2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bu kadar mercimek muhabbetinden sonra yapmamak olur mu :) koydum ocağa mercimeği haşlansın da bi güzel yapayım bende
Ben mercimek die mutfaga geldim balkon kapisini acmamla beraber iceri bir biber kizartmasi kokusu geldiki sormaaa sonuc malum onumde yogurtla yiyorum

Bana drum en az 2.5 dedi :) ne kadar cok o kadar iyi, su icerek kendine zarar veremezsin ama dk basi tuvalete tasiniyosun iste maalesef :)

oyy nasip inşş..ben de kısmet olursa ikiniciyi hemen arkasından istiyorum..Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de .yie paylaş canım..bakması güzel oluyor bebeklerimize alınan cicilere
aynen bakarsın yine bi forumda denk geliriz 2. bebişlere haberleşelim Allah isteyen herkese versin ya bulantı falan çok zor ama çokta güzel bi duygu evimde her yer çocuk dolsun istiyorum paylaşırım canım toplu olarak biraz daha alayımda baya eşyamız oldu zaten annesi gibi kokoş yapcam kızımıda

Çok teşekkür ederim çok destek oldunuz burda bana hepinizden Allah razı olsun. Nasıl bir an öyle canavara dönüştü aklım almıyor ben mi çok üstüne gittim diye düşünmeden edemiyorum. Onun aslında en Hassas noktası benim şimdi bir de bebek var. Benim canım acidiginda bana bişey olduğunda daha farklı oluyor ki bu stresin bebeğe zarar vereceğini diye düşündüğü için böyle öfke patlaması yaşadı sanırım. Böyle düşünüyorum. Dün nöbetçi ydi. Biraz mesajlastik sık sık arayıp nasıl olduğumu sordu. O aksamda ben uyurken doğum günü mü kutlamak için pasta alıp gelmişti. mumlar i yakmis beni uyandirmisti sonra pastayı keserken baktım ki gözlerinin içi dolu doluydu. Bu aralar ev taşıma telasimiz var maddi olarak da biraz sıkıntıya girdik Onun da stresi var sanırım doğum günüm için plan yapıyordu gerceklestiremedi ama ben üstüne gitmedim onlar için belki ona canını sıkmıştır bugün sanki o günü hiç yasamamis gibiydik. Sabah geldi beraber kahvaltı hazırladık sonra tekrar buldugumuz bir kaç eve bakmaya gittik. Çok şükür atlattık. Çok uzun oldu kusura bakmayın.. çok teşekkür ederim düşündüğünüz için..

Kizlar internetten siparis ettigim yenidogan biberon seti bugun geldi.bir suru sitede baktim en sonunda en uygun trendyolda buldum ve aldim.99liraydi.yorumlar genellikle iyiydi.umarim bebegimde memnun kalir.

Eklentiler

• image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 137
Ayy kızlar şimdi bi tartılayım dedim toplamda 6 kilo aldığımı sanıyordum 9 kilo Almışım bu hızla gidersem çok alıcam sanırım sizde kilo durumları nasıl

Kızlar hayırlı akşamlar, geçen elime yağ sıçradı, hemen suya tuttum buz koydum hametan yanık kremi falan sürdüm;ama elimde şimdi bu izler kaldı. Sizce geçer mi? Bir de bebeğinin elinde de leke olur diyorlar ne kadar doğru

Eklentiler

• image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 142
Gecmis olsun canim.Bebekte de olur mu bilmiyorum bi fikrim yok ama senin icin sari kantaron yagini onerebilirim.

canım bende imom kullanıyorum ama kullanmasanda zaten hamilelikten kaynaklı bir kabızlık sorunu oluyor.
bu kullanılan ilaçlarda iyice tetikliyor malesef.ishal ettiyse doktor demir ilacını değiştirir belki.birde bana demir ilacı verilmedi.imomda ki demir yeterli değilmiymiş acaba ilk aylar?sende demir eksikliği mi çıkmıştı?
ben en çok ferro sanal duedonalı beğeniyorum.bağırsakta çözülüyor diye hatırlıyorum.[/QUOTE]
demir ilacına 15 gün öncce başladım ama düzenli içemedim bu sıkıntıdan dolayı ımoma da 13. haftada başlamıştım kabızlığı her gün kuru incir yiyerek hafifletmiştim değerim de 13 den 12 ye düşmüş doktor ilerde daha da düşecek diyip vermişti.

Bende de 2 gündür hafif var canım.c.tesi randevum var doktora sorcam bakalım ne diyor.

canim öyle bişey olmasi imkansız öyle şeylere inanma

Sağol canım, eşim güya yardım edecekti kızartma yaparken coss yaktı beni, doktora gitmekte çok mu geç kaldım
Sağol canım, eşim güya yardım edecekti kızartma yaparken coss yaktı beni, doktora gitmekte çok mu geç kaldım
dr git tabi canim mutlaka sorularina cevap bulabilirsin.silverdin surme ilac verebilir.yaniklara genelde veriyorlar.ben kantaron yagi surmustum izinide yok etmisti.

Evet canım 4 yıl önce Üroji dru Prof Leon Saporta yapmıştı sünnetini; ama bu sefer ona yaptıramıcaz sanıyorum çünkü onda Sünnette SGK dan faydalanamıyoruz o zaman sıkıntı olmamıştı bu durum ama şimdi ikinci bi Üroloji dru gelmiş onda SGK geçiyormuş sanıyorum bu sefer Sgkfarkını ödeyip yaptırıcaz bu ara ameliyatlar bizim üstüste geldi eşim oldu Ayağından temmuzda tekrar olucak platinler için ardından doğum masraflar fazla ama Allah sağlık versin canım para kazanılır

hemen kantaron yagı kullan..ne alaka bebektede olması batıl inanç dusunme boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…