- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Canım bende ilk 3 ay her akşam eve gelip yatıyordum çok yorgun düşüyordum ama ne olduysa son 1 aydır oldu oturamıyorum :) darısı başına o zamanDarısı başıma o zaman, bende memnun değilim bu halimden ama, 4 aydır böyleyim maalesef
ben 22 nisanda yaptırdım 2. doz içinde 1 ay sonraya gün verdi bana ebe. Kim neye göre karar veriyor acaba 1 doz yada 2 doz diye. Bu arada aşıdan sonraki gün biraz aşı olan bölgede ağrı oldu ama sadece dokunduğumda öyle abartılacak gibi değildi.Merhaba kızlar, dünLarimar sormuştu tetanoz aşısı sonrası durumunu yazmamı istemişti. Dün hiçbirşey anlamadım ağrı acı olmadı, bu sabahta olmadı sayılır ütü yapıyorum belki ondan dolayı hafif bir ağrım var. Bir de tek doz yapıyoruz artık dedi ebem
Kizlar benim adim gulsah, annemin adi gulten, kayin validemin adi gulser, kayinvalidemin oteki dunurunun adi gulsiye :) kayinpederim kiz olursa gullu bisey koymayın sakin diodu :)
Arda Mert koyucaz allahin izniyle canim :)eveet Allah izin verirse adı Defne
bizde deli gibi kız istiyoduk, o sebepten kesin erkek olur diyoduk, alıştırmıştık kendimizi, birsürüde erkek ismi bulduk Civan, Ferman, Toprak, Bedir gibi..
ama doktor boşa hazırlamışsınız kendinizi dedi
siz ne isim düşünüyosunuz ?
aman çok sevindim bende yarın gidiyorum öğlen.. galiba bende tek doz olacağım..Merhaba kızlar, dünLarimar sormuştu tetanoz aşısı sonrası durumunu yazmamı istemişti. Dün hiçbirşey anlamadım ağrı acı olmadı, bu sabahta olmadı sayılır ütü yapıyorum belki ondan dolayı hafif bir ağrım var. Bir de tek doz yapıyoruz artık dedi ebem
cnm yorum yazarken aşağıda cevaplanın yanında dosya yükle yazıyor ordan yüklüyorsun rsm..Hanımlar nasıl resim yüklüyosunuz mesaaj bölümünde foto resmini tıklıyorum url yada ıd diyor burdanmı burdansa nasıl
ben yarın gidince sorarım hemşireme neye göre diye.. galiba yaşa bağlı ama emin değilim..ben 22 nisanda yaptırdım 2. doz içinde 1 ay sonraya gün verdi bana ebe. Kim neye göre karar veriyor acaba 1 doz yada 2 doz diye. Bu arada aşıdan sonraki gün biraz aşı olan bölgede ağrı oldu ama sadece dokunduğumda öyle abartılacak gibi değildi.
Kizlar benim adim gulsah, annemin adi gulten, kayin validemin adi gulser, kayinvalidemin oteki dunurunun adi gulsiye :) kayinpederim kiz olursa gullu bisey koymayın sakin diodu :)
cnm yorum yazarken aşağıda cevaplanın yanında dosya yükle yazıyor ordan yüklüyorsun rsm..
Dahada teyzeleri vs saymiyorum bile :)ay çok güldüm
nası denk gelmiş öyleee
Eee hadi sayim bari teyzemin adi guler kizlarinin adadida gulden ve gulay :) simdi tam oldu haha
Kızlar merhaba,
21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?
şaka gibi yaaaaaaa bu ne kızzzEee hadi sayim bari teyzemin adi guler kizlarinin adadida gulden ve gulay :) simdi tam oldu haha
Kızlar merhaba,
21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?