2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
acaba göğüs göbek büyüdükçe yük artığından omuzlaramı vuruyor..hani düşün iki poşet taşısak omuzlar direk gidiyor..direk aklıma o geldi

acaba göğüs göbek büyüdükçe yük artığından omuzlaramı vuruyor..hani düşün iki poşet taşısak omuzlar direk gidiyor..direk aklıma o geldi
bilmiyorum ki cnm ama bugün çok ağrıyor yarın bi sorayım aile hekimim bişey verir belki.. kendi dr 11 mayısta randevum

oyy bende nasipse perşembeye gidecem doktora..inşş herşey yolundadır..

katticim geceleri üzerini açıyo olabilir misin? Sırtını üşüttüysen o da omuza vurabilir.. Ya da klasik kemik ağrısı da olabilir.. Malum bebişler tüm mineral ve vit depolarımızı sömürüyoor.. Belki doktor kalsiyum ya da magnezyum başlatabilir.. Geçmiş olsun canım..

benim bir doz olacakmış öyle dedi hemşire. son beş yıl içinde aşı olduğum için bir doz yeterli dedi. bi ara 18 yaşından büyük tüm bayanlar için 5 doz uygulaması vardı. o zaman iki dozunu olmuştum. canım çok yandığı için diğerlerine gitmemiştim

saol cnm bakalım ne diyecek yarın aşım var sağlık ocağındaki dr soracağım..

canım benimde dün aksam oldu önce kolumun ağrısından duramadım kremler masaj falan o geçti derken gecede bacağım başladı bebişler ne var ne yok aldığı için galiba vitaminlerimizi...cok geçmiş olsun.

merhabalar kızlar yeni girebildim foruma, nasılsınız. kemik ağrıları çekenler geçmiş olsun aman ceyran da kalmayın ben hastaydım halen tam iyileşemedim.

bencede cnm tüm stokları kullandılar galiba magnezyum ve bol kalsiyum almak gerek ama gıdalarla yeteri kadar alamıyoruz galiba..

Evet kızlar son beş yıl içinde 1 doz olduysan şimdi tek doz yeterliymiş ben de tek doz olucam o yüzden Dr Um öyle dedi

merhabalar kızlar yeni girebildim foruma, nasılsınız. kemik ağrıları çekenler geçmiş olsun aman ceyran da kalmayın ben hastaydım halen tam iyileşemedim.
g.olsun cnm evet yoktun iki gündür göremedim bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…