2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar nasilsnz? Dun gece rüyamdane ggördüm biliyomusunuz...oğlum doğ muştu.Allahim ne kadar güzel bir bebekti.asik oldum ona.tombul sarisin biseydi.sonra diyorum ki bu bebek aç.emzirmeye basliyorm.okadarr mutluydumkiiii..boyle çok acayip bir duyguydu.sonra diyorum neden hicbiryerim agrimiyo.dikiş yerlerime bakiyorm.sapasağlam.acisiz bir dogum yapmisim.öyle isteee.Allahim inş bu ruyayi gerçeğe çevirir)))

Kızlar Sünnet için benim tecrübeme göre Doğduğu zaman yaptırın derim biz ilk oğlumda doğuma gittiğimiz hastanede yaptırdık( bana da arkadaşım tavsiye etmişti ) kolay oluyor diye; şimdi de ikinci oğlum geliyor kısmetse onun için de aynı hastanedeki Dr dan randevu ayarlayıp biz taburcu olmadan yaptırıcaz kısmetse; yani doğduktan 2 gün sonra. Inanın öyle rahat oldu ki çok şükür anestezi vermiyorlar bi kere, çocuk onun travmasını yaşamıyor zaten herkes hastanedeyken operasyona gitmesi gelmesi 20 dk da bitiyor, 3 gün ilaç sürüyorsun pipisine sonra normale dönüyor, ağrı sızı ağlamak hiç olmadı çok şükür

ikilinin sonucu temiz çıktı ama 3lüde yaptı sanırım üniversite hastanesi olduğu için inş kuzum sağlıklıdır

Bende bu gece doğum yaptığımı gördüm rüyamda:))
Allah Allah ne kadar kolay doğurdum öyle hiç sancı mancı acı hissetmedim dedim rüyamda
Daha her şeyini almamıştık diyorum içimden de

oh ne güzel ... zahmetsiz koca ....
valla öyle eşimi yemek yapamazsam ararım gelirken bizede alır gelir haftanın bir günü kahvaltı çay yaparım bi tek c.tesi çok çeşit yaparım ağır yemekler falan hep c.tesi yapılır bizim evde alışkanlık olmuş ama hergün mutlaka sulu yemek yapmaya çalışırım kızım için..

cnm ayrıntılı nasıl geçti senin.. bu arada bu yazını eşime okutmalıyım tutturdu büyüyünce diye ya..

cnm ayrıntılı nasıl geçti senin.. bu arada bu yazını eşime okutmalıyım tutturdu büyüyünce diye ya..
Yok canım ya Büyüyünce çok zor çocuk korkuyor bi kere bi de sağlık açısından idrar yolu enfeksiyonu olmuyor bebekliğinde hangi çocuk drna götürdüysem iyi ki yaptırmıştınız dediler yoksa sonradan gerekiyor dediler

çok haklısın bende duydum bir çok kişiden erken sünnet sağlıklıymış diye bakalım ikna edersem yaptırmak istiyorum bende.. sen oğlunu balatta mı yaptırdın sünnetini dr adı ne cnm?? özelden okudum bende yazdım sana bakarsın..

Bende o ilacı kullanıyorum canım ama sabah aç karnıma içiyorum.Bir problem yaşamadım.Dr. una danışman iyi olur.

Bugünkü 21+3 ken kontrolümüz şükür güzel geçti. 19+5 de ayrıntılıya radyoloji uzmanı %90 kız Demişti ve bugün de kendi doktorumuz onayladı , kızımız olacak inş. Rabbim sağlıklı versin inş. Doktorumuz haftasıyla uyumlu , herhangi bi problem yok, dedi. Çok şükür.

Kesinlikle katılıyorum sana

saglicakla kucagina alirsn inş miniğini

off iste o bana lazim aktari takip etseydin keske :))) ne koydugunu bilseydik iyiydi :))))

kızlar bu kadar mercimek muhabbetinden sonra yapmamak olur mu :) koydum ocağa mercimeği haşlansın da bi güzel yapayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…