- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
Ben mercimek die mutfaga geldim balkon kapisini acmamla beraber iceri bir biber kizartmasi kokusu geldiki sormaaa sonuc malum onumde yogurtla yiyorumkızlar bu kadar mercimek muhabbetinden sonra yapmamak olur mu :) koydum ocağa mercimeği haşlansın da bi güzel yapayım bende
afiyet olsun güzel anne :) bebişine gram olsun yarasınBen mercimek die mutfaga geldim balkon kapisini acmamla beraber iceri bir biber kizartmasi kokusu geldiki sormaaa sonuc malum onumde yogurtla yiyorum
Bana drum en az 2.5 dedi :) ne kadar cok o kadar iyi, su icerek kendine zarar veremezsin ama dk basi tuvalete tasiniyosun iste maalesef :)2.5 lt çok tatlım ben günde 1.5 içiyorum bazen 2 yi bulduğu oluyo doktorum çokta abartma dedi allaha şükür ne idrar yolu enfensiyonu nede başka bişe yaşadm çok büyük etki ve faydası var hem vücuda esneklikte kazandırıo
aynen bakarsın yine bi forumda denk geliriz 2. bebişlere haberleşelimoyy nasip inşş..ben de kısmet olursa ikiniciyi hemen arkasından istiyorum..Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de .yie paylaş canım..bakması güzel oluyor bebeklerimize alınan cicilere
kızlar ben günde bazen 2 sürahi içiyorum zaten normaldede susuz duramam şimdi çoştumBana drum en az 2.5 dedi :) ne kadar cok o kadar iyi, su icerek kendine zarar veremezsin ama dk basi tuvalete tasiniyosun iste maalesef :)
Çok teşekkür ederim çok destek oldunuz burda bana hepinizden Allah razı olsun. Nasıl bir an öyle canavara dönüştü aklım almıyor ben mi çok üstüne gittim diye düşünmeden edemiyorum. Onun aslında en Hassas noktası benim şimdi bir de bebek var. Benim canım acidiginda bana bişey olduğunda daha farklı oluyor ki bu stresin bebeğe zarar vereceğini diye düşündüğü için böyle öfke patlaması yaşadı sanırım. Böyle düşünüyorum. Dün nöbetçi ydi. Biraz mesajlastik sık sık arayıp nasıl olduğumu sordu. O aksamda ben uyurken doğum günü mü kutlamak için pasta alıp gelmişti. mumlar i yakmis beni uyandirmisti sonra pastayı keserken baktım ki gözlerinin içi dolu doluydu. Bu aralar ev taşıma telasimiz var maddi olarak da biraz sıkıntıya girdik Onun da stresi var sanırım doğum günüm için plan yapıyordu gerceklestiremedi ama ben üstüne gitmedim onlar için belki ona canını sıkmıştır bugün sanki o günü hiç yasamamis gibiydik. Sabah geldi beraber kahvaltı hazırladık sonra tekrar buldugumuz bir kaç eve bakmaya gittik. Çok şükür atlattık. Çok uzun oldu kusura bakmayın.. çok teşekkür ederim düşündüğünüz için..Canım benim yazmadan geçemeyeceğim. Foruma ancak bugün bakabiliyorum. İş yerinde yazdığın satırları okurken inan ki çok duygulandım. Eşler arasında elbette tartışmalar yaşanıyor. Ama vurmak, tehdit etmek !!!!! Ne demek yahu !!!! Hem bir kadın olarak hem de bir anne olarak durumuna inanılmaz üzüldüm. Kimsenin aile içi ilişkilerine karışmak haddim değildir. Ama sen bu kadar savunmasızken , ilgiye muhtaçken baba olacak bir adamın eşine şiddet göstermesi akıl alır şey değil. Herkesin olaylar karşısında takınacağı tavır , izleyeceği yol elbette farklıdır. Sana kesinlikle şöyle yap diye direktif vermeyeceğim . Ama tavsiye edebileceğim öncelikle sakin olman. Mantığını önüne alıp eşinin yaptığı davranışları baz alarak bebeğin ve senin için için hayırlı olan eşinle durumunu konuşman. Tartışmak hiçbir zaman çözüm değil. Eşinin yaptıklarının doğru olmadığını, şiddete başvurdukça evliliğinizin zarar gördüğünü ona anlatmalısın. Konuşma sonrasında nasıl bir yol izleyeceğin sana kalmış tabi ki. Hiç kimsenin başına gelmez diye düşünmeyelim , hepimizin başına gelebilir. Senin için en önemli olan şey bebeğin. Umarım herşey yoluna girer. Gelişmelerden bizi haberdar et çok üzüldüm gerçekten.
