Meleğîm Perşembe günü 340 gr 22 cm di bugün ise 420 gr 25 cm olmuş
Maşşallah onaaaaMeleğîm Perşembe günü 340 gr 22 cm di bugün ise 420 gr 25 cm olmuş
ciddi olamazsınEee hadi sayim bari teyzemin adi guler kizlarinin adadida gulden ve gulay :) simdi tam oldu haha
acaba göğüs göbek büyüdükçe yük artığından omuzlaramı vuruyor..hani düşün iki poşet taşısak omuzlar direk gidiyor..direk aklıma o geldikızlar hemen hemen 3 haftadır omuzlarımdan dirseklere kadar bir ağrı var bazen çok azıyor bazen kayboluyor dr gidince hevesten unuttum sormayı yarın unutmazsam sağlık ocağına soracağım ama varmı bi fikri olan yada benzer durum yaşayan..
bilmiyorum ki cnm ama bugün çok ağrıyor yarın bi sorayım aile hekimim bişey verir belki.. kendi dr 11 mayısta randevumacaba göğüs göbek büyüdükçe yük artığından omuzlaramı vuruyor..hani düşün iki poşet taşısak omuzlar direk gidiyor..direk aklıma o geldi
Maşallahhhh maşallah inşallah benim kızım da almıştır cumartesiye randevu aldımMeleğîm Perşembe günü 340 gr 22 cm di bugün ise 420 gr 25 cm olmuş
İnşallah canım benimoyy bende nasipse perşembeye gidecem doktora..inşş herşey yolundadır..
kızlar hemen hemen 3 haftadır omuzlarımdan dirseklere kadar bir ağrı var bazen çok azıyor bazen kayboluyor dr gidince hevesten unuttum sormayı yarın unutmazsam sağlık ocağına soracağım ama varmı bi fikri olan yada benzer durum yaşayan..
ben 22 nisanda yaptırdım 2. doz içinde 1 ay sonraya gün verdi bana ebe. Kim neye göre karar veriyor acaba 1 doz yada 2 doz diye. Bu arada aşıdan sonraki gün biraz aşı olan bölgede ağrı oldu ama sadece dokunduğumda öyle abartılacak gibi değildi.
saol cnm bakalım ne diyecek yarın aşım var sağlık ocağındaki dr soracağım..katticim geceleri üzerini açıyo olabilir misin? Sırtını üşüttüysen o da omuza vurabilir.. Ya da klasik kemik ağrısı da olabilir.. Malum bebişler tüm mineral ve vit depolarımızı sömürüyoor.. Belki doktor kalsiyum ya da magnezyum başlatabilir.. Geçmiş olsun canım..
kızlar hemen hemen 3 haftadır omuzlarımdan dirseklere kadar bir ağrı var bazen çok azıyor bazen kayboluyor dr gidince hevesten unuttum sormayı yarın unutmazsam sağlık ocağına soracağım ama varmı bi fikri olan yada benzer durum yaşayan..
Canım bence de kalsiyum ya da magnezyum eksikliğindendir ilaç verir biz de yaz sonucusaol cnm bakalım ne diyecek yarın aşım var sağlık ocağındaki dr soracağım..
bencede cnm tüm stokları kullandılar galiba magnezyum ve bol kalsiyum almak gerek ama gıdalarla yeteri kadar alamıyoruz galiba..canım benimde dün aksam oldu önce kolumun ağrısından duramadım kremler masaj falan o geçti derken gecede bacağım başladı bebişler ne var ne yok aldığı için galiba vitaminlerimizi...cok geçmiş olsun.
tmm cnm yarın yazarım bende öyle düşünüyorum büyük ihtimal ilaç takviyesiyle çözülecek..Canım bence de kalsiyum ya da magnezyum eksikliğindendir ilaç verir biz de yaz sonucu
g.olsun cnm evet yoktun iki gündür göremedim bebişin nasılmerhabalar kızlar yeni girebildim foruma, nasılsınız. kemik ağrıları çekenler geçmiş olsun aman ceyran da kalmayın ben hastaydım halen tam iyileşemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?