2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben 22 nisanda yaptırdım 2. doz içinde 1 ay sonraya gün verdi bana ebe. Kim neye göre karar veriyor acaba 1 doz yada 2 doz diye. Bu arada aşıdan sonraki gün biraz aşı olan bölgede ağrı oldu ama sadece dokunduğumda öyle abartılacak gibi değildi.

Arda Mert koyucaz allahin izniyle canim :)

Hanımlar nasıl resim yüklüyosunuz mesaaj bölümünde foto resmini tıklıyorum url yada ıd diyor burdanmı burdansa nasıl

aman çok sevindim bende yarın gidiyorum öğlen.. galiba bende tek doz olacağım..

ben yarın gidince sorarım hemşireme neye göre diye.. galiba yaşa bağlı ama emin değilim..

Kızlar az önce sağlık ocağını aradım.Niye beni aramıosunuuuuuuuuuuuuuuuuz diye :) Şaka diyorum tabi...
Tetanoz aşısı için ne zaman gelmeliyim diye..22.Haftayı doldurun öyle gelin dedi.Sormasam haberde vermicekler heralde...

Canım benimde plasenta öndeymiş bende Henüz Hiçbişey hissetmiyorum biara böyle karnım atıyo gibiydi ama bisüredir oda yok ama doktor normal dediği için üzerinde durmuyorum yoksa çok sinir bozucu bi durum

Kizlarr gratisten alis veris yapiomusunuz bilmiyorum ama bir ara ben cok alisveris yaptım dun msj geldi kartinizda biriken puanlari en son 30 nisana kadar kullanabilirsiniz die bugun gittim ne kadar birikmis die 39 tl dedi :) siz bunkadar owmusken sebamedin sampuanini aldim oglumamma.daha sonrada set halinde bubchen alcam :)

kızlar hemen hemen 3 haftadır omuzlarımdan dirseklere kadar bir ağrı var bazen çok azıyor bazen kayboluyor dr gidince hevesten unuttum sormayı yarın unutmazsam sağlık ocağına soracağım ama varmı bi fikri olan yada benzer durum yaşayan..

bende geçen cuma ayrıntılıya girdim önce onu anlatayım.eşi önde olduğu için renkli ultrasonra resim alamadık. bende dha yeni azıcık hissetmeye başladım,eşi üstünde olduğu için hareketlerini hissetmen geç olabilir dedi.sanırım seninde öyledir.ben hissetmedim ama ayrıntılıda gayet hareketliydi,herşeyini gördüm,pipisini bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…