Gecmis olsun canim.Bebekte de olur mu bilmiyorum bi fikrim yok ama senin icin sari kantaron yagini onerebilirim.Kızlar hayırlı akşamlar, geçen elime yağ sıçradı, hemen suya tuttum buz koydum hametan yanık kremi falan sürdüm;ama elimde şimdi bu izler kaldı. Sizce geçer mi? Bir de bebeğinin elinde de leke olur diyorlar ne kadar doğru
Sağol canım, eşim güya yardım edecekti kızartma yaparken coss yaktı beni, doktora gitmekte çok mu geç kaldımGecmis olsun canim.Bebekte de olur mu bilmiyorum bi fikrim yok ama senin icin sari kantaron yagini onerebilirim.
Bende de 2 gündür hafif var canım.c.tesi randevum var doktora sorcam bakalım ne diyor.Kizlar migrosta hem bebek bezlerinde guzel indirimler vat.bebek urunleri hep indirimde..ben ozellikle sivi deterjan aldim omonun.bi arksdsim onermisti 1 alana 1 bedava
bunun dışında genital bolgede dehset bir kasintim var bayadir vardi ama gecen ay doktoruma soyledim suyla temas ettirme demisti ama yaz geldikce ve akinti cogaldikca dayanamiyorum..kasintidan yara yapiomararadım doktorumu hemsiresiyle gorustum bakalim donus yapcak.sizlerdede varmi boyle problemler
canim öyle bişey olmasi imkansız öyle şeylere inanmaKızlar hayırlı akşamlar, geçen elime yağ sıçradı, hemen suya tuttum buz koydum hametan yanık kremi falan sürdüm;ama elimde şimdi bu izler kaldı. Sizce geçer mi? Bir de bebeğinin elinde de leke olur diyorlar ne kadar doğru
canim öyle bişey olmasi imkansız öyle şeylere inanma
Sağol canım, eşim güya yardım edecekti kızartma yaparken coss yaktı beni, doktora gitmekte çok mu geç kaldım
dr git tabi canim mutlaka sorularina cevap bulabilirsin.silverdin surme ilac verebilir.yaniklara genelde veriyorlar.ben kantaron yagi surmustum izinide yok etmisti.Sağol canım, eşim güya yardım edecekti kızartma yaparken coss yaktı beni, doktora gitmekte çok mu geç kaldım
Evet canım 4 yıl önce Üroji dru Prof Leon Saporta yapmıştı sünnetini; ama bu sefer ona yaptıramıcaz sanıyorum çünkü onda Sünnette SGK dan faydalanamıyoruz o zaman sıkıntı olmamıştı bu durum ama şimdi ikinci bi Üroloji dru gelmiş onda SGK geçiyormuş sanıyorum bu sefer Sgkfarkını ödeyip yaptırıcaz bu ara ameliyatlar bizim üstüste geldi eşim oldu Ayağından temmuzda tekrar olucak platinler için ardından doğum masraflar fazla ama Allah sağlık versin canım para kazanılırçok haklısın bende duydum bir çok kişiden erken sünnet sağlıklıymış diye bakalım ikna edersem yaptırmak istiyorum bende.. sen oğlunu balatta mı yaptırdın sünnetini dr adı ne cnm?? özelden okudum bende yazdım sana bakarsın..
hemen kantaron yagı kullan..ne alaka bebektede olması batıl inanç dusunme boyle seylerKızlar hayırlı akşamlar, geçen elime yağ sıçradı, hemen suya tuttum buz koydum hametan yanık kremi falan sürdüm;ama elimde şimdi bu izler kaldı. Sizce geçer mi? Bir de bebeğinin elinde de leke olur diyorlar ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?