zaten..
 
içime su serptin cnm ya..
 
haftasonu netten göz gezdirdim.güzel şeyler vardı..olmadı normal mağazadan bakarım önce.kalite olarak ürünler nasıl acaba dedim
canım ben mothercare den aldım hep şimdilik , çevremdeki herkes önerdiği için. ürünlerde öyle çok renkli ve baskılı değil zaten. bio cotton ürünlerden aldım birazda. civili bilmiyorum. hiç ürünlerin içeriğine bak bakalım, baskısı falan olmama sına dikkat et. o kadar takmışım ki düşün rüyamda eşim ingiltereye gidiyordu bir sürü bebek ürünü sipariş verdim.
 
canım ya netten baktım da nuna pep çok kaliteli çok kullanışlı diyorlar ama önünde tutunacak aparat yok, o da bebek büyüyünce sıkıntı olur. ayağı falan aşağı sarkar uyuması zor olur.
 
kızlar balık mevsimi geçti balık yeme konusunda
ne düşünüyorsunuz?
ceviz bir alternatif oluyor cnm.. konserve bakılta bir seçenek ben haftada bir konserve yiyorum mutlaka, her öğlen ara öğünde de ceviz yiyorum yapılacak çok fazla seçenek yok..
 
ok oraya da bakayım.daha hiç bişey almadım ben..bi yerden başlayayım dedim inceleme aşamasındayım daha : )))
 
Doktordan gelen arkadaslara gozunuz aydin diyorum masallah bebislerinize kizlar.gidecek arkadaslarda insallah hayirli haberlerle gelirsiniz.
 
Sagolun kizlar icmeye calisicm simdilik 1ltre icsem sicaklr arttikca artirsam olurmuki iskence gibi bana su
 
Kizlar nasil besleniyorsunuz? Bundan sonra artik bebisler kilo alacak.hangi yiyecekler bebislere kilo yapar acaba?sut ve pekmez kilo yapiyormus diye duydum.
 
Kizlar nasil besleniyorsunuz? Bundan sonra artik bebisler kilo alacak.hangi yiyecekler bebislere kilo yapar acaba?sut ve pekmez kilo yapiyormus diye duydum.
ay vallah ben normalde tek öğün yiyen bi insan olarak 4 öğün yiyorum sağlık açısından mutlaka peynir sebze bakliyat et vs zaten tüketiliyor onun dışında çokta dikkat etmiyorum tek özen gösterdiğim şey ise yoğurt ki normalde yemezdim ama şimdi hergün 1 kase tüketiyorum mutlaka dişlerimden olmak istemiyorum ilk gebelikte tecrübe ile sabit :)
haaa birde muzu duydum muz kilo yaparmış bebişte ama kabızlıktan nasıl yiceksek onuda bilmiyorum :)
 
ben daha hiç yiyemedim balık tiksindim ama eşim bugün alıcam yemeye başla artık dedi ne yemeliyim

Ben sardalya yada somon yiyorum hafta da iki gun en çok omega onlarda varmis ayri yetteen gun asiri da omega 3 iciyorum. Gunde 2 bardak sutte iciyorum mutlaka ihmal etmeyin kizlar diyetisyene gittim ben protein agirli beslenme verdi. Hafda da 2 gun kirmizi et 2 gun tavuk 2 gunde balik yiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…