bnm eşim çok sever cnm ona mercimek verde nasıl olursa olsun
evet canimöbürü dediğin kalsiyum mu?
ikilinin sonucu temiz çıktı ama 3lüde yaptı sanırım üniversite hastanesi olduğu için inş kuzum sağlıklıdırcnm telaş yapılacak bir durumda yok ortada, çok nadir sorun yaşayan arkaşlar oldu ölçümler önemli tabiki normal bir gelişim mi sorunlu gelişmeyen organı varmı bunu öğreniyorsun ama çoğunlukla temiz çıkıyor önlem amaçlı düşün bunu ikili temizse bebekte sorun yoktur zaten..
Kizlar nasilsnz? Dun gece rüyamdane ggördüm biliyomusunuz...oğlum doğ muştu.Allahim ne kadar güzel bir bebekti.asik oldum ona.tombul sarisin biseydi.sonra diyorum ki bu bebek aç.emzirmeye basliyorm.okadarr mutluydumkiiii..boyle çok acayip bir duyguydu.sonra diyorum neden hicbiryerim agrimiyo.dikiş yerlerime bakiyorm.sapasağlam.acisiz bir dogum yapmisim.öyle isteee.Allahim inş bu ruyayi gerçeğe çevirir)))
valla öyle eşimi yemek yapamazsam ararım gelirken bizede alır gelir haftanın bir günü kahvaltı çay yaparım bi tek c.tesi çok çeşit yaparım ağır yemekler falan hep c.tesi yapılır bizim evde alışkanlık olmuşoh ne güzel ...zahmetsiz koca ....
cnm ayrıntılı nasıl geçti senin.. bu arada bu yazını eşime okutmalıyım tutturdu büyüyünce diye ya..Kızlar Sünnet için benim tecrübeme göre Doğduğu zaman yaptırın derim biz ilk oğlumda doğuma gittiğimiz hastanede yaptırdık( bana da arkadaşım tavsiye etmişti ) kolay oluyor diye; şimdi de ikinci oğlum geliyor kısmetse onun için de aynı hastanedeki Dr dan randevu ayarlayıp biz taburcu olmadan yaptırıcaz kısmetse; yani doğduktan 2 gün sonra. Inanın öyle rahat oldu ki çok şükür anestezi vermiyorlar bi kere, çocuk onun travmasını yaşamıyor zaten herkes hastanedeyken operasyona gitmesi gelmesi 20 dk da bitiyor, 3 gün ilaç sürüyorsun pipisine sonra normale dönüyor, ağrı sızı ağlamak hiç olmadı çok şükür
Yok canım ya Büyüyünce çok zor çocuk korkuyor bi kere bi de sağlık açısından idrar yolu enfeksiyonu olmuyor bebekliğinde hangi çocuk drna götürdüysem iyi ki yaptırmıştınız dediler yoksa sonradan gerekiyor dedilercnm ayrıntılı nasıl geçti senin.. bu arada bu yazını eşime okutmalıyım tutturdu büyüyünce diye ya..
Ayrıntılıyı özelden yazdım canımcnm ayrıntılı nasıl geçti senin.. bu arada bu yazını eşime okutmalıyım tutturdu büyüyünce diye ya..
çok haklısın bende duydum bir çok kişiden erken sünnet sağlıklıymış diye bakalım ikna edersem yaptırmak istiyorum bende.. sen oğlunu balatta mı yaptırdın sünnetini dr adı ne cnm?? özelden okudum bende yazdım sana bakarsın..Yok canım ya Büyüyünce çok zor çocuk korkuyor bi kere bi de sağlık açısından idrar yolu enfeksiyonu olmuyor bebekliğinde hangi çocuk drna götürdüysem iyi ki yaptırmıştınız dediler yoksa sonradan gerekiyor dediler
Bende o ilacı kullanıyorum canım ama sabah aç karnıma içiyorum.Bir problem yaşamadım.Dr. una danışman iyi olur.Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.
Kesinlikle katılıyorum sanaBelmacım konuyu sen yazınca, farkettim bende.. Eski yorumlara bakınca, sanırım arkadaşımız eşiyle barışmış.. Tabiki de kimsenin aile içi hayatına karışmak haddimiz olamaz yalnız benim nacizane fikrim, böyle bir olay karşısında, hemen affedip, unutulmaması gerektiğidir.. Yaptığı hatanın gerçekten farkına vardığında, bir daha tekrarlanmayacağına emin olunduğunda affetmenin; ilerisi için daha sağlıklı olduğuna inanıyorum..
saglicakla kucagina alirsn inş miniğiniBugünkü 21+3 ken kontrolümüz şükür güzel geçti. 19+5 de ayrıntılıya radyoloji uzmanı %90 kız Demişti ve bugün de kendi doktorumuz onayladı , kızımız olacak inş. Rabbim sağlıklı versin inş. Doktorumuz haftasıyla uyumlu , herhangi bi problem yok, dedi. Çok şükür.
off iste o bana lazim aktari takip etseydin keske :))) ne koydugunu bilseydik iyiydi :))))canım aynı dert bende de var ama ben ilaç içiyorum. Hamile kalmadan önce doktor iğne vermişti 20 tane ve ben aktardan keçiboynuzu pekmezinin içine bir karışım yaptırmıştım ama tam olarak içine hangi otları koyuyorlar bilmiyorum kan değerlerim fırlamıştı 1 ay içinde :) ama hamilelikte
Balati balta diye okudum :)çok haklısın bende duydum bir çok kişiden erken sünnet sağlıklıymış diye bakalım ikna edersem yaptırmak istiyorum bende.. sen oğlunu balatta mı yaptırdın sünnetini dr adı ne cnm?? özelden okudum bende yazdım sana bakarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